355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

sağol canım benim evet böyle beklemek beni yiyip bitirio arym güzel güzel anlatym kendmi belki çok çabuk vazgeçtiğimi düşünüyodur 5 gün oldu hiç konuşmadık sesimi duyunca belki yumuşar dualarınızı eksik etmeyn inşallah güzel olur herşey kızlar

Dün konuştuk ama bugün aramadı. Sanırım eğitimleri başladı :26: 14 Aralık'a kadar sabredicez :26: Seninkisi aradı mı canım ?

Benimki de fırsat buldukça arıyor,aradığında dedim ki ben kadınlar klübünden kader arkadaşı buldm bitane sor bakim adı neymiş dedi sevgilisinin :)) ilk 4 gün ağlamaktan hasta oldum ben burda.Adanaliyiz.daha yeni yeni alışmaya çalışıyorum.herşeyi beraber yapınca gittiğinde inanılmaz bir boşluğa düştüm. (

güzel düşünki güzel olsun onu rahatlatacak şeyler söyle kendini onun yerine koyarak söyleceğin şeyleri düşün sen onun yerinde olsan ne duymak isterdin mesela dualarım seninle inşallah tez zamanda tatlıya bağlar iyi düşün ki iyi şeyler olsun )

kızlar bu arada ben yanlış mı biliyorum 29 Kasımda yemin törenleri olduğu gün kura çekilecekmiş usta birliğinde hangi görevde olucakları peki usta birliğine ne zaman geçicekler 14 Aralık mı yoksa yemin töreninden sonraki pztsi mi?

evet 29 kasımda yemin törenleri var ve ondan sonra 1 hafta daha egitimleri devam edecekmis brans egitimleri sonra kurayla ilcelere dagıtımı yapılacakmıs yani yemin töreninden sonra usta birliğine gecmiyolar , bi hafta sonrasında gececeklermmis esim öyle dedi

tamam canım çok teşekkür ederim :))

sağol canım akşama kadar kurarım zaten ne desem ne söylesem diye akşam 7 olmaz bana of offf inşallah iyi oluurr inşallaaah

Ben mart aylarında başladım çeyize, az buçuk var birşeyler, hala eksikler çokken bende bu isteksizliğimi düşünüyorum inanmayacaksın.. :26:

Son düzenleme:

ahhh gelsinler bide bize sorsunlar

Yemin töreninen sonra gelicek ve pazar günü ustasına teslim olucak yarim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…