355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

hadi ya yanlız değilim desene of of

Ne güzel kendi işini yapıyormuş daha ne istiyorlar anlamıyorum ki? Bence kararlı ol, bu işte kariyer yapamazsın beğenmedik, kızımızı vermeyiz böyle bir sebep olamaz bence..

öyle bi durum ki illa etiketi olmalıymış... adam 3500 tl kazanıodu işletme mezunu ve 32 yaşında nerde nasıl iş bulacakbilmiorm ailem öyle deince işinden soğudu ve sonra kapadı 2 ay boş kaldı çünkü askerden önce işe giremedi.. bazı sebeplerden dolayı askerlik için geç kalmış... ailesiyle ilgili sorunlar... ben mühendisim çalışıorm.. annemin kafasında bnm bi dr yada müh olmadı avukat bulmam lazım :)))) ama seviorz bunu anlamıo karın mı doyarmış aşkla kuzenlerm hep mantığını kullanmış çok lüx yaşıolarmış.. bn onun yüzünden önüme gelen fırsatlara tekme atmışım.. evi mutlaka olacakmış.. altın çok takacakmış ve bunu asker dönüşü altı ay içinde yapamazsa ondan artık bişi olmazmış ((

Merhaba kızlar,

Nasılsınız nasıl gidiyor?

Benim ki hasta olmuş sesi çok kötü geliyordu,kaldıkları yatakhanenin yeri değişmiş.50 kişilik koğuş yerine 8 kişilik koğuşa almışlar.Seni çok özledim cumartesi günü bir şekilde çık gel dedi.Ev yemeklerini çok özledim dedi.İçim sızladı...

Kıyamam sizee Gidebilcekmsn

selam kızlar,aranıza yeni katıldım benim eşimin de şafak 159 kısa dönem acemi de usta da tekirdağ çerkezköy de.var mı çerkezköy de askeri olan:)

Kıyamam sizee Gidebilcekmsn

Babası aradı bugün gitmek istediğin zaman bana haber ver biletini alıcam dedi.Bende istemedim açıkcası size zahmet olmasın ben kendim giderim dedim.Olmaz ben sana söz verdim biletini alıcam dedi.Akşam annemle konuşup izin almaya çalışıcam ama babama diyemem onun yanına gidiyorum diye bir yalan uydurucam artık.offff ya offff.....

ıns gidebilirsn

TGK arıycakmısn bgn ne dıceksn

evet tatlım birazdan arıcam seni çok özledim biliyorum belki benmle konuşmak istemiyosun söyledklerimle seni kırdım üzdüm ama hepsi seni kıskandığım içindi sana söz veriyorum bi daha saçmalamcam bi anda herşeyi silmek kolay mı ben seni gerçekten silersem mutlu olablcek msn ben seni seviyorum senden başkasyla da bi hayat geçirmek istemiyorum şafak sayıyorum dönceğn günü bekliyorum felan dicem nasıl sizce?

canım benim yaa kıyamam üzülme sen Allah yardım eder bi şekilde siz birbirnizi sevdikten sonra ailen de bi süre sonra bu durumu kabullenecektir sıkma canını herşey yoluna girer hayırlısıyla dönsünler de

Kızlar şimdi aramaya başlıcm artık ne zaman düşürebilirsem konuştuğum gibi yazcam size dualarınızı eksik etmeyin çok heycanlıyım :18::18::18:

Kızlar şimdi aramaya başlıcm artık ne zaman düşürebilirsem konuştuğum gibi yazcam size dualarınızı eksik etmeyin çok heycanlıyım :18::18::18:

Allah yardımcın olsun. Onun da kalbini yumuşatsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…