355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

aranızda yeni değilim ama ara ara yazıyorum canım
ben 2 yıllık evliyim 8 yıldır birlikteyiz. 15 gün benim iş eğitimim dışında hiç ayrılmadık. ama mecburuz. bunu bilerek birşeylere başladık. sürekli düşünüp aklımıza getirmek bizi üzecek. ben düşünmüyorum. konıusu açılırsa şakaya vuruyorum. telefonda kesinlikle seni özledim demeyin. onu çok sevdiğinizi anlatın. rutin hayattan konuşun. inanın onlara daha zor. göz görmeyince neler neler düşünüyorlar kim bilir.

eşim burdur da benim eniştemin ailesi orda yaşıyor. cumartesi günü ziyaret etmişler. şaşkın ördeğim benim. başkası anons ediliyo sanmış :)

Kızlaaaarr yine sorularım vaarr... Yine yardımınıza ihtiyacım vaaaarr... Bu dağıtım izni nedir? İstedikleri kadar alabiliyorlar mı mesela yol iznine ek olarak 1 gün? Bu dağıtım iznini alabilmek için nasıl bir yol izlemek gerekiyor? Birde özellikle askeri kıbrısa gidecek olan kızlaarr bilginiz var mı askerleriniz sizlere haber verdi mi yol izinleri ne kadarmış? Benimki izmirden gidecek ama ne zaman teslim olacak bilmiyoruz.:44:

canım dagıtım ıznı usta bırlıgı acemı bırlgndn frklı yerse yemın torenınden sonra cıkıs yapıolar ısterse dagıtım ıznını kullana bılıo ıstemezse hemen usta bırlgne gdıyoı dagıtım ıznı şafagı yukseltıyo atıyorum 160 ise şafagn dagıtımı kullanırsa 167 oluyor.. benmkı kıbrısa gıtcek 3 gün yol ıznı varr

benimki kırıkkaleye gidecek. cuma saat 12 çıkış veririz pazar beşe kadar birliğinize teslim olun demişler. ama bu sürede nerde konaklayacaklar. il dışına çıkabilirlermi bilmiyoruz. bugun aramadı öğrenemedim.

cok haklısın arkadasım eger evlıyseniz ve esiniz askerdeyse bu cokk zor bi durum ben ilk günn bogulacak gibi oldum saaat sabahı bulmus ve ben hala uyuyamıyordum ve ustelık 4 aydır evliyimmm cok sukkur sabır deyip alısıyorum yavas yavas ,, o gelecek bebegımızın oldugu bir hayat baslayacak bızım ıcın dıyorum moral vermede ustume yokk :) elbette sevdiğinden ayrı kalmak kadar zor birsey yok ama ne bitmemiski bu sayılı gunler bitmesinn..

benmkı 3 gun yol ıznı kullancak ıstanbula gelıcek ıns 1,5 gun burada kalıpp 3. gunu gidicek:2:

sabırla bekliyorum ama nasıl davrancağmı bilmiyorum yeter ki bi kez arasın her türlü lafını kaprisini sıkıntısını çekmeye razıyım sesini duyamamak nasıl oldğnu bilmemk çok zoruma gidiyo tamam hata ettim sana hakkımı helal etmiyorum demekle ama çok pişmanım gitsem bi türlü gitmesem bi türlü yemin töreninde yanında olmayı çok istiyorum ama o da bi dert yani ne yapcağmı bilmiyorum sadce çok özledim onu biliyorum

Canım peki bu dağıtım iznini 1 gün kullanamıyor mu? Yani hep baktım internette bir hafta filan yazmışlar ama bizimki sadece 1 gün istiyor. Zaten Kıbrıs'ın yol izninin 3 gün olması lazım bu 2 gün nereden çıktı anlamış değilim. Manisa'ya ilk gittiklerinde komutan 3 gün yol izni demiş. Bugün Narlıdere'deki komutan 2 gün yol izniniz var demiş. Kafamız karıştı. Acaba en net bilgiyi nereden alabiliriz?:26:

komutandan baskası net bılemezkı onlarıın cıkıslarını ızınlerını tatlım valla benmkıde manisadan kıbrısa gıdıcek 3 gun yol ıznıı vermişler.. Dagıtım izni 7 gün olur 1 gun olmaz tatlım :)

Peki canım.. çok teşekkür ederim..

Benim eşimin acemi ankarayı çanım izin konusu seninkiyle aynıdır biz cuma günü aldık eve geldik pazar abah ta yola çıkmıştı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…