• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

merhaba
ben manisalıyım benimde sevgilim edirnede asker 6 kasımda teslim oldu edirne süloğluna. abiside manisada sonra kıbrısa gidecek. sorularınız varsa cevaplayabilirim :)

keşke nişanlım olarak gitseydi bari düğün hazırlığı ile oyalanırdım ah kızlar ah bizi asker dönüşü neler beklio bi bilsenizzzzzz:14::14:

Aynen!
Biz geçen sene kasım da aileleri tanıştırdık, onlar gittikten sonra babam bana '' askere gitmeden söz yapmam '' dedi.
İyi peki baba dedim, 1 sene öylesine geçti desem yeri, bari baştan söyleseydi de tanışma olmasaydı. Tanıştık ya görüşsek mi? Çağırsak gelirler mi? Gitmek istesek ayıp mı olur? Yani tanışma anlam kazandırıyor aslında tanışıyorsunz hiç görmediğiniz insanlarla, evlerine kadar giriyor yiyip içiyor, sohbet ediyorsunuz ama araya resmiyet kazandırmadıkça hep muallak kalıyor..

Babam dün akşam da ben sözledikten sonra fazla bekletmem 6 ay da düğün yaparım dedi. Ne dediyse aynısını yaptığından nisan sonrası benim için çok telaşlı geçeceğe benziyor.. :26::ssz:

04,11 Sülüs tarihi 2 gün yol izni aldı eşimle konuştuğumuzda 180 gün dedi ama burada 158 çıktı nasıl olduysa

alla alla bılmıyorum kı ben sılüs tarıhı yol ıznınıde yazınca falan hesaplıprm boyle cıkıo bnmkıne sormuorum hıc bunu ama kıme sorsam aynı bı yanlıs yoktr snrm :16:

Her gün saat 8 de aşağı yukarı 20 dk. Ama çok yorulduğu zaman ki iki kere oldu arayamadan sızıp kalmış :1:

Aynen, az önce aradı akşam arayamadım halandasın ya, konuşamayız rahatça diye yanlış anlamadın dimi diyor bide, çok hassaslar. Onlar bizden çok kaybetme korkusu taşıyorlar. Bizim için zor, onlar için daha da zor. Hem görev, hem özlem. :50::5:

Aşure günü 10 kişi ile selamlaşn tüm Müslümanlarla selamlaşmış gibi sevap alırmış .. Selamün Aleyküm kızlar.:42:

aynen!
Biz geçen sene kasım da aileleri tanıştırdık, onlar gittikten sonra babam bana '' askere gitmeden söz yapmam '' dedi.
Iyi peki baba dedim, 1 sene öylesine geçti desem yeri, bari baştan söyleseydi de tanışma olmasaydı. Tanıştık ya görüşsek mi? çağırsak gelirler mi? Gitmek istesek ayıp mı olur? Yani tanışma anlam kazandırıyor aslında tanışıyorsunz hiç görmediğiniz insanlarla, evlerine kadar giriyor yiyip içiyor, sohbet ediyorsunuz ama araya resmiyet kazandırmadıkça hep muallak kalıyor..

Babam dün akşam da ben sözledikten sonra fazla bekletmem 6 ay da düğün yaparım dedi. Ne dediyse aynısını yaptığından nisan sonrası benim için çok telaşlı geçeceğe benziyor.. :26::ssz:

canım bizimkiler tanışmadı bile.. Bnmki üni mezunu ama kendi işini yapıodu türk telekom bayisi vardı ii de kazanıodu... Annem dönüp bn kariyeri olmayana kız vermem dedi.. Tanışmam dedi çocuk işini kapadı askerlik olmayınca iş bulamadı mecbur bizim iş kaldı :14:asker dönüşü iş araycak allah yardımcımız olsun.. Iş bulacak ailemn kafasına işi yatacak ta bizim iş olacak

canım bizimkiler tanışmadı bile.. Bnmki üni mezunu ama kendi işini yapıodu türk telekom bayisi vardı ii de kazanıodu... Annem dönüp bn kariyeri olmayana kız vermem dedi.. Tanışmam dedi çocuk işini kapadı askerlik olmayınca iş bulamadı mecbur bizim iş kaldı :14:asker dönüşü iş araycak allah yardımcımız olsun.. Iş bulacak ailemn kafasına işi yatacak ta bizim iş olacak

annende haklı bı sekılde guvende olmanı ıstyr allah yardımcınz olsn guzel bı ıs bulur ınss ıyı dusun ıyı olsun cnm:49:

kıbrıs lefkoşaya gidecek. manisa çok güzel. havalarda çok iyi. rahatlarıda iyi burdakilerin. benim sevgilim edirnede çok yoğun eğitim yapıyorlar. hergün 2-3 dakika konuşabiliyoruz sadece. usta birliğide edirne hudutta yapıcak.

nasılsınız arkadaslarr 1 haftayı geride bırakmıs bulunmaktayız :) bana gordunmu bı hafta nasıl hemende gectı dıye tesellı verıyolar bende dıyorum o bı haftada bulunan gunlerın ıcındekı zamanının gecmediğini siz bana sorunn :))

Ne güzel kendi işini yapıyormuş daha ne istiyorlar anlamıyorum ki? Bence kararlı ol, bu işte kariyer yapamazsın beğenmedik, kızımızı vermeyiz böyle bir sebep olamaz bence..

akşam aramayı düşünüyorum ama şimdiden yerimde duramıyorum nasıl akşam olcak bilmiyorum

canım benim sen zaten ilk aradğında herşeyi göze almıştın bence bu kadar kasma kendini ara ve konuş güven kendine aşına onu ne kadar çok sevdiğini söyle gün saydığnı onu 4 gözle beklediğini söyle hatta istersen yemin törenini araya sıkıştır bakalım ne dicek nasıl tepki vericek dualarımız seninle bizi mutlaka haberdar et :))

Aynen!
İyi peki baba dedim, 1 sene öylesine geçti desem yeri, bari baştan söyleseydi de tanışma olmasaydı. Tanıştık ya görüşsek mi? Çağırsak gelirler mi? Gitmek istesek ayıp mı olur? Yani tanışma anlam kazandırıyor aslında tanışıyorsunz hiç görmediğiniz insanlarla, evlerine kadar giriyor yiyip içiyor, sohbet ediyorsunuz ama araya resmiyet kazandırmadıkça hep muallak kalıyor..

canım benim bak ne güzel sana oyalanacak bişey çıktı çeyiz yapmakk :))) bende nişanlım gitmeden önce hadi bi an önce gitte çeyiz yapcam diyodum o burdayken nasıl hevesliydim ama şimdi sanki tüm heveslerim onunla birlikte gitti :((

ahh işte aynı sorundan bi tane daha.. canım benim konularımı oku ve örnek olsun sana burdaki bazı arkadaşlarımada destek oldum biz ailelelerimizn karşısına ipsiz sapsız afedersiniz serseri insanlar çıkarmıyoruz bende başta nişanlım özel sektörde çaçalıştığı için çok çaba sarfettim ama inan ailen senin kararlı olduğunu görünce pes ediyor asla vazgeçme!

Back