seninkide benimkindenyanlız bi yere gidemem bende
Allah tez zamanda kavustursun bizi sevdiğimizeee![]()
amin tatlim yaa :) birkktee.atircaz safaklari :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seninkide benimkindenyanlız bi yere gidemem bende
Allah tez zamanda kavustursun bizi sevdiğimizeee![]()
amin tatlim yaa :) birkktee.atircaz safaklari :)))
evet aynen öyle canımsafak dogan günes lafınıda birlikte syleyecegiz insallah
![]()
insallah ayni gun yollamsz safak kactan gidosn cnm.sen :)¿
161den gidiyorum canım 4 kasım sulus tarıhınden ıtıbaren asker sayılıyo bıldıgım kadarıyla tabi sonra izin kullanırsa durum degisir :)![]()
29 kasimdaymis yemin toreni canim
29 Kasım Cuma günüymüş.
Benim erkek arkadaşım kasım' ın 29' da dedi.
Abisiyle konuştum aradı mı dedi yok henüz aramadı dedim. Bugün biraz zor akşama arar, pazartesi ya eğitim yoğundur dedi.
Yemin töreni yaklaştıkça daha da yoğunlaşır herhalde.
Benim erkek arkadaşım kasım' ın 29' da dedi.
Abisiyle konuştum aradı mı dedi yok henüz aramadı dedim. Bugün biraz zor akşama arar, pazartesi ya eğitim yoğundur dedi.
Yemin töreni yaklaştıkça daha da yoğunlaşır herhalde.
aynen cnm bnmde 161 peki bsi sorcam 3 gun yol izni kullanck tek acaba onuda mi eklycez safak olayina yoksa bylee devm.mi edczz
ben esim gittigi gunun ertesı aradı bu soruyu sordum ben onunda yol hakkı 1 gundu eklıyolar onuda dedi, oda ordakılere sormus olmalıkı boyle dedi![]()
ilk gittgnde bende 1 gun yol iznini.ekledmm 3 gude bu yol iznini katarskk eyvahhh((((
canımmm :)) eklıyoruz derken safak artmıyo azalıyo bıldıgım :))ben oyle bılıyorum
4 gun yol izni.eklersekk 158 safakk
Yol izni: Acemilik ve ustalık yerleri farklı olanların iki seçeneği vardır. Birincisi kendi imkanları ile birliğine teslim olmak. İkincisi askeriyenin imkanları ile teslim olmak. Birincisini seçerseniz acemiliğin sonundaki yemin töreni bitince valizinizi alır, çıkar, serbest kalırsınız. Bir, iki veya 3 gün yol izni verilir.
Teslim süresi için farklı uygulamalar olabilir.
Birinci uygulama göre 1 gün yol izni olanlar cumartesi günü saat 17:00 'ye kadar, 2 gün yol izni olanlar pazar günü saat 17:00'ye kadar teslim olur.
İkinci uygulamaya göre 1 gün yol izni olanlar pazar günü saat 12:00 'ye kadar, 2 gün yol izni olanlar pazartesi günü saat 12:00'ye kadar teslim olur. Bana 2 gün yol izni verildi ve pazartesi 12:00'ye kadar teslim olmam istendi.
Yol izni süresi acemilik ve ustalık yeri arasındaki demir yolu mesafesine
OKU CANIM DEDIGIMI DOGRULUYO SANIRIM :)![]()
evet tatlimm sagol 158 cikio 18 nisan teskere ama dagitim.iznine gelirse uzar biz kullanmiycazz siz izin.kullan
cakmsnz
valla esim bana yemin törenine gelirseniz iznimi kulanmam diyodu eger gidersek kullanmaz diye düsünüyorum :) aslında en iyisi kullanmamak kendıni 21 nısana odaklıyosun bu sefer gelırse uzuyo bı hafta fılan gecmek bılmez o bı hafta :)
güzel yapıyorsunuz canımkullanmasn.bencede :) bizde yol.iznimi tek.degerlendircez:) ucakla ist. gelck 1,5 gun burda 3.gun kibrisa.ucup teslim olck :))
güzel yapıyorsunuz canımkıbrısta askerlik cok rahat diye biliyorum iiki tanıdıgım orda yaaptı :)
hadiya noldu :26::26:
bilmiyorm.ki tatlimm iletism.brz.sikntli olabiliyorms .. pahaliymis :/ ankesrluler bozuk olablioms sans artk bakicaz... sizn neresydi usta brlgi ?
beni arıcakmış ama hakkımı helal etmyorum dediğim için aramamış unut hepsni dedm özür dledm ben unutamam dedi sil beni dedi ağladım ama kesin kararlı konuşu bilmiyorum çok üzülüyorum napcam bilmiyorum hiç haber alamıyorum çıkmazda gibiyim![]()