bilmiyorm.ki tatlimm iletism.brz.sikntli olabiliyorms .. pahaliymis :/ ankesrluler bozuk olablioms sans artk bakicaz... sizn neresydi usta brlgi ?
sans senden yana olsun canım..benim acemi birliği ve usta birliği aydında yerinde alacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilmiyorm.ki tatlimm iletism.brz.sikntli olabiliyorms .. pahaliymis :/ ankesrluler bozuk olablioms sans artk bakicaz... sizn neresydi usta brlgi ?
gercekten cok zor bu askerlik dönemine kendimi alıstırmam 6 kasımda teslim oldu esim günde iki kere arıyor pazartesi eğitimimiz var dedi aramadı bugün telefonla gezer oldum,, birde birsey sorabilirmiyim arkadslar ankesörlü telefonlarla arıyorlarya numara cıkıyor o cagrı atsa biz arasak olurmu ?
Her yerde aynı mıdır bilmiyorum ama 2 tane ankesörlü var numaralarını kaydettirdi, çağrı atıyor ben dönüyorum ona, diğerlerinden aranma olmuyormuş mesela..
ayyy cnm Allah kolaylık versin yaa ama psikolojisi bozulmuştur kolay değil askerde şu anda sağlıklı düşünemiyor olabilir kafasına takıyordur mutlaka :26:
cnm bnm sevgilim manisa merkezde yapıyor şu an acemiliğini akşamları 7 buçuktan sonra arayabiliyor en fazla 5 dk konuşabiliyoruz o kdr günde bir defa arıyor sadece gittikten sonra 2. gün 2 defa arayabildi sabah 6da kalkıyorlarmış 6 buçuk kahvaltı sonra eğitim başlıyormuş aralarda 20 dk falan mola veriyorlarmış ondada sigara falan içiyorlarmış telefon edebilmek için 20 dk falan sıra bekliyorlarmış o yüzden molalarda ve yemek sonralarında arayamıyor yatmadan önce arıyor :26:
Benimkisi de manisa merkez de, kalabalık olduğundan sıra oluyormuş haliyle, dün 3 defa falan konuştuk rahar her arayışında 10 dk. konuşmuşuzdur. Ama bugün hiç aramadı daha mesela? Onlara da hak vermek lazım, yoruluyorlar sonuçta telefonlar da uzakmış el feneriyle gidiyoruz diyor.![]()
Bizde de ayni sekilde. Ayni bolukteler mi acaba :)
cnm her yerde aynımı bilmiyorum ama biz lefkosayı arastırdık gidenlere falan sorduk en büyük sıkıntı su oluyormuş kesilebiliyormuş arada o yuzden yanında bolcana ıslak mendil götürsün içeriye çok rahat tel sokabiliyorlarmış bir sıkıntı olmuyormuş biraz pahalı bi yermiş o kdr :)
cnm her yerde aynımı bilmiyorum ama biz lefkosayı arastırdık gidenlere falan sorduk en büyük sıkıntı su oluyormuş kesilebiliyormuş arada o yuzden yanında bolcana ıslak mendil götürsün içeriye çok rahat tel sokabiliyorlarmış bir sıkıntı olmuyormuş biraz pahalı bi yermiş o kdr :)
Manisa baya kalabalık olduğundan sıra oluyormuş haliyle, dün 3 defa falan konuştuk rahar her arayışında 10 dk. konuşmuşuzdur. Ama bugün hiç aramadı daha mesela? Onlara da hak vermek lazım, yoruluyorlar sonuçta telefonlar da uzakmış el feneriyle gidiyoruz diyor.![]()
Bizde de ayni sekilde. Ayni bolukteler mi acaba :)
Manisa baya kalabalık olduğundan sıra oluyormuş haliyle, dün 3 defa falan konuştuk rahar her arayışında 10 dk. konuşmuşuzdur. Ama bugün hiç aramadı daha mesela? Onlara da hak vermek lazım, yoruluyorlar sonuçta telefonlar da uzakmış el feneriyle gidiyoruz diyor.![]()
benimkide daha ariyamadi oda aksamlari karanlik diyordu haha :))
bilmiyorum arar belki diye bekliyorum her akşam aramcağnı bile bile
beni zaten hep 7 den sonra arıyor ondan önce beklemiyorum hiç ama 7den sona gözüm telden ayrılmıyor![]()
Belki de aynı bölüktelerdir. Öğrensek ya :)
1 İNCİ P.EĞT.TUG. KH. VE KH.BL. / MANİSA MERKEZ / MANİSA Olarak geçiyor ama hangi bölükteler bilmiyorum. Öğrenip yazarım![]()
konuyu baştan sona kadar okuyamadım kızlar
benim nişanlımda şuanda askerde 6 kasımda birliğine giriş yaptı
acemi ve usta birliği malkarada olacak
nişansısı/sevgilisi/eşi malkarada askerlik yapacak olan var mı?
![]()
Aynısı yazıyordu onda da :))