çok acı çekerek çok özleyerek beklediğim kişinin hakaretlere varan mesajının ve defol git hayatımdan demesinin ardından benim de bu forumdan ayrılmamım vakti geldi.. askerlik bize çok güzell şeyler de yaşattı ama en azından gerçek yüzünü de gösterdi.. 4 buçuk senellik birliktelik aileme (olayla alakaları yok) küfürlerlle bitti.. Allah sizlerin kavuşmalarının bayram gibi olmasını nasip etsin...
çok acı çekerek çok özleyerek beklediğim kişinin hakaretlere varan mesajının ve defol git hayatımdan demesinin ardından benim de bu forumdan ayrılmamım vakti geldi.. askerlik bize çok güzell şeyler de yaşattı ama en azından gerçek yüzünü de gösterdi.. 4 buçuk senellik birliktelik aileme (olayla alakaları yok) küfürlerlle bitti.. Allah sizlerin kavuşmalarının bayram gibi olmasını nasip etsin...
gerçekten uzaktan kutlamak çooook zormuş.bu arada dediğiniz süprizi yapamadım pasta vardı ama mum yoktu ben var biliyordum ama yokmuş neyse çokda önemli değil gece 12 de mesaj atmıştım çok hoşuna gitmiş çok duygusaldı bugün kamerada hediyesi zaten hazır gelince güzel bir yemek ayarladım birde artık böle ertelemeli kutlayabileceğiz neyse bunada şükür.Hoşbuldum canım benim askerinin doğum günümü yarın benimkininde aralıktaydı kötü oluyor uzakta olmak neyse dediğin gibi birlikte camerada kutlayın üflet mumlarını haftaya geliyormuş ozaman da bir sürpriz yaparsın olur biter
ooo resmllerde eklendıııııı süpper .. Evet cnm kmse ugramıo artık buralara :/ iyi geceler cnm
merhaba Denizcim teşekkürler sen nasılsın?
dün akşam hasta oldum kızlar kafam hala sersem gibi kalamadım şafak attırmaya(
hepinize teşekkürler.. gitmeden önce de böyle davranışları vardı stressine yordum ama bu defa gerçekten çok çok ileri gitti.. kendi ayrılmak istedi ben de sustum.. konu incir çekirdeğini doldurmayacak birşey biraz onun teknolojiyi anlamamasıyla alakalı.. sorun değil.. nasip değilmiş.. hepinize terkar tekrar teşekkürller...
Merhaba canım evet sonunda düştük plakalara sen nasılsın durumlar düzelmiştir umarım
kızlar selam olsun hepinizeee 1 günümüz daha bitiyor çok şükür haftanın ilk günü umarım güzel geçmiştir hepimizin :))
şafağım atarsa Aksarayyy 68
ne kadar az kalmış öle canım çok sewindim bizim durumlar sayılır en azından daha iyi olcaz allahın izniylee sizler nasılsınız ben giremiyorum pek arrtk iş güç kafayı yiyorum can sıkıntısından giremiyorum
bugün Şırnak dayım kızlar :80:
cok gezıyoruz coook
ahh canım kıyamampeşindeyim sen al askerini sıra bana gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?