- 6 Kasım 2013
- 644
- 476
- 103
evet canım usta birliği kıbrıs/güzelyurt :26:
ben atkı örmeye karar verdimaklıma başka bir şey gelmiyor
Ben atkı öremem de bir atkı alıp isimlerimizi işlemeyi düşünüyorum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım usta birliği kıbrıs/güzelyurt :26:
tatllimm hava kibrista.o kadr soguk olmuyor ki bska bsi dene istersn fikir snin aslnda :)evet canım usta birliği kıbrıs/güzelyurt :26:
gercekten cok zor bu askerlik dönemine kendimi alıstırmam 6 kasımda teslim oldu esim günde iki kere arıyor pazartesi eğitimimiz var dedi aramadı bugün telefonla gezer oldum,, birde birsey sorabilirmiyim arkadslar ankesörlü telefonlarla arıyorlarya numara cıkıyor o cagrı atsa biz arasak olurmu ?
Ben atkı öremem de bir atkı alıp isimlerimizi işlemeyi düşünüyorum :)
gercekten cok zor bu askerlik dönemine kendimi alıstırmam 6 kasımda teslim oldu esim günde iki kere arıyor pazartesi eğitimimiz var dedi aramadı bugün telefonla gezer oldum,, birde birsey sorabilirmiyim arkadslar ankesörlü telefonlarla arıyorlarya numara cıkıyor o cagrı atsa biz arasak olurmu ?
benmkide 6 kasimda teslim oldu cddn.zorr ya egitmler balamstr.bnmkide dha.ariyamadi sesiyle.uyanirdm ararlar beklyelimm :) cnm.ankesrlu geri.donusmlu arimabilenlerdense ariyablrsn hepsi oyle degl cnku
tatllimm hava kibrista.o kadr soguk olmuyor ki bska bsi dene istersn fikir snin aslnda :)
sizinde kısa dönemmi? hmm tamam canım ararsa bi sorayım ben onu aslında bölük numaraları ve aile iletisim merkezi diye bi numara var aydın il jandarmada yapıyor askerliğini ama aramak istemiyorum bi sorun cıkkmasın diye..
ben öyle yapıorm canım o arıo meşgule atıp arıorm
bilmiyorum bende ne yapsam el emeği birşey olsun istedim yada o yokken onsuz geçirdiğim günleri günlük olarak tutmayı düşünüyorum.İleride bir gün o defteri açıp okuruz,anılar gelir aklımıza...![]()
kisa donem canim bizim.sizin ?? bence askerne bi sor ulasamazsm.o sklde.ariyablrmym die bnm ki izn vermez elalemnn admlaryla iletsme gecmk.icnde olsa.knsmazsn tanmyrsn rtmiosn der erkekler bu.konida baznnfrkli dusuneblio ilk danis.oyle ararsn olmadi :)
bizimde kısa dönem canım, ya msjı gec yanıtlamamın sebebi esim aradı tamda bahsediyorduk :) egitimler bugün ve cok yogundu bugun dedi bende dedim bizde forumda arkadslarla konusuyorduk diyor telefonlara ulasmak zor olur bugun stres yapmayın![]()
bilmiyorum canım başka ne yapabilirim?
asker enisteden haber geldi hehehadi bakalimmmm :) TAhmin etmistikk gozun aydinnn.cnmm.sesini duydunn:)
calıyomu aynen ankesörlü telefonlar bende baya stres yaptım ya biz hic aramayacakmıyz diyee
seninkide arar insallah canımyemin törenleri 23üydü komutan bugun 29unda demis yapabilirsem yanına gidicem evcil izne cıkabiliyor o zaman :)
sizinde bellimi yemin töreninin ne zaman olacagi :)
29 kasim cuma bizim canim ama gidemiycem sanirim :/ ailesi gtmiomus bnmkide tek izn vermio