ahhh gelsinler bide bize sorsunlar
Aynen vallasen nasılsın canım iyisin insallah safagımız birlikte atıyor senle birlikte safak dogan gunes dıyecegiz ınsallah
ahh işte aynı sorundan bi tane daha.. canım benim konularımı oku ve örnek olsun sana burdaki bazı arkadaşlarımada destek oldum biz ailelelerimizn karşısına ipsiz sapsız afedersiniz serseri insanlar çıkarmıyoruz bende başta nişanlım özel sektörde çaçalıştığı için çok çaba sarfettim ama inan ailen senin kararlı olduğunu görünce pes ediyor asla vazgeçme!
Ne güzel kendi işini yapıyormuş daha ne istiyorlar anlamıyorum ki? Bence kararlı ol, bu işte kariyer yapamazsın beğenmedik, kızımızı vermeyiz böyle bir sebep olamaz bence..
Merhaba kızlar,
Nasılsınız nasıl gidiyor?
Benim ki hasta olmuş sesi çok kötü geliyordu,kaldıkları yatakhanenin yeri değişmiş.50 kişilik koğuş yerine 8 kişilik koğuşa almışlar.Seni çok özledim cumartesi günü bir şekilde çık gel dedi.Ev yemeklerini çok özledim dedi.İçim sızladı...
selam kızlar,aranıza yeni katıldım benim eşimin de şafak 159kısa dönem acemi de usta da tekirdağ çerkezköy de.var mı çerkezköy de askeri olan:)
Kıyamam sizee Gidebilcekmsn
Babası aradı bugün gitmek istediğin zaman bana haber ver biletini alıcam dedi.Bende istemedim açıkcası size zahmet olmasın ben kendim giderim dedim.Olmaz ben sana söz verdim biletini alıcam dedi.Akşam annemle konuşup izin almaya çalışıcam ama babama diyemem onun yanına gidiyorum diye bir yalan uydurucam artık.offff ya offff.....
aramıza hoşgeldiinn duymadım cnmm ama belkı cıkan olur allah sanda sabır versn :)
selam kızlar,aranıza yeni katıldım benim eşimin de şafak 159kısa dönem acemi de usta da tekirdağ çerkezköy de.var mı çerkezköy de askeri olan:)
amin canım ya hepimize inşallah bugün tam 1 hafta oldu şimdiden çok özledim.birde 14 aylık bi kızımız var baba deyip duruyor çok zormuş ya
ayy cnm sana daha zor desene
TGK arıycakmısn bgn ne dıceksn
öyle bi durum ki illa etiketi olmalıymış... adam 3500 tl kazanıodu işletme mezunu ve 32 yaşında nerde nasıl iş bulacakbilmiorm ailem öyle deince işinden soğudu ve sonra kapadı 2 ay boş kaldı çünkü askerden önce işe giremedi.. bazı sebeplerden dolayı askerlik için geç kalmış... ailesiyle ilgili sorunlar... ben mühendisim çalışıorm.. annemin kafasında bnm bi dr yada müh olmadı avukat bulmam lazım :)))) ama seviorz bunu anlamıo karın mı doyarmış aşkla kuzenlerm hep mantığını kullanmış çok lüx yaşıolarmış.. bn onun yüzünden önüme gelen fırsatlara tekme atmışım.. evi mutlaka olacakmış.. altın çok takacakmış ve bunu asker dönüşü altı ay içinde yapamazsa ondan artık bişi olmazmış((
Kızlar şimdi aramaya başlıcm artık ne zaman düşürebilirsem konuştuğum gibi yazcam size dualarınızı eksik etmeyin çok heycanlıyım :18::18::18:
Kızlar şimdi aramaya başlıcm artık ne zaman düşürebilirsem konuştuğum gibi yazcam size dualarınızı eksik etmeyin çok heycanlıyım :18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?