355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

iyi akşamlar herkese.

benim kocamın 14ü doğum günü mektup yazacağım. okuyorlar ama olsun. aps ile gönderirim. eskisi gibi çok mektup yaza yoktur. hemen okur verirler.
tkg arkadaşım ne oldu ya. inşallah barışırsınız. sen dik dur. onlar lşimdi bambaşka bir psikolojide. ben cumrtesi çarşıya çıktım. kocam aramıştı. hemen dediği laf ben miydim seni evde sıkan arttın kendini sokaga. halbuki herhaftasonu onunlada gezer dolaşırdık.

Aramızda yenısın galıba canım İyi dusunmüşsn mutlu olacaktır eşinn bende dışarı cıkmıyorum arkadaşlarınla gorus hayatım brzz dıo ama onsuz adım atmak ıstemıyorum benı eve bıraktııgı gundn berı dısarı cıkmıodum bı cumrtesı mecburı cıktımm

canım bnm ya uzme kendini ve pes etme mektup yaz birşeyler yap o da seni düşünüyordur zoruna gider askere giden adamın :-( pes etme pisman olma

gitmek istiyorum yanına ama anca hafta içi gidebilirim o zamanda görüşebilir miyim ya da o benimle görüşmek ister mi bilemiyorum hiç

gitmek istiyorum yanına ama anca hafta içi gidebilirim o zamanda görüşebilir miyim ya da o benimle görüşmek ister mi bilemiyorum hiç

bence yemin törenine gitt canım cok duygulu zaman ... hem bıraz olaylarda sogumuş olur

Kizlaarrr kizlaarrr bi toparlanalim hadii bak 6. Gunh devirdik bugun ha gitti ha gidecek derken 6 gun bitti onumuzdeki en buyuk engel kalkacak ortadan bu sekilde dusunelim onlarin bizim moralimize destegimize ihtiyaclari var nazlari bize gececek ya sabir cekip basladik bu şafağa hep beraber :))

Onlar ıcın bin kat zoor haklısın

Canim benim bak daha oncede soyledim sana onlar suan oyle bi psikolojideler ki benim nisanlim beni hic sikmaz kisitlamazdi ama simdi huylari degisti nerdesin eve ne zaman gidiceksin vs. O yuzden suan normal bi tepki bekleme ondan kendini onun yerine koysana yorgunluktan uyumuyolar bayilip kaliyolarmis resmen eger imkanin varsa yemin torenjne git bu ozel zamanda yaninda olmak istedim yuzyuze senden ozur dilemek istedim hakkimda sana sonuna kadar helal olsun de hatta damara bagla hala istemiyosan son kez vedalasalim ve gideyim de eminim dayanamicaktir :)))

Onlar ıcın bin kat zoor haklısın

Aynen oyle ben kendimi sevdigimin yerine koyuyorum da dusunsenize tanimadigin bin tane adam evinden ayrisin ailenden ayrisin sevdigini arkanda birakip gelmissin sabahin korunden basliyosun kos sinav cek yuru yemekler allah bilir nasil ve donulmez bi yoldasin artik biz burda evimizdr ailemiz arkadaslarimiz yanimizda her aksam kendi yatagimizda evimizde uyuyoruzz yani cok guclu olmamiz lazim erkeklerin nazi ailesine degil esine gecermis azicik sabredicez gelince aliriz ifadelerini :))

Allaha sukur benmkının bısı yaptıgı yok cok anlayış gosterıoo o destekk oluyo bana oda dıo ınan bnm ıcın daha zoor cok zoor dıo bılıuyorum ama cok ozluormm ona bu kdr ayrı durmaya alışık değilim

Canim bnm hangimiz alisigiz ki yarimizden ayri kalmaya? Farkli sehirde yasayan ciftler bile 7/24 tlf var istedigin zaman ulasabiliyodun bak o bile yok herseyi gectim evli olupta kocasini esini hayat arkadasini gonderenler napsin onlarin durumu cok daha zor ama mecbur yapacak bisey yok kacis yok o tlf kapattiktan sonraki halimizi belli etmemeliyiz onlara ben boylr konusuyorum ama sevdigimin sesini duyduktan sonra 10 dk kendime gelemiyorum ama ona belli etmemeye calisiyorum

Orası oyle bende bellı etmemeye çalışıyorum ama öncekı halımle smdıkı halımı anlıoo :26: farkında ne yazıkkı

ama şöyle bi durum var kızlar biz aynı köylüyüz anneleri de beni tanıyo hatta uzaktan akrabayız yani şimdi beni orda görürlerse ne olur bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…