canım ben ulaştım 2 akşam önce ulaşmasaydım daha iyiydi belki de herşey tamamen bitti artık bundan sonra da ulaşmamı gerektren bi durum yok çok teşekkür ederim sana tatlım
hadiya noldu :26::26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben ulaştım 2 akşam önce ulaşmasaydım daha iyiydi belki de herşey tamamen bitti artık bundan sonra da ulaşmamı gerektren bi durum yok çok teşekkür ederim sana tatlım
Benimki de Manisa merkezde bu arada :)
Selam kızlar onsuz ilk haftasonumdu benim çok boş anlamsızdı sizin nasıldıbeni en son dün 4 gibi aradı haala tık yok :26:
ben haala ilk gittiği gün gibi kötüyüm ya siz ???
kızlar aranızda tam olarak kaçta uyandıklarını, kaçta kahvaltı yaptıklarını, kaçta öğle yemeği yediklerini, kaçta tekrar eğitime başladıklarını tam olarak bilen var mı? Tahmin ediyorum ki her yerde bu saatler aynıdır. Maksimum aralarında yarım saatlik bir oynama olur. Yani benim sevgilim çok düzensiz arıyor ve hepsi maksimum 1 dakikalık konuşmalar oluyor bu yüzden ondan net bir bilgi alamıyorum. Mesela merak ediyorum kahvaltıdan sonra arayabilecekleri boş zamanları oluyor mu? Veya öğle yemeğinden sonra? Yoksa dur durak bilmeden sürekli eğitimde mi oluyorlar?![]()
Kızlar birisi yazmış forumda böyle bir şey. Benim bir kız olarak hoşuma gitti. Ama sizce gerçekten hoşuna gider mi böyle bir şey bir erkeğin?
usta birlik nerede cnm bide kısa dönemmi?
kızlar birisi yazmış forumda böyle bir şey. Benim bir kız olarak hoşuma gitti. Ama sizce gerçekten hoşuna gider mi böyle bir şey bir erkeğin?
canimm.benmde ilk onsuz haftasonumdu cokk zor dun dayanamadm aradgnda zatnn alisamycmm snrm been ya :,(
ya bende baktımda biz kızlar severizde bunları ne bileyim erkeğe bi atkı örsek daha anlamlı olur bence :))
kizlar kimimizn askeri dagitam gelck.kimimizn 1-2 gun yol izni icin gelicekk degisik fikirler varmi geldiklerinde yapmak.yada vermek icin fikirleselimmm ??
cogumzn askeri.guneyde.yapckk die.blyrm :))))
her pazar kahvaltı keyfmz olurdu bu hafta uyanmak bile istemedim
aynen kahvaltiya giderdik eglenirdik neler neler smdi hersy bos onsuz hersy bos dogm gnme az kaldi.onsuz gecrcem hic bsyn anlami yokk :/
y ahiç sorma bi fikrim yok(( cicli bicili şeyler bi askere olma z gibi ya hem kalıcı hemde ağır olmalı bide yemn töreni sonrası herkes izinli mi olur ki
y ahiç sorma bi fikrim yok(( cicli bicili şeyler bi askere olma z gibi ya hem kalıcı hemde ağır olmalı bide yemn töreni sonrası herkes izinli mi olur ki
Bence düzenli olmuyor. Bir keresinde 23:30 da aradı. Dün konuştuğumuzda akşam 21:00 de yatış var demişti. 20:30 gibi aradı beni. Bence tam bir saati yok. Bir gün yarın 6 da kalkacağız demişti. bir gün de bugün kalkış 6:45 ti dedi.
Ama telefonda sıra oluyormuş. Biraz daha konuşalım dediğimde sırada bekleyenler var daha diyor.
cnm bnm sevgilim manisa merkezde yapıyor şu an acemiliğini akşamları 7 buçuktan sonra arayabiliyor en fazla 5 dk konuşabiliyoruz o kdr günde bir defa arıyor sadece gittikten sonra 2. gün 2 defa arayabildi sabah 6da kalkıyorlarmış 6 buçuk kahvaltı sonra eğitim başlıyormuş aralarda 20 dk falan mola veriyorlarmış ondada sigara falan içiyorlarmış telefon edebilmek için 20 dk falan sıra bekliyorlarmış o yüzden molalarda ve yemek sonralarında arayamıyor yatmadan önce arıyor :26:
canım şu an acemiler ve şapka takmaya kadar ğitimi var.. O yüzden sürekli komutanların etrafındalar diye öğrendim ben sabah 5.30 da uyanıp kahvaltıya gidiolar 9 da yatış 10 gibi ortalık bomboş oluomuş.. Tabi yerie göre değişir