kızlaarrr bugünü saymazsak 1 günümüz kaldı çok heyecanlıyım beeennn(
Sorma bugünü sayma elbette şunun surasında ne kaldı ki. Umarım çok iyi yerlere çıkar hepimizin ki. Ben takvimi almadım canım eşim tasarımını beğenmedi. Yardımların için çok teşekkür ederim yine de. Geçen hafta sonu alışveriş yaptık. İçlik, atlet, cüzdan, temiz -kirli torbası, yıkama filesi, tırnak makası, ayakkabı boyası vs. aldık. Bende üzerlerine karışmasın diye ismini işledim. Başka alışveriş yapan var mı kızlar?
kızlar çok çok az kaldı saatler diyebiliriz artık her gece rüyamızda çıktığı yeri görüyoruz bi bakıyoruz hatay çıkmış bi bakıyoruz Kastamnonu falan psikolojimiz berbat oldu( benim içime doğan çok çok kuvvetli bir his var belkide öyle istediğim için ama gerçekleşmesi için dua ediyorum..hadi hepimiz içimize doğan yerleri yazalım zaman geçer ne bileyim bakalım ne kadar yakınlaşıcaz ) benim içime doğan acemilik İzmir usta Aydın inşallah rahat ederler yakın uzak bi kenarada.. uzun çıkmasından çok korkuyoruz bizde :18:
sabah 11 de canımkızlar cuma sabah mı açıklanıyor akşam falan mı 25 inde ama saat falan yok mu?
Kızlar merhaba yeni gördüm bu grubu ve hemen katıldım. Benim de çok sevdiğim biri askere gidiyor. Bizim hikayemiz çok karışık sevgilim desem değil hiçbişeyim desem hiç değil her neyse. Çok endişeliyim bi de bazı konularda sizden bilgi isteyeceğim. Şimdi benimki 2 yıllık muhasebe üstüne 4 yıllık işletme okudu. Yedek subay olabilme ihtimali nedir sizce ve olursa ne kadar askerlik yapacak ?
Kizlar gercekten resmen 1-2 gun kaldi gece uykularim kaciyor nasil heyecanliyim anlatamam
Bizimkinde hic bir heyecan isareti yok nasilsa yapicam elim mahkum diyor insallah hepimize kisa donem cikar kizlar dualarim bizimle.
Kızlar merhaba yeni gördüm bu grubu ve hemen katıldım. Benim de çok sevdiğim biri askere gidiyor. Bizim hikayemiz çok karışık sevgilim desem değil hiçbişeyim desem hiç değil her neyse. Çok endişeliyim bi de bazı konularda sizden bilgi isteyeceğim. Şimdi benimki 2 yıllık muhasebe üstüne 4 yıllık işletme okudu. Yedek subay olabilme ihtimali nedir sizce ve olursa ne kadar askerlik yapacak ?
canım benim hoşgeldin aramıza geel geeel neyin olması çokta önemli değil biz başta sevdiceklerimiz olmak üzere burada tüm askerlerimize dua ediyoruz inşallah rahat çarçabuk yapar gelirler :)) canım o işler bu defa biraz karışık biliyosunuz sistem değişmeden önce yedek subaylık için sınavlara giriliyodu şimdi Ağustos celbinden itibaren sistem değişti ve pc kendi seçiyo kısa mı uzun mu diye geçen dönem çok bakındık araştırdık aöf işletme mazunlarına bile çıktı yedek subaylık o yüzden kısa mı uzun mu Aralık mı Kasım mı hiçbişey belli değil((
Kızlar günaydınnnn. Ben de bugün mümkün olduğu kadar meşgul oluyorum sabahtan berii. Düşünmemeye çalışıyorum. Asıl bu akşam nasıl uyuycam belli değil ya neyse artık. İnşallah hakkımızda hayırlısı olurr. Bir de düşünüyorum şimdi yarın 11de belli olucak diyorlar ama sistem kesin bir kitlenir artık öğleden sonraya falan sarkarsa gün içersinde nasıl bekliycez bilemedim.
ben dün gece geç uyudum biraz bugün uylum olsun diye akşam kpss kursum var ztn orada bi yorulurum üstüne de yatmadan bir ölçke passiflora içtim mi tamamdır. tavsiye ederim leyla gibi uyutuyor :) bitkisel nasılsa sorunsuz:)
nişanlın seçim yaptı değil mi? kısa mı yedek subaylık mı seçim yaptırdılar şubede sevk başvurusu yaptığı zaman eylül ayı içerisinde o tercihleri de göz önünde bulunduracaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?