Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba
ben manisalıyım benimde sevgilim edirnede asker 6 kasımda teslim oldu edirne süloğluna. abiside manisada sonra kıbrısa gidecek. sorularınız varsa cevaplayabilirim :)
Bizim de yarım yılll ne olcak canım hemencik geçer![]()
keşke nişanlım olarak gitseydi bari düğün hazırlığı ile oyalanırdım ah kızlar ah bizi asker dönüşü neler beklio bi bilsenizzzzzz![]()
seda senınkinin silus kaç kaç gun yol ıznı aldınız 158 görünce sormak istedim![]()
04,11 Sülüs tarihi 2 gün yol izni aldı eşimle konuştuğumuzda 180 gün dedi ama burada 158 çıktı nasıl olduysa
Her gün saat 8 de aşağı yukarı 20 dk. Ama çok yorulduğu zaman ki iki kere oldu arayamadan sızıp kalmış![]()
aynen!
Biz geçen sene kasım da aileleri tanıştırdık, onlar gittikten sonra babam bana '' askere gitmeden söz yapmam '' dedi.
Iyi peki baba dedim, 1 sene öylesine geçti desem yeri, bari baştan söyleseydi de tanışma olmasaydı. Tanıştık ya görüşsek mi? çağırsak gelirler mi? Gitmek istesek ayıp mı olur? Yani tanışma anlam kazandırıyor aslında tanışıyorsunz hiç görmediğiniz insanlarla, evlerine kadar giriyor yiyip içiyor, sohbet ediyorsunuz ama araya resmiyet kazandırmadıkça hep muallak kalıyor..
Babam dün akşam da ben sözledikten sonra fazla bekletmem 6 ay da düğün yaparım dedi. Ne dediyse aynısını yaptığından nisan sonrası benim için çok telaşlı geçeceğe benziyor.. :26:![]()
canım bizimkiler tanışmadı bile.. Bnmki üni mezunu ama kendi işini yapıodu türk telekom bayisi vardı ii de kazanıodu... Annem dönüp bn kariyeri olmayana kız vermem dedi.. Tanışmam dedi çocuk işini kapadı askerlik olmayınca iş bulamadı mecbur bizim iş kaldıasker dönüşü iş araycak allah yardımcımız olsun.. Iş bulacak ailemn kafasına işi yatacak ta bizim iş olacak
cnmm ya inan çok üzülüorm hep aklımdasın noldu acaba diye eğitimleri sıkılaşmış çok yorulmuştu dün bnmkisi çok gergndi
Aynen cnm zaten yuzyuze gelince dayanamaz duygusallasir unutur herseyi hadi insallah yarin iyi haberleri verirsin bizede birlikte mutlu mutlu safak sayariz =)
canım bizimkiler tanışmadı bile.. Bnmki üni mezunu ama kendi işini yapıodu türk telekom bayisi vardı ii de kazanıodu... Annem dönüp bn kariyeri olmayana kız vermem dedi.. Tanışmam dedi çocuk işini kapadı askerlik olmayınca iş bulamadı mecbur bizim iş kaldıasker dönüşü iş araycak allah yardımcımız olsun.. Iş bulacak ailemn kafasına işi yatacak ta bizim iş olacak
akşam aramayı düşünüyorum ama şimdiden yerimde duramıyorum nasıl akşam olcak bilmiyorum
Aynen!
Biz geçen sene kasım da aileleri tanıştırdık, onlar gittikten sonra babam bana '' askere gitmeden söz yapmam '' dedi.
İyi peki baba dedim, 1 sene öylesine geçti desem yeri, bari baştan söyleseydi de tanışma olmasaydı. Tanıştık ya görüşsek mi? Çağırsak gelirler mi? Gitmek istesek ayıp mı olur? Yani tanışma anlam kazandırıyor aslında tanışıyorsunz hiç görmediğiniz insanlarla, evlerine kadar giriyor yiyip içiyor, sohbet ediyorsunuz ama araya resmiyet kazandırmadıkça hep muallak kalıyor..
Babam dün akşam da ben sözledikten sonra fazla bekletmem 6 ay da düğün yaparım dedi. Ne dediyse aynısını yaptığından nisan sonrası benim için çok telaşlı geçeceğe benziyor.. :26:![]()