355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

huhuuuuuu bakın size ne söylicemmm; askerlerimizin son 4 çarşısı kaldııı 5. çarşılarından sonraki gün burdalar :))

geçen defa son 8 çarşı deyip çıkmak zorunda kalmıştım buradan snra bi geldim ki meğersem son 8 çarşı demek sizi baya mutlu etmiş :))

günleri saymaktansa hafta saymak daha iyi geliyor bana şuan son 5 hafta kızlar

bugün şafağımız 35, bir İzmirli olarak selam olsun memleketimee

kızlaaar çok uzak kaldım sizden yaa.. ama aklım hep burda...

işten haftaiçi fırsat bulamıyorum girmeye:))
ilk zamanlar geliyor aklıma şimdi plakalara geldik ordan geri bile saymaya başladık :)) hatta yuvarlarsak son 1 ayı bile kalmış olanlar var
hadi 1 ayı kalmış olanlar bitirsinde bizimkilerin gelmesine 1ay kalsın

yaa şurda şafak görmeyi özlemişim resmen 1 ay 3 gün
1 ay 9 gün ne beee

bitiyo mu ne
canım ya evet 4 çarşı ne ki benim 5 çarşı ama olsun çok az kaldı

ewet cnm çok şükür 1 ayımız kaldı

bitiyor kızlar çok şükür.. az buz şeyler yaşamadık ama çok şükür bitiyor artık..

ee napıyosunuz bakalım uzun zamandır toplanmıyoruz burda (

bitiyor kızlar çok şükür.. az buz şeyler yaşamadık ama çok şükür bitiyor artık..

eheh guzl oldu guzeeel :) valla napalımm gunler gecıyoor bı seklde sen neler yapıosn cnm

Kızlar bende uzak kaldım buralardan ne durumdayız bakalım?ben bugün aşkımın yanından hadi evde görüşürüz diyerek ayrıldım inanamıyorum şu günleri gördüğüme

çok şükür cnm son 1 ay

vakti bir şekilde geçirmeye çalışıyoruz oğluşta baya büyüdü ilk doğum günümüzü babamızdan ayrı geçirceğiz onun burukluğu var biraz bende 11 nisanda 1 yaşında oluyor oğlumuz babamız ise 24 nisanda yanıımızda olacak bunada şükür demekten başka yapacak bişeyim yok malesef
sen neler yapıyosun naslsn cnm

Bende iyiyim kizlar tlfdan girdigim icin alinti yapamadim 😔 hersey yolunda cok sukur cok az kaldi heyecan dorukte artik Allahim sag salim bize gondersin askerlerimizi..

Bugun memleketteydik, atarsa 34 diyorum İstanbul'a selam yola tam
Gaz devam! :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…