Hoşgeldin..
Keşke benimki de malkara da yapsaydı ya, her çarşı izninde ordaydım. Kırklareliliyim zaten, çok sevinirdim valla.
beni zaten hep 7 den sonra arıyor ondan önce beklemiyorum hiç ama 7den sona gözüm telden ayrılmıyor
Aynısı yazıyordu onda da :))
konuyu baştan sona kadar okuyamadım kızlar
benim nişanlımda şuanda askerde 6 kasımda birliğine giriş yaptı
acemi ve usta birliği malkarada olacak
nişansısı/sevgilisi/eşi malkarada askerlik yapacak olan var mı?
Peki usta birligi nerede olacak? Esim egitim cavusu olarak manisada kalacakmis.
kizlar bolukleri hepsnin byle yazio :) kislalari ne acaba dogu bati die ayrilio hata orasi :)
Zaten hepsi kısa dönemlermiş kaç kişi varsa artık, ve söylediğine göre usta birliğinde de merkez de batı kışlasında olacakmış sanırım.)
simdide mi bati.kislasindalarmis sorucam unutyrm
Bildiğim kadarıyla öyle canım..
ariyabildimi tatlim seninki bugn ?
1 İNCİ P.EĞT.TUG. KH. VE KH.BL. / MANİSA MERKEZ / MANİSA Olarak geçiyor ama hangi bölükteler bilmiyorum. Öğrenip yazarım
hayırlısı olsun cnm yaa sen gönlünü ferah tut o elbet arar şimdi orada boşluktadır :26:
simdide mi bati.kislasindalarmis sorucam unutyrm
Benimki Doğu kışlasında. Bölükte 400 kişi var dedi.
hiçç aklıma gelip sormuyorum hangı yerdesn dıe bgn arıyabılrse ıns arar sorucam untmazsm sesını duynca sorcklrmı untyrm kapatınca aa bnu sorcaktmm off dıorm sızede oluyormu
Evet bana da çok oluyor :)) ben de birşeye ihtiyacı var mı diye sorayım diyordum. Sürekli unutuyordum :) ilk defa bugün sorabildim :)
kızlar bence çok şanslısınız en azından sizi arıyo sesini duyuosunuz döndüğünde ona sımsıkı sarılıp kokusunu doya doya içinize çekebilceksiniz ben en son 3 gün önce konuştum ve o konuşmada da herşey bitti belki de bi daha hiç kokusunu içime çekemicem üzülmeyin beraber şafak saydığınız askeriniz var tek başına şafak saymak o saydığın şafağın sonunda sevdiğine kavuşamayacağını bilmek herşeyden daha zor. Allah tez zamanda hepinizi askerinize kavuştursun inşallah.
Hiç ihtimal yok mu ? Belki askerde şimdi düşünecek özleyecek seni
kızlar bence çok şanslısınız en azından sizi arıyo sesini duyuosunuz döndüğünde ona sımsıkı sarılıp kokusunu doya doya içinize çekebilceksiniz ben en son 3 gün önce konuştum ve o konuşmada da herşey bitti belki de bi daha hiç kokusunu içime çekemicem üzülmeyin beraber şafak saydığınız askeriniz var tek başına şafak saymak o saydığın şafağın sonunda sevdiğine kavuşamayacağını bilmek herşeyden daha zor. Allah tez zamanda hepinizi askerinize kavuştursun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?