355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

354.dönemlerden olarak bende bir gün bizden sonrakilere duyun bizi bitiyor demek ıstiyorum yazılanları okuyunca kendi mutlulugum gibi sevindim sizin gibi sonra kendi safagm geldi aklıma yine geçer mı diye biter mı diye aklımdan geçmedi değil. Darısı bizim başımıza kızlar :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım öncelikle Allah kavuştursun askerin nerede yapıyor görevini? walla inanır mısın bizde sürekli 352'lerin sayfasına bakardık iç çekerdik aramızda konuşurduk o günleri görebilcekmiyiz die ama inan zaman akıp geçiyor geriye dönüp baktığımda daha dün gibi hatırlıorm 2 hanelere indiğimizde nasıl sevinmiştim şimdi 50'ler bitiyor. sadece sabır ve oyalanacak birşeyler bulmaya çalış.

Bizimde 2 gün sonra çift hanelere düşüyor sabırszlkla o günü bekliyoruz :) bingölde... hayırlısı ile bitiririp mutlulugu gozlerimze kadar yaşarız insaallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ewet bende hatırlıyorum son 8 çarşı dediğimiz günleriii
ohh be sonunda bitiriyoruz zaman aslında çabuk geçti gibi geliyor ama tabi gün içinde hiç geçmiyor gibi hissettiriyor.gizemleri hatırlıyorum da onların son 2 haftası falan kaldığında nasılda iç çekiyordum bizde acaba görecekmiyiz o günleri diye çok şükür bugünleri gördük 354, dönem yarenleri zor ama bakın eninde sonunda bitiyor askerlik bizlerde sizler gibiydik ama artık son 2 çarşı diyoruz darısı diğer asker yolu bekleyen yarenlerin başına.
ah canım şafağımızı parmakla göstermek çok hoş bir fikir eminim hissettireceği duyguda öyledir

ŞAFAK : ( 10 )

PLAKA: (BALIKESİR)

Ve beklenen gün geldi çift haneli rakamların son günüüüüü :118::118::118::124::124::124:

Ve beklenen gün geldi çift haneli rakamların son günüüüüü :118::118::118::124::124::124:

ayyy benim memleketimmm

maşallah canım bitirdiniz askerliği ahh ahh darısı da bize inş.

Ve ve veeeee safak 9 iki elin parmaklari kadar degillll :)) ♥♥♥♡♡♡★

Son düzenleme:

Rabbim sevdiceklerimize sağlıkla, huzurla kavuştursun

son atarsa 8 gün olala

Ve ve veeeee safak 9 iki elin parmaklari kadar degillll :)) ♥♥♥♡♡♡★
Yaaaaaaaaaaaaaaaaa çoooooook heyecanlı oooof içim garip olduuuuuuu oooooooooy ooooooy özendiiiiiiiiiiiiiim

Canlarim hepimize gunaydin olsunn bugun artik safagimi ellerimle gosteriyorum! Safak 10! Allah hepimizi askerlerimize sag salim kavusturmayi nasip etsin :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ayy bende eşimi bekliyorumm ne güzel sizin artık son günler bu sürecin en heycanlı zamanları rabbim bizlerede nasip etsin hepimizi sağ salim kavuştursun inşallahh

Canlarim hepimize gunaydin olsunn bugun artik safagimi ellerimle gosteriyorum! Safak 10! Allah hepimizi askerlerimize sag salim kavusturmayi nasip etsin :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kuuzuu özelden sna msj attım gelmedimi :26:

kızlar uzun zamandır giremiyorum yoğunluktan şafak atarsa 7 sevinçten bir haftadır gözüme uyku girmiyor:) sürpriz planları yapanlar var mı ben bayağı kafa yordum bir kaç şey hazırladım da sizde var mı hareketlenme merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…