355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

canım evet seçim yaptı ama işte geçtiğimiz celpte onu dikkate almamışlardı kısa isteyene uzun çıktı uzun isteyene kısa çıktı :S hayırlısı hakkımızda aklımada sürekli napıcaz bilmiyorum

hımm anladım canım ya bakalım hayırlısı olsun demekten başka ne çaremiz var ki be olursa olsun onlara destek olmamız lazım hele bu dönemde

hoşgeldin canım :)) maksat burada özlemimizi heyecanımızı paylaşmak. biraz olsun birbirimize destek olabilmek. walla her ihtimal düşünülmeli küçük bir ihtimal tabi benim sevgilimde 2 yıllık üstüne 4 yıl AÖF işletme okudu. araştırmış etmiş çok büyük ihtimal kısa olur demil askeriyede tanıdıkları var. şu anda da 15 aylıkların erken terhis olma durumları nedeniyle oldukça er açığı olacağından kısa çıkar diye umuyorum...

Hoşbulduk canım. Çok güzel bi grup bence öncelikle bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. inşallah dedğin gibi kısa olur hepimzn Allah gönlüne göre versin. Allah korusun yedek subaylık olursa 1 sene mi askerlik yapcak?

canım benim hoşgeldin aramıza geel geeel neyin olması çokta önemli değil biz başta sevdiceklerimiz olmak üzere burada tüm askerlerimize dua ediyoruz inşallah rahat çarçabuk yapar gelirler :)) canım o işler bu defa biraz karışık biliyosunuz sistem değişmeden önce yedek subaylık için sınavlara giriliyodu şimdi Ağustos celbinden itibaren sistem değişti ve pc kendi seçiyo kısa mı uzun mu diye geçen dönem çok bakındık araştırdık aöf işletme mazunlarına bile çıktı yedek subaylık o yüzden kısa mı uzun mu Aralık mı Kasım mı hiçbişey belli değil :(((

Sağol canım benim biz az önce konuştuk haber ver bana hemen dedm o da zaten vericektim dedi. benm için önemli değil ben onu 1 sene değil bi ömür beklemeyi göze aldım ama o rahat etsin istiyorum. Şu an arkadaşlarından aldğm haberlere göre kafasını çok takıyormuş. O yüzden inşallah kısa dönem çıkar. Allah herkesin gönlüne göre versin bütün askerlerimize yardımcı olsun inşallah.

hoşgeldin canım :)) maksat burada özlemimizi heyecanımızı paylaşmak. biraz olsun birbirimize destek olabilmek. walla her ihtimal düşünülmeli küçük bir ihtimal tabi benim sevgilimde 2 yıllık üstüne 4 yıl AÖF işletme okudu. araştırmış etmiş çok büyük ihtimal kısa olur demil askeriyede tanıdıkları var. şu anda da 15 aylıkların erken terhis olma durumları nedeniyle oldukça er açığı olacağından kısa çıkar diye umuyorum...

Hoşbulduk canım. Çok güzel bi grup bence öncelikle bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. inşallah dedğin gibi kısa olur hepimzn Allah gönlüne göre versin. Allah korusun yedek subaylık olursa 1 sene mi askerlik yapcak?

aynen öyle canım memur gibi oalcaklar gerçi sabah 8 akşam 5 iyi de para alacaklar aslında ama inan parasında değil walla gözüm... dediğn gibi sonuçta uzun dönem çıkacak diye ayrılacak değiliz biz iyi günde kötü günde onlarla beraber olmak için çıkıyoruz yola ama planlarımız çok ertelenecek en az 6 ay kadar :14:

aynen öyle canım memur gibi oalcaklar gerçi sabah 8 akşam 5 iyi de para alacaklar aslında ama inan parasında değil walla gözüm... dediğn gibi sonuçta uzun dönem çıkacak diye ayrılacak değiliz biz iyi günde kötü günde onlarla beraber olmak için çıkıyoruz yola ama planlarımız çok ertelenecek en az 6 ay kadar :14:

gerçekten parası pulu hiç gözümde değil benm de yeter ki onlar bi an önce hayırlısıyla gidip gelsin. saatler kaldı uyuyamıyorum :(

Merhaba kızlar benimde sevgilim bu dönemde asker olcak.sonuclar yarin aciklaniyor o kadar heycanli ve stresliyim ki uyku tutmadi ..

Merhaba kızlar benimde sevgilim bu dönemde asker olcak.sonuclar yarin aciklaniyor o kadar heycanli ve stresliyim ki uyku tutmadi ..

Merhaba canım ben de uyuyamıyorum :( inşallah her şey istediğimiz gibi olur.

günaydınnnn büyük gün geldi çattı :18: ben nasıl uyudum bir de bana sorun sürekli uyanıp durdum bir de passiflora içtim yatmadan şimdi leyla gibiyim :)) hayırlısı olsun hepimize...

kızlar son bir saat Allahım hepimizin hakkında hayırlısı olanını versin hepimizin askerleri rahat edeceği bi yere çıksınn :18::72:

Günaydın kızlar şimdiden hepinizi allah kavuştursun umarım güzel yerler cıkar :16:

zaten açıklansaydı şaşardım hep böyle olur zaten eski dönemlerde de hep 3 saat sonra falan öğrenmişler bir de sistem çöküyor bayılcam sanırım böö:25::18:

Back
X