355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Hoşgeldin..
Keşke benimki de malkara da yapsaydı ya, her çarşı izninde ordaydım. Kırklareliliyim zaten, çok sevinirdim valla.

bende çarşılar başlasın her hafta olmasa da en az 2 haftada 1 kez gitmeyi düşünüyorum.
istanbulda olduğum için malkara bana çok yakın

ama haftasonu arayamadı perşembe cuma konuşmuştum oysaki

aramiza.hosgeldnn bnmkide 6 kasimda teslm oldu birlgne aramza hosgeldnn

Peki usta birligi nerede olacak? Esim egitim cavusu olarak manisada kalacakmis.

Esas birliğin de 1.İNCİ P.EĞT.TUG.HİZ.BRL. yazıyor canım, eğitim birliğini sen yazmışsın zaten..
Ne olacağını bilmiyorum, henüz kendisi de bilmiyor tek dedikleri rahat edersiniz falanmış.:26:

Son düzenleme:
kizlar bolukleri hepsnin byle yazio :) kislalari ne acaba dogu bati die ayrilio hata orasi :)

Zaten hepsi kısa dönemlermiş kaç kişi varsa artık, ve söylediğine göre usta birliğinde de merkez de batı kışlasında olacakmış sanırım. )

Son düzenleme:
ariyabildimi tatlim seninki bugn ?

Az önce çağrı attı, elimde telefonlarla geziyorum zaten, çok araları olmamış 10 dk falan, o da telefona koşucam sıra beklerken geçicek zaten, ancak fırsat bulabilmiş arayamadıkça kötü oluyorum merak ediyorsundur diye diyo ahh ahh iyi olsun da ..

Son düzenleme:
Benimki Doğu kışlasında. Bölükte 400 kişi var dedi.

hiçç aklıma gelip sormuyorum hangı yerdesn dıe bgn arıyabılrse ıns arar sorucam untmazsm sesını duynca sorcklrmı untyrm kapatınca aa bnu sorcaktmm off dıorm sızede oluyormu

hiçç aklıma gelip sormuyorum hangı yerdesn dıe bgn arıyabılrse ıns arar sorucam untmazsm sesını duynca sorcklrmı untyrm kapatınca aa bnu sorcaktmm off dıorm sızede oluyormu

Evet bana da çok oluyor :)) ben de birşeye ihtiyacı var mı diye sorayım diyordum. Sürekli unutuyordum :) ilk defa bugün sorabildim :)

Evet bana da çok oluyor :)) ben de birşeye ihtiyacı var mı diye sorayım diyordum. Sürekli unutuyordum :) ilk defa bugün sorabildim :)

baak aynen onuda sorucam unutyyrm sanırım yol ıznı ıcın gorustugmzde cok şeeey sorucaam tbı yuzunu gorup bayılmazsamm

kızlar bence çok şanslısınız en azından sizi arıyo sesini duyuosunuz döndüğünde ona sımsıkı sarılıp kokusunu doya doya içinize çekebilceksiniz ben en son 3 gün önce konuştum ve o konuşmada da herşey bitti belki de bi daha hiç kokusunu içime çekemicem üzülmeyin beraber şafak saydığınız askeriniz var tek başına şafak saymak o saydığın şafağın sonunda sevdiğine kavuşamayacağını bilmek herşeyden daha zor. Allah tez zamanda hepinizi askerinize kavuştursun inşallah.

Hiç ihtimal yok mu ? Belki askerde şimdi düşünecek özleyecek seni

Böyle konuşma cnm ya cok uzuluyorum sana gorursn barışcaksınız ve brlktee şafak attrcz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…