canım evet seçim yaptı ama işte geçtiğimiz celpte onu dikkate almamışlardı kısa isteyene uzun çıktı uzun isteyene kısa çıktı :S hayırlısı hakkımızda aklımada sürekli napıcaz bilmiyorum
hoşgeldin canım :)) maksat burada özlemimizi heyecanımızı paylaşmak. biraz olsun birbirimize destek olabilmek. walla her ihtimal düşünülmeli küçük bir ihtimal tabi benim sevgilimde 2 yıllık üstüne 4 yıl AÖF işletme okudu. araştırmış etmiş çok büyük ihtimal kısa olur demil askeriyede tanıdıkları var. şu anda da 15 aylıkların erken terhis olma durumları nedeniyle oldukça er açığı olacağından kısa çıkar diye umuyorum...
Hoşbulduk canım. Çok güzel bi grup bence öncelikle bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. inşallah dedğin gibi kısa olur hepimzn Allah gönlüne göre versin. Allah korusun yedek subaylık olursa 1 sene mi askerlik yapcak?
canım benim hoşgeldin aramıza geel geeel neyin olması çokta önemli değil biz başta sevdiceklerimiz olmak üzere burada tüm askerlerimize dua ediyoruz inşallah rahat çarçabuk yapar gelirler :)) canım o işler bu defa biraz karışık biliyosunuz sistem değişmeden önce yedek subaylık için sınavlara giriliyodu şimdi Ağustos celbinden itibaren sistem değişti ve pc kendi seçiyo kısa mı uzun mu diye geçen dönem çok bakındık araştırdık aöf işletme mazunlarına bile çıktı yedek subaylık o yüzden kısa mı uzun mu Aralık mı Kasım mı hiçbişey belli değil((
hoşgeldin canım :)) maksat burada özlemimizi heyecanımızı paylaşmak. biraz olsun birbirimize destek olabilmek. walla her ihtimal düşünülmeli küçük bir ihtimal tabi benim sevgilimde 2 yıllık üstüne 4 yıl AÖF işletme okudu. araştırmış etmiş çok büyük ihtimal kısa olur demil askeriyede tanıdıkları var. şu anda da 15 aylıkların erken terhis olma durumları nedeniyle oldukça er açığı olacağından kısa çıkar diye umuyorum...
Hoşbulduk canım. Çok güzel bi grup bence öncelikle bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. inşallah dedğin gibi kısa olur hepimzn Allah gönlüne göre versin. Allah korusun yedek subaylık olursa 1 sene mi askerlik yapcak?
aynen öyle canım memur gibi oalcaklar gerçi sabah 8 akşam 5 iyi de para alacaklar aslında ama inan parasında değil walla gözüm... dediğn gibi sonuçta uzun dönem çıkacak diye ayrılacak değiliz biz iyi günde kötü günde onlarla beraber olmak için çıkıyoruz yola ama planlarımız çok ertelenecek en az 6 ay kadar
aynen öyle canım memur gibi oalcaklar gerçi sabah 8 akşam 5 iyi de para alacaklar aslında ama inan parasında değil walla gözüm... dediğn gibi sonuçta uzun dönem çıkacak diye ayrılacak değiliz biz iyi günde kötü günde onlarla beraber olmak için çıkıyoruz yola ama planlarımız çok ertelenecek en az 6 ay kadar
gerçekten parası pulu hiç gözümde değil benm de yeter ki onlar bi an önce hayırlısıyla gidip gelsin. saatler kaldı uyuyamıyorum
Merhaba kızlar benimde sevgilim bu dönemde asker olcak.sonuclar yarin aciklaniyor o kadar heycanli ve stresliyim ki uyku tutmadi ..
Merhaba kızlar benimde sevgilim bu dönemde asker olcak.sonuclar yarin aciklaniyor o kadar heycanli ve stresliyim ki uyku tutmadi ..
Merhaba canım ben de uyuyamıyoruminşallah her şey istediğimiz gibi olur.
Aminnnn. İnşallah hepimizin istedigi yer olur cok az kaldi yaa :/kızlar son bir saat Allahım hepimizin hakkında hayırlısı olanını versin hepimizin askerleri rahat edeceği bi yere çıksınn :18:
Ne saçma, saat vermelerinin mantığı ne o zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?