canım benim sen zaten ilk aradğında herşeyi göze almıştın bence bu kadar kasma kendini ara ve konuş güven kendine aşına onu ne kadar çok sevdiğini söyle gün saydığnı onu 4 gözle beklediğini söyle hatta istersen yemin törenini araya sıkıştır bakalım ne dicek nasıl tepki vericek dualarımız seninle bizi mutlaka haberdar et :))
Dün konuştuk ama bugün aramadı. Sanırım eğitimleri başladı :26: 14 Aralık'a kadar sabredicez :26: Seninkisi aradı mı canım ?
sağol canım benim evet böyle beklemek beni yiyip bitirio arym güzel güzel anlatym kendmi belki çok çabuk vazgeçtiğimi düşünüyodur 5 gün oldu hiç konuşmadık sesimi duyunca belki yumuşar dualarınızı eksik etmeyn inşallah güzel olur herşey kızlar
kızlar bu arada ben yanlış mı biliyorum 29 Kasımda yemin törenleri olduğu gün kura çekilecekmiş usta birliğinde hangi görevde olucakları peki usta birliğine ne zaman geçicekler 14 Aralık mı yoksa yemin töreninden sonraki pztsi mi?
akşam 6 da aradım birisi çıktı yemekteler istersen çağırayım dedi bn yok dedim 7 gibi başla aramaya yoksa 10 ' a kadar çok yoğun
evet 29 kasımda yemin törenleri var ve ondan sonra 1 hafta daha egitimleri devam edecekmis brans egitimleri sonra kurayla ilcelere dagıtımı yapılacakmıs yani yemin töreninden sonra usta birliğine gecmiyolar , bi hafta sonrasında gececeklermmis esim öyle dedi
tamam canım çok teşekkür ederim :))
güzel düşünki güzel olsun onu rahatlatacak şeyler söyle kendini onun yerine koyarak söyleceğin şeyleri düşün sen onun yerinde olsan ne duymak isterdin mesela dualarım seninle inşallah tez zamanda tatlıya bağlar iyi düşün ki iyi şeyler olsun)
canım benim bak ne güzel sana oyalanacak bişey çıktı çeyiz yapmakk :))) bende nişanlım gitmeden önce hadi bi an önce gitte çeyiz yapcam diyodum o burdayken nasıl hevesliydim ama şimdi sanki tüm heveslerim onunla birlikte gitti(
alla alla bılmıyorum kı ben sılüs tarıhı yol ıznınıde yazınca falan hesaplıprm boyle cıkıo bnmkıne sormuorum hıc bunu ama kıme sorsam aynı bı yanlıs yoktr snrm
nasılsınız arkadaslarr 1 haftayı geride bırakmıs bulunmaktayız :) bana gordunmu bı hafta nasıl hemende gectı dıye tesellı verıyolar bende dıyorum o bı haftada bulunan gunlerın ıcındekı zamanının gecmediğini siz bana sorunn :))
TGK,
canım dularım seninle pes etme derim ben eğer imkanın varsa git yemin törenine dayanamaz seven insan kıyamaz
Ben mart aylarında başladım çeyize, az buçuk var birşeyler, hala eksikler çokken bende bu isteksizliğimi düşünüyorum inanmayacaksın.. :26:
Yemin töreninen sonra gelicek ve pazar günü ustasına teslim olucak yarim..kızlar bu arada ben yanlış mı biliyorum 29 Kasımda yemin törenleri olduğu gün kura çekilecekmiş usta birliğinde hangi görevde olucakları peki usta birliğine ne zaman geçicekler 14 Aralık mı yoksa yemin töreninden sonraki pztsi mi?
kızlar bi hevesle yapın zaman daaha hızlı geçer
Mecburen başlayacağım artık hevessiz olsam da başlamayı başarabilirsem sürüklenirim illa zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?