355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

baharcım benim şafak daha 114'te keşke 110 olsa 4 gün 4 gündür

bende pembe kızla erkek cızelgesı daha varya tugceem ondan bahsedıorm

hadi ya fazla attırmısım demk tuhh tmm bu akşam duzeltrm cnmcımm

saol tatlım. ama sekme atlamama az kaldı 110'dan sonra "çift haneler biz geliyoruz" sekmesine geçiliyordu dimi

iyiyim kuzum aynıı yarın 70 lerin son günü çok şüküüürrr zaman hiç durma çabucak geç bitt sen neler yapıyosun özledin mi bizi )

saol tatlım. ama sekme atlamama az kaldı 110'dan sonra "çift haneler biz geliyoruz" sekmesine geçiliyordu dimi

merhaba canlarım ben geldim nasılısnız

slm baharım hoşgeldin
çoook şaşırmıştım seni pasif görünce
neyseki çok önemli birşey değilmiş ve burdasın

cnm bnm bgnde gecmek bılmedı bana yaaa valla bıldıgın gıbı :) özlediim tabiii

evett cnmm yenı sekmeye gecıceksssn

valla cnm cok saçmaa bı nedendi ama geldı gectii ve burdayımm ne var ne yok tatlımm gorusmeyelı

iyilik cnm ya haftaya cuma eşim geliyor onun heyecanı başladı yarında çarşı iznimiz var.birde eşimin yarın doğum günü malesef ayrıyız ama yinede nette görüşeceğiz bunada şükür.sen neler yaptın cnm nasılsın askerin nasıl umarım herşey yolundadır. bu arada bizim teskere tarihi değişti 24 nisan oldu cnm senden ricam sende düzeltirmisin

oleeyyy

ooo yrn o zmn kucuk bı pastanın ustne mum koy cam karsında ufleyn spr olur ^^ oo gelck hee super snın ıcınn ıyı cnm bnmkıde yrn carsıya cıkıcak.. :) hmm suanda şafak 75 mıı ndn değişti cnm tarh

ooo yrn o zmn kucuk bı pastanın ustne mum koy cam karsında ufleyn spr olur ^^ oo gelck hee super snın ıcınn ıyı cnm bnmkıde yrn carsıya cıkıcak.. :) hmm suanda şafak 75 mıı ndn değişti cnm tarh

aaa harika bi fikirmiş cnm bende tam bugün dilim pastalardan almıştım yemedim de ölece duruyor yarın onu denicem ayyy çok hoşuna gidecek terhis için önce 18 nisan demişti sonra 3 gün izne geleceği için 21 nisan oldu ama şimdide diyorki 21 nisan terhis 3 günde izin kullanınca 24 nisan oldu diyo ewet cnm 75 oldu
şu çarşı izinleride olmasa zaten iyice bunalıma girecek askerlerimiz. bizimki 2 haftada bir çıkıyor çarşı iznine o zaten moralini bozdu eşimin gelcem bi kafa dağıtıcam diyooo

kızlar çoooook uzun zamandan sonra şafak attırcam sizlerle ayyy özlemişim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…