aaa harika bi fikirmiş cnm bende tam bugün dilim pastalardan almıştım yemedim de ölece duruyor yarın onu denicem ayyy çok hoşuna gidecekterhis için önce 18 nisan demişti sonra 3 gün izne geleceği için 21 nisan oldu ama şimdide diyorki 21 nisan terhis 3 günde izin kullanınca 24 nisan oldu diyo ewet cnm 75 oldu
şu çarşı izinleride olmasa zaten iyice bunalıma girecek askerlerimiz. bizimki 2 haftada bir çıkıyor çarşı iznine o zaten moralini bozdu eşimin gelcem bi kafa dağıtıcam diyooo
şükür cnm şükür.hoşgeldin bu arada
aaa harika bi fikirmiş cnm bende tam bugün dilim pastalardan almıştım yemedim de ölece duruyor yarın onu denicem ayyy çok hoşuna gidecekterhis için önce 18 nisan demişti sonra 3 gün izne geleceği için 21 nisan oldu ama şimdide diyorki 21 nisan terhis 3 günde izin kullanınca 24 nisan oldu diyo ewet cnm 75 oldu
şu çarşı izinleride olmasa zaten iyice bunalıma girecek askerlerimiz. bizimki 2 haftada bir çıkıyor çarşı iznine o zaten moralini bozdu eşimin gelcem bi kafa dağıtıcam diyooo
buraların hiç tadı kalmamış :44::44:neyse ben kaçar herkese iyi geceler
merhaba hülyacm nasılsın
merhaba Denizcim teşekkürler sen nasılsın?
dün akşam hasta oldum kızlar kafam hala sersem gibi kalamadım şafak attırmaya(
çok ağrım var kuzum ya( allahtan çalışmıyorum evdeyim bugünn sen napıyosun?
kıyamam ya( benimkinin çarşısı yok bugün görevdeler (
kıyamam kaç aydır sen hiç görmedin bide demii gitme şansın yok mu Bahar ya haftaya falan bi süpriz yapıp gitsen?
2 aralıktan beri hiiç görmedim :/ yook kuzum yaa ahh ahh nalet olsun ki uzaktaa !!
kıyamam bayada olmuş bende en son 12 ocakta gittim yanına bidaha gitmemi istemiyor dönüşün kötü olduğu için bunalıma gidiyorum martta gel en azından 1 ay kaldı deyip avuturum kendimi diyor bak bugün çarşıya çıkması gerekiyodu ama hala çıkamadı nedir bu askerlerimizin çektiği(
size gene avuntu olmştur ben hıc bı seklde goremedım yaa cok zoorlanıyoruz anlatamam bugn cok kotu oolduu ozellıkle :'( Allahh yardm etsn şu 69 un hepımz ıcın hemenciik gecsn gitsiin
kıyamam geçicek canım bak 167 lerden 60 lara düştük koca 3 ayı devirdik şunun şurasında ne kaldı sen dua et içini ferah tut askerine moral ver destek ol güzel günler bizi bekliyor inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?