• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

kızlaarrr bugünü saymazsak 1 günümüz kaldı çok heyecanlıyım beeennn :((

Sorma bugünü sayma elbette şunun surasında ne kaldı ki. Umarım çok iyi yerlere çıkar hepimizin ki. Ben takvimi almadım canım eşim tasarımını beğenmedi. Yardımların için çok teşekkür ederim yine de. Geçen hafta sonu alışveriş yaptık. İçlik, atlet, cüzdan, temiz -kirli torbası, yıkama filesi, tırnak makası, ayakkabı boyası vs. aldık. Bende üzerlerine karışmasın diye ismini işledim. Başka alışveriş yapan var mı kızlar?

Sorma bugünü sayma elbette şunun surasında ne kaldı ki. Umarım çok iyi yerlere çıkar hepimizin ki. Ben takvimi almadım canım eşim tasarımını beğenmedi. Yardımların için çok teşekkür ederim yine de. Geçen hafta sonu alışveriş yaptık. İçlik, atlet, cüzdan, temiz -kirli torbası, yıkama filesi, tırnak makası, ayakkabı boyası vs. aldık. Bende üzerlerine karışmasın diye ismini işledim. Başka alışveriş yapan var mı kızlar?

ben hiçbirşey almadım henüz biz daha sevgili olduğumuz için annesi alır diye düşünüyorum :)) belki hediye olarak ufak bir traş seti falan alırım ama iç çamaşırı komik gelir :) takvim evladiyelik değil zaten çok çok kaliteli de değil baskısı ama anı olur diye düşünmüştüm bende:)

kızlar çok çok az kaldı saatler diyebiliriz artık her gece rüyamızda çıktığı yeri görüyoruz bi bakıyoruz hatay çıkmış bi bakıyoruz Kastamnonu falan psikolojimiz berbat oldu :(( benim içime doğan çok çok kuvvetli bir his var belkide öyle istediğim için ama gerçekleşmesi için dua ediyorum..hadi hepimiz içimize doğan yerleri yazalım zaman geçer ne bileyim bakalım ne kadar yakınlaşıcaz ;)) benim içime doğan acemilik İzmir usta Aydın :1::1::1: inşallah rahat ederler yakın uzak bi kenarada.. uzun çıkmasından çok korkuyoruz bizde :18:

kızlar çok çok az kaldı saatler diyebiliriz artık her gece rüyamızda çıktığı yeri görüyoruz bi bakıyoruz hatay çıkmış bi bakıyoruz Kastamnonu falan psikolojimiz berbat oldu :(( benim içime doğan çok çok kuvvetli bir his var belkide öyle istediğim için ama gerçekleşmesi için dua ediyorum..hadi hepimiz içimize doğan yerleri yazalım zaman geçer ne bileyim bakalım ne kadar yakınlaşıcaz ;)) benim içime doğan acemilik İzmir usta Aydın :1::1::1: inşallah rahat ederler yakın uzak bi kenarada.. uzun çıkmasından çok korkuyoruz bizde :18:

ayy biz Balıkesirliyiz keşke senin içine doğan yerler çıksa her h.sonu gider gelirim walla :)) bizim çok farklı yerler doğuyor sürekli bana göre de kastamonu falan ama sevgilim de kıbrıs veya ankara diyor. Ankara da çok arkadaşımız var olursa iyi olur ama eeennnn önemlisi kısa dönem olması yer artık pek de umrumda değil uzak bile olsa 5.5 ay görmeyiveririm ama 12 ay ofofofof:18:

Kızlar merhaba yeni gördüm bu grubu ve hemen katıldım. Benim de çok sevdiğim biri askere gidiyor. Bizim hikayemiz çok karışık sevgilim desem değil hiçbişeyim desem hiç değil her neyse. Çok endişeliyim bi de bazı konularda sizden bilgi isteyeceğim. Şimdi benimki 2 yıllık muhasebe üstüne 4 yıllık işletme okudu. Yedek subay olabilme ihtimali nedir sizce ve olursa ne kadar askerlik yapacak ?

Son düzenleme:
canım benim bildiğim kadarıyla Cuma günü sabah saat 11:00 de açıklanacak ama tabi sistem kilitlenebilir o 11 14 15 16 olabilir :D hakkımızda hayırlısı hepimizin Gökçe arkadaşımızın dediği gibi uzak yakın değilde kısa dönem çıksın başka bişey istemiyoruzz sizlerin bölümü nedir? benim nişanlım elektronik haberleşme ve işletme mezunu bakalım nasıl olucak :18:

Kizlar gercekten resmen 1-2 gun kaldi gece uykularim kaciyor nasil heyecanliyim anlatamam :5:
Bizimkinde hic bir heyecan isareti yok nasilsa yapicam elim mahkum diyor insallah hepimize kisa donem cikar kizlar dualarim bizimle.

kzlar inş güzl yerler çıkar dua edn bol bol bizm uzn dönem oldgu içn belli oldu rahatm şuan :) bnde sevgilime atlet , havlu çorap aldım annmle evlerne gidicez vericem bana kalsa verrdm de annm brbr gttğmzde verelm dedi :9: bozk para ihtycı cok olckms bi tane bozk para anhtrlgı alcam ona. takvim işinde bn kendm yaptım onu verdm bile otrdm tek tek çizdim 460 gün ama 90 günü fazldn çizmşim malum 12 aya düştğü içn 90 güünü geldğnde brbr işartlerz artk :9: 13 gün snra gidicek ama of offf nasl olcak napcaz hiç bilmyrum Allah hepimzn yardmcsı olsn hemn gdip gelsnler inşallah :72: :72: :72:

Kızlar merhaba yeni gördüm bu grubu ve hemen katıldım. Benim de çok sevdiğim biri askere gidiyor. Bizim hikayemiz çok karışık sevgilim desem değil hiçbişeyim desem hiç değil her neyse. Çok endişeliyim bi de bazı konularda sizden bilgi isteyeceğim. Şimdi benimki 2 yıllık muhasebe üstüne 4 yıllık işletme okudu. Yedek subay olabilme ihtimali nedir sizce ve olursa ne kadar askerlik yapacak ?

hoşgeldin canım :)) maksat burada özlemimizi heyecanımızı paylaşmak. biraz olsun birbirimize destek olabilmek. walla her ihtimal düşünülmeli küçük bir ihtimal tabi benim sevgilimde 2 yıllık üstüne 4 yıl AÖF işletme okudu. araştırmış etmiş çok büyük ihtimal kısa olur demil askeriyede tanıdıkları var. şu anda da 15 aylıkların erken terhis olma durumları nedeniyle oldukça er açığı olacağından kısa çıkar diye umuyorum...

Kizlar gercekten resmen 1-2 gun kaldi gece uykularim kaciyor nasil heyecanliyim anlatamam :5:
Bizimkinde hic bir heyecan isareti yok nasilsa yapicam elim mahkum diyor insallah hepimize kisa donem cikar kizlar dualarim bizimle.

aynen bizimkisi hiçç sakin yaa ben giriyorum forumlara flan takip ediyorum diyor ki bana askerliği ben mı yapıcam sen mi belli değil :)

kızlar hepinize günaydınnn!! inşallah stresi az huzurlu bir gün olur bizler için. 1 günümüz kaldı biliyorsunuz bugünü olabildiğince kendimize iş çıkararak geçirelim. ben iş yerindeyim vakit geçsin diye saçma sapan raporlar falan hazırlıyorum. dün öyle öyle akşamı nası ettim anlamadım. :) hakkımızda hayırlısı olsun inşallah!!

canım benim sanada günaydın :16: bende iş yerimdeyim bende aynen saçma sapan işler çıkartıyorum kendimee yarın için izin almaya çalışıcam en azından yarım gün nişanlımın yanında olmak istiyorum 11 de diyolar ama Ağustos celbinde öğlen 2 de ancak öğrenebilmiş insanlar inşallah bizimkisi hemen çarçabuk öğreniriz bu belirsizlik ne kötü bişey :((

canım benim hoşgeldin aramıza geel geeel neyin olması çokta önemli değil biz başta sevdiceklerimiz olmak üzere burada tüm askerlerimize dua ediyoruz inşallah rahat çarçabuk yapar gelirler :)) canım o işler bu defa biraz karışık biliyosunuz sistem değişmeden önce yedek subaylık için sınavlara giriliyodu şimdi Ağustos celbinden itibaren sistem değişti ve pc kendi seçiyo kısa mı uzun mu diye geçen dönem çok bakındık araştırdık aöf işletme mazunlarına bile çıktı yedek subaylık o yüzden kısa mı uzun mu Aralık mı Kasım mı hiçbişey belli değil :(((

Kızlar günaydınnnn. Ben de bugün mümkün olduğu kadar meşgul oluyorum sabahtan berii. Düşünmemeye çalışıyorum. Asıl bu akşam nasıl uyuycam belli değil ya neyse artık. İnşallah hakkımızda hayırlısı olurr. Bir de düşünüyorum şimdi yarın 11de belli olucak diyorlar ama sistem kesin bir kitlenir artık öğleden sonraya falan sarkarsa gün içersinde nasıl bekliycez bilemedim.:52:

canım benim hoşgeldin aramıza geel geeel neyin olması çokta önemli değil biz başta sevdiceklerimiz olmak üzere burada tüm askerlerimize dua ediyoruz inşallah rahat çarçabuk yapar gelirler :)) canım o işler bu defa biraz karışık biliyosunuz sistem değişmeden önce yedek subaylık için sınavlara giriliyodu şimdi Ağustos celbinden itibaren sistem değişti ve pc kendi seçiyo kısa mı uzun mu diye geçen dönem çok bakındık araştırdık aöf işletme mazunlarına bile çıktı yedek subaylık o yüzden kısa mı uzun mu Aralık mı Kasım mı hiçbişey belli değil :(((

nişanlın seçim yaptı değil mi? kısa mı yedek subaylık mı seçim yaptırdılar şubede sevk başvurusu yaptığı zaman eylül ayı içerisinde o tercihleri de göz önünde bulunduracaklar

Kızlar günaydınnnn. Ben de bugün mümkün olduğu kadar meşgul oluyorum sabahtan berii. Düşünmemeye çalışıyorum. Asıl bu akşam nasıl uyuycam belli değil ya neyse artık. İnşallah hakkımızda hayırlısı olurr. Bir de düşünüyorum şimdi yarın 11de belli olucak diyorlar ama sistem kesin bir kitlenir artık öğleden sonraya falan sarkarsa gün içersinde nasıl bekliycez bilemedim.:52:

ben dün gece geç uyudum biraz bugün uylum olsun diye akşam kpss kursum var ztn orada bi yorulurum üstüne de yatmadan bir ölçke passiflora içtim mi tamamdır. tavsiye ederim leyla gibi uyutuyor :) bitkisel nasılsa sorunsuz:)

ben dün gece geç uyudum biraz bugün uylum olsun diye akşam kpss kursum var ztn orada bi yorulurum üstüne de yatmadan bir ölçke passiflora içtim mi tamamdır. tavsiye ederim leyla gibi uyutuyor :) bitkisel nasılsa sorunsuz:)

Canim cok iyi hatirlattin evet biraz ondan iceyim ben de. Yarin ogrenir ogrenmez yazicam nereye cikti nolcak :)

nişanlın seçim yaptı değil mi? kısa mı yedek subaylık mı seçim yaptırdılar şubede sevk başvurusu yaptığı zaman eylül ayı içerisinde o tercihleri de göz önünde bulunduracaklar

canım evet seçim yaptı ama işte geçtiğimiz celpte onu dikkate almamışlardı kısa isteyene uzun çıktı uzun isteyene kısa çıktı :S hayırlısı hakkımızda aklımada sürekli napıcaz bilmiyorum

Back