darlanma kuzu daha biraz daha sabra ıhtıyacn var gunler yaklaştıkca ınsanın özlemekten sabrıı tükenıyoo smdıden tüketme bunu cook zorlanırsın. Harita boyamakla, şu memlekteyım demekle brz daha hızlı gecıyo ama 50'liler geçmek bilmedi bana ... Son 7 çarşımız onu dusununce ınsn brz motıve oluyo sende çarşılarını say son kaç kaldı die... her çarşı bıttmnde cızgı bıtane atıorm
iyi akşamlar kızçeler hepinize... ne yapıyosunuz bakalım ne var ne yok?
iyi akşamlar hülyacığımm iyiyim sen napıyorsun
aman napiim cimcimem ya iş güç yoğunluk her zamanki gibisenden naber?
artık doldum canım bitsede gelse
Kıyamam ben sanaaa cimcimem çok mu dolmuşşş sevdiğini özlemişş bitiyo ki kuzum bak şafakmatiğinee son 50 li günlerdeyiz artık çok şüküürr hiç moralini bozma sen askerinede yansıtma sakınn
bitiyo mu hülyacığım bilmiyorum ki hep yerimde sayıyormuşum gibi geliyor bazen bazende bakıyorum bitiyo gibi geliyor püfff sıkıldım şiştim
sen napıyosun tatlım nasıl gidiyo çeyiz tamam mı:)
kız nerdeeeeee ay ne zor işlermiş ben sevdicekle yuva kurma hayallerini hiç böyle düşünmemiştim al al bitmiyo anacım vallaha
daha var kuzum eksiklerim ev bulununca alıncaklar var ıvır zıvırlarım falan var tatlı yorgunluk ama Allahım isteyen herkese en güzelini yaşatsınn..
bitiyo ywrm sen merak etme bitmese 167 de takılı kalırdık :))
oyyy ne güzel amin canım amiin
takılmadığımıza göre bitiyo diyorsun
yani mantıken evet :)) Allahım sağ salim gelmelerini nasip etsinde gerisi gelir zaten sağlıkla
burası artık çok sessiz oldu demi cimcimem eskiden ne güzeldi neden böyle olduk ki ya
evet evet gelsinler sağ salim canım
herkes dağıldı ya biz yine konuşuyoruz kızlarla ama burası çöktü
hahahha :) bizimki her haftasonu çarşıya çıkamıyor aşçı olmuş karakolun. yemek yapıo garibim sürekli :)
bakalım artık baharım walla bazen hiç anlamıorm bazende hadi artık plakaları görelimde artık geyiğe vuralım diye bekliorm :)
iyi akşamlar kızçeler hepinize... ne yapıyosunuz bakalım ne var ne yok?
siz faceden falan konuşuyosunuz ama benim face yok malesefff( halbuki şafaklarımız azalıyoo asıl bu zamanda daha çok burda olmalıyızz
iyi kuzum nolsun aynıı senden naber
50 'ler bitmek bılmıo zaman akmıoo şubat ayı bıtmek bılmıo fenalardayım kuzu yaaaa
hülyanın da moralini bozacağız şimdi
slm canlarııım nasılsınız geçmişi okuduğum kadarıyla hepimiz iyice sıkılmışız şafaklar sanki hiç eksilmiyo gibi geliyo bizlere hele bu 50ler bitmek bilmedi yeter artk bende dayanamaz oldum iyice isyanları oynuyorum off offffşafak attırmaya gelemiyorum artık bu saatten sonra uyuyup kalıyorum aslında çoktan uyurdum ama bizim yaramaz uyumak bilmiyor benide uyutmuyor.neyseki yenl uyuttum artık bende uyuyabilirim sizede bir merhaba demek istedlm zaten cepten giriyorum malum cepten zor oluyor bu nedenle müsadenizi istlyorum hepinize iyi geceler sevdiceklerinizle tatlı rüyalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?