• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Merhaba arkadaşlar yazdıklarınızı 1 haftadır takip ediyorum.Benim eşim de Edirne Keşan da asker geçen hafta çarşamba ellerimle teslim ettim onu birliğine :( Her gün arıyor yaklaşık 20 dakika konuşuyoruz çok rahatmış ama ne kadar rahat olsa da benden uzak :((17Kasım doğum günü ona hediye hazırlayıp göndermeyi düşünüyorum 29 Kasım da da yemin törenine gideceğim inşalllllaaaah.Bu arada usta birliği de Çanakkale Gelibolu hafta sonu evci iznine çıkartıp 2 gün eşimle vakit geçireceğim çok mutluyum:)

Genelde 2 kere. Hatta saatleri de belli :) Bi 14:30 civarı bir de 20:00 civarı arıyor. Dün dedi ki kapatmam lazım 5 dakika ara vermişlerdi içtimaya gidiyorum şimdi. 5 dakika arasında gelmiş beni aramış Çok mutlu oldum :)

Seninki ne sıklıkla arıyor?

Dün 1 kere aradı halama gideceğimden bir daha arayamadı. Benimkinin belli olmuyor saatleri? Bir kaç kez öğlen ve 8 gibi aradı. 2 gündür akşam 6:30 civarı arıyor. İkinci araması da saat 8' i falan oluyor.
Pazar günü baya aradı bi öğlen 11 gibi konuştuk 10 dakika, sonra akşam 3 kere daha aradı 10 dakikadan tesadüfte arkadaşlarım bizdeydi. Ohoooo, bizde askere gitti diye seviniyoruz diye sitem ettiler.. :27:

Merhaba arkadaşlar yazdıklarınızı 1 haftadır takip ediyorum.Benim eşim de Edirne Keşan da asker geçen hafta çarşamba ellerimle teslim ettim onu birliğine :( Her gün arıyor yaklaşık 20 dakika konuşuyoruz çok rahatmış ama ne kadar rahat olsa da benden uzak :((17Kasım doğum günü ona hediye hazırlayıp göndermeyi düşünüyorum 29 Kasım da da yemin törenine gideceğim inşalllllaaaah.Bu arada usta birliği de Çanakkale Gelibolu hafta sonu evci iznine çıkartıp 2 gün eşimle vakit geçireceğim çok mutluyum:)

merhaba tatlım hoşgeldin aramızaa :)) benim ilk aklıma gelen atkı oldu açıkcası ama kendin örmelisin ;)) hatta ucuna isimlerinizin baş harfinide örebilirsin böylelikle karışmamış kaybolmamış olur :))

ama benim anlamadığım nişanlım 6 kasımda teslim oldu yani 6 kasımdan itibaren askersin ve otarihten itibaren 167den saymamız gerekmez mi?

Yok canım, 4 kasımdan itibaren asker sayılıyormuşsun teslim olduğun günle ilgisi yok diye biliyorum.. :44:

TGK,

canım dularım seninle pes etme derim ben eğer imkanın varsa git yemin törenine dayanamaz seven insan kıyamaz :16:

merhaba tatlım hoşgeldin aramızaa :)) benim ilk aklıma gelen atkı oldu açıkcası ama kendin örmelisin ;)) hatta ucuna isimlerinizin baş harfinide örebilirsin böylelikle karışmamış kaybolmamış olur :))

Hoşbuldumm:)
Vakit çok kısa yetiştiremem diye endişeliyim çalışıyorum ama denemeye değer yetişmezse kısmet yemin törenine artık

Arkadaşlar Meclise sunulan askerliğin kısalması ile alakalı önerge için dilekçe yazılıyormuş nette okumuştum cumhurbaşkanlığının sitesinden ben dün yazdım bir şey çıkacağını zannetmiyorum medya üzerinde hiç durmadı ama bir umut sizde deneyebilirsiniz.

Hoşbuldumm:)
Vakit çok kısa yetiştiremem diye endişeliyim çalışıyorum ama denemeye değer yetişmezse kısmet yemin törenine artık

olsun canım benim elinden geldiği kadar :)) evli olupta asker bekleyenlerin sabrına ayrıca hayranım biliyomusun biz nişanlı olduğumuz halde bu kadar özlüyoruz allah size bin kat daha sabır versin

canım boşuna kızmışsın ve üzmüşsün kendini bak aramış özür dilemiş vermiş şifresini de sorun kalmamış işte böyle şeylerle sıkma kendini şu an o zaten yeterince bunalıyodur büyütme konuyu hiç olmamış gibi devam et :34::34:

aynen içim rahatladı bi an panik oldum:14::14:

Canım şöyle bir görün baktın ki sana kızacak gibi o zaman hiç yanına yaklaşma uzaktan görüp çekil hem senin için rahatlar hem de o seni bi görmüş olur bak der ne kadar kıymetliyim ki görmeye gelmiş o dediklerime rağmen der...

yarın bi arıcam bakalım nasıl konuşcak ne dicek inşallah her şey güzel olur yoksa dayanamcam dua edin banaa:ssz::ssz:

cnmm ya inan çok üzülüorm hep aklımdasın noldu acaba diye eğitimleri sıkılaşmış çok yorulmuştu dün bnmkisi çok gergndi

değişiyor cnm belli olmuyor ama 6 'da yemek yıyolrmıs 6dan snra olabilir yda 12 ogle araları .. Sen bıde kaçta aramıştn gene o saatlerde ara derim ben :44:

akşam 6 da aradım birisi çıktı yemekteler istersen çağırayım dedi bn yok dedim 7 gibi başla aramaya yoksa 10 ' a kadar çok yoğun

4 Kasım + yol izni kaçsa düşüceksin cnm mesela şuanda benim 4 Kasım 1 gün yol izni şuanda 158 gün :):72:

valla bizde yol ini diye bişey yoktu 3 saatlik yola izin vermemişler anlayacağnız :)) neyse ben 6 sından itibaren diyeyimde sonra 2 gün birden düşerse mutlu olurum :))

olsun canım benim elinden geldiği kadar :)) evli olupta asker bekleyenlerin sabrına ayrıca hayranım biliyomusun biz nişanlı olduğumuz halde bu kadar özlüyoruz allah size bin kat daha sabır versin

Askerden önce işi dolayısıyla sürekli şehir dışı ve yurt dışına giderdi ama istediği zaman gelir umudu vardı ama şimdi sadece beklee :( Allah hepimize bol bol sabır versin

1 gun dıyede olsa verırler dıe dusunuyorum 4 kasım ama sen bılırsın :)

nişanlım bana gitmeden önce çok tembihledi bak sakın şafak konusunu açmayalım şöyle 2 ay falan kalsın o zaman soralım birbirimize dedi tamam demiştim bu sabah 6 da arardı daha günaydın demeden bizim şafak kaç oldu dedi :D kıyamam 1 hafta oldu daha ya nasıl alışcaz kızlar haftasonu geliyor yinee :((

Back