tatlım en azından ugraş olur zaman geçer daha saat bille gecmıoo bgn onun sesıyle uyandım cok sukur akşama kadr ıdare edıcek bnıı:26:
Çok suskunuz 2 gündür ne oliy kızlar
Manisa da askeri olan arkadaşlar, ne kadar sıklıkla telefon da konuşuyorsunuz askerlerinizle?
Özlem artık gittikçe ağırlaşmaya başladı diyelim.
kıbrısın neresıne gidicek ee o zaman sevgılınde cıkar yemın torenınden snra konuşmadnz mı tatlım :)
yemin töreninden sonra çıkıcak aslında bize gelicekti 1 gece bizde kalıcaktı ama arkadaşıda var aynı yere çıktı onnların askerliğ onu bırakamaz şimdi k.babamda gelicek yemin törenine 1.nişanlım 2.arkadaşı 3.k.babam bizde kalıcaklar ee babamda gece çalışıcak o hafta hep gelmeyn ayıp olur evde 3 yabancı erkek 2 kadın tuhaf olur diye syledim ben nişanlıma oda anlayışla karşıladı ee olmaz tabi dedi o yüzden yemin töreninden sonra istanbula gdicekler onlar 2 gün orda kalıp kıbrısa gdicekler karışık yani işler
Bu günler geçicek Allahın izniyle ve bittiğin de biz bu topiği açıp yorumlarımızı okuruz..
Neler de yazıp çizmişiz diye iç geçiririz...
yemin töreninden sonra çıkıcak aslında bize gelicekti 1 gece bizde kalıcaktı ama arkadaşıda var aynı yere çıktı onnların askerliğ onu bırakamaz şimdi k.babamda gelicek yemin törenine 1.nişanlım 2.arkadaşı 3.k.babam bizde kalıcaklar ee babamda gece çalışıcak o hafta hep gelmeyn ayıp olur evde 3 yabancı erkek 2 kadın tuhaf olur diye syledim ben nişanlıma oda anlayışla karşıladı ee olmaz tabi dedi o yüzden yemin töreninden sonra istanbula gdicekler onlar 2 gün orda kalıp kıbrısa gdicekler karışık yani işler
hep unutuyorm yaa balık hafızalı oldummm sennın kı kıbrısın neresıne gdıodu GİRneye gıden hıc yok :)
hepimiz aynı anda şafak dogan güneş diycez inşallah smdı bırbrmze destek olma zamanı bı yere kaybolmayın sakın
Evet destek olmalıyız, yoksa bu zaman başka türlü geçmiycek..
hep unutuyorm yaa balık hafızalı oldummm sennın kı kıbrısın neresıne gdıodu GİRneye gıden hıc yok :)
bende unutuyorum valla nereye gdeceğinişimdi netten baktım kıbrıs güzelyurt a gdecek pek gden yokmuş oraya genellikle hep lefkoşaya gdenler var manisada
KEsinlikle yaa konuşunca bırbrmze destek olunca zaman geçer yoksaYaşamayanda cok anlamıo 5 ay nedır kı dıoda bnm ıcın 2 dakıka bıle zor gecıyoor
Benimki de girneye gidecek sonrasında.
bende unutuyorum valla nereye gdeceğinişimdi netten baktım kıbrıs güzelyurt a gdecek pek gden yokmuş oraya genellikle hep lefkoşaya gdenler var manisada
yemekler kötü diyolar hep burnumuzu tıkayıp yiyoruz napalım aç kalmaktan iyidir diyo garibim napsınlar
kediye vermişler yemeği o bile yememiş artık nasıl bi yemekse
Uzun dönem askere gidenler genel de 5 ayı duyunca o ne ki diyorlar, ağlayıp sızlayınca küfür etmişsin gibi geliyor onlara.
Geçen sene annemin kuzeninin oğlu gitmişti bu aylar da, babası 2 ayı kaldı deyince aaaaa, ne çabuk geçmiş daha dün gitmişti sanki dedim. Hani derler ya, bir de yaşayana sor diye.
Şimdi hakikaten gel de bana sor..
hahahgirneyede yokmş ya arkdşlr da kıbrısa gtck ama gırneye gıden bulamadım dedı bnmkii Dün levrek vermişler dıo yanınada pırasa ne alaka deglmı dıo ıcınden kıl cıkmış corbanında ayırıp yedım luksunn yok dıo askere mı yolluyrz cıle cekmeye mı bellı degl fazla koy dıorm mıllte koyuyo bana koymuoo artıo yemekler dıo allahn belaları gunah ya aynen onlar sınırlernıo 5 aya bız uzulnce ama herkesinn yaşadıgı kendine zor gelirmiş 5 ayda cok az bı zaman dılımı değill.. 3 aya ınecek muhhbtı oldu 3 aymı hıc yapmassınlar saçmalık dıyen oldu oysakı onlarında dahada aza ınse ben sevınrm garip
Benimki de girneye gidecek sonrasında.
aa Girneye giden bırını buldum yaşasınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?