eskiden ne güzeldik kuzum ya şafaklar azaldıkçaa koptuk tamamen(
sen napıyosun nasılsın?
:/ kıyamam napıym cnm şafak saymakla bgttyrz gunlerı senın nasl
resimlerini bekliyorumaynı Baharım valla çeyizlerimi bitirdim bugün yani listeye göre bitti ama yine çıkacaktır büyük ihtimalle :)) yarın sarım çarşıya çıkıcakmış onun mutluluğu var :))
baaakkk cimcimemee baaaakk hoşgeldin 60 lara kuzumm benim 70 ler ve 60 lar çok hızlı geçti ve geçiyor inşallah seninde öyle olur :)) 50lere geldik kızlar şaka gibi 352. lerin 50 li günlerinde okurken şafak sıkıştırıyo falan diyolardı bende korkuyodum bakın şimdi bizde 50 lere geldik :))
sağol canım allaha şükür iyi herşey.canım benim selam nasılsın baya zamandır yoktun merak ettim seni umarım herşey yolundadır..
özelden yazdım sana canım. inşallah aslında zaman bize geçiyorda onlara zor geçiyor. biz evli olmanın rahatlığındayız aslında. ayda birkez gidiyorum bir yada iki gece evci çıkrıyorum. benim için çok yorucu oluyor ama olsun değiyor. bir buluşmadan diğerini beklerken zaman geçiyor şükür.Merhaba canım :) çok geçmiş olsun. Seninle tanışamadık ama benimde eşim 353 kd kırıkkale yahşihanda ve sanırım senin eşinle aynı yerdeler :) Yarıdan da fazlası geçti çok şükür, geri kalanı da çook daha hızlı geçer umarım..
aynı Baharım valla çeyizlerimi bitirdim bugün yani listeye göre bitti ama yine çıkacaktır büyük ihtimalle :)) yarın sarım çarşıya çıkıcakmış onun mutluluğu var :))
ohh ne güzel tadını çıkar kuzum bizm bu haftasonu olmadı maalesefgünaydınnn kızlarrr mutlu haftasonları bizimki de bugün çarşıda
Selammmmm komşularrr nasılsınız bi :119:kahve içmeye geldim :))
ohh ne güzel tadını çıkar kuzum bizm bu haftasonu olmadı maalesef
merhaba iyi sen nasılsın komşu
resimlerini bekliyorum
evet hülyacığğım ama 70ler çok zor geçti bana ya inşallah bundan sonrası kolay geçer ya 352 lerin şafaklarına bakıp bakıp iç geçiriyorduk bizde bitiriyoruz artık çok şükür
ohh super cnm ... yanı cıkarr ama bıttrmssn genede cok ıyı olmss bnmkıde yrn carsıya cıkıo ve ben hala uyuamadm
karamsar olma öyle yada bitiyor canım:26:Şafak kapkaranlık yaaz kalmış seninki ne güzellll
hepinize iyi akşamlar yaren dostlarım çok şükür 1 hafta daha bitti.. son 8 çarşı kızlar böyle deyince anlıyorum az kaldığınııı
cimcimem 352 ler bitirdi bile bak zaman gelicek 354 ler de bize bakıp iç geçirecek bakın onlar bitirdi sora bizde dicekler.. inşallah bundan sonrası su gibi geçer..
tatlım nasıl güzel geçmiştir inş çarşı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?