355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

hımm anladım canım ya bakalım hayırlısı olsun demekten başka ne çaremiz var ki be olursa olsun onlara destek olmamız lazım hele bu dönemde

Sağol canım benim biz az önce konuştuk haber ver bana hemen dedm o da zaten vericektim dedi. benm için önemli değil ben onu 1 sene değil bi ömür beklemeyi göze aldım ama o rahat etsin istiyorum. Şu an arkadaşlarından aldğm haberlere göre kafasını çok takıyormuş. O yüzden inşallah kısa dönem çıkar. Allah herkesin gönlüne göre versin bütün askerlerimize yardımcı olsun inşallah.

Merhaba kızlar benimde sevgilim bu dönemde asker olcak.sonuclar yarin aciklaniyor o kadar heycanli ve stresliyim ki uyku tutmadi ..

Merhaba kızlar benimde sevgilim bu dönemde asker olcak.sonuclar yarin aciklaniyor o kadar heycanli ve stresliyim ki uyku tutmadi ..

Merhaba canım ben de uyuyamıyorum inşallah her şey istediğimiz gibi olur.

günaydınnnn büyük gün geldi çattı :18: ben nasıl uyudum bir de bana sorun sürekli uyanıp durdum bir de passiflora içtim yatmadan şimdi leyla gibiyim :)) hayırlısı olsun hepimize...

kızlar son bir saat Allahım hepimizin hakkında hayırlısı olanını versin hepimizin askerleri rahat edeceği bi yere çıksınn :18:

Günaydın kızlar şimdiden hepinizi allah kavuştursun umarım güzel yerler cıkar

zaten açıklansaydı şaşardım hep böyle olur zaten eski dönemlerde de hep 3 saat sonra falan öğrenmişler bir de sistem çöküyor bayılcam sanırım böö:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…