• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

161den gidiyorum canım 4 kasım sulus tarıhınden ıtıbaren asker sayılıyo bıldıgım kadarıyla tabi sonra izin kullanırsa durum degisir :):16:

aynen cnm bnmde 161 peki bsi sorcam 3 gun yol izni kullanck tek acaba onuda mi eklycez safak olayina yoksa bylee devm.mi edczz

29 kasimdaymis yemin toreni canim

29 Kasım Cuma günüymüş.

Benim erkek arkadaşım kasım' ın 29' da dedi.
Abisiyle konuştum aradı mı dedi yok henüz aramadı dedim. Bugün biraz zor akşama arar, pazartesi ya eğitim yoğundur dedi.
Yemin töreni yaklaştıkça daha da yoğunlaşır herhalde.

anladım kızlar sağolun ona göre hazırlık yapayım o zmn bende belki daha erken olur diye bilet falan alamıyordum :1:

Benim erkek arkadaşım kasım' ın 29' da dedi.
Abisiyle konuştum aradı mı dedi yok henüz aramadı dedim. Bugün biraz zor akşama arar, pazartesi ya eğitim yoğundur dedi.
Yemin töreni yaklaştıkça daha da yoğunlaşır herhalde.

seninkide manisamı cnm?

aynen cnm bnmde 161 peki bsi sorcam 3 gun yol izni kullanck tek acaba onuda mi eklycez safak olayina yoksa bylee devm.mi edczz

ben esim gittigi gunun ertesı aradı bu soruyu sordum ben onunda yol hakkı 1 gundu eklıyolar onuda dedi, oda ordakılere sormus olmalıkı boyle dedi :-):16:

4 gun yol izni.eklersekk 158 safakk

Yol izni: Acemilik ve ustalık yerleri farklı olanların iki seçeneği vardır. Birincisi kendi imkanları ile birliğine teslim olmak. İkincisi askeriyenin imkanları ile teslim olmak. Birincisini seçerseniz acemiliğin sonundaki yemin töreni bitince valizinizi alır, çıkar, serbest kalırsınız. Bir, iki veya 3 gün yol izni verilir.

Teslim süresi için farklı uygulamalar olabilir.
Birinci uygulama göre 1 gün yol izni olanlar cumartesi günü saat 17:00 'ye kadar, 2 gün yol izni olanlar pazar günü saat 17:00'ye kadar teslim olur.
İkinci uygulamaya göre 1 gün yol izni olanlar pazar günü saat 12:00 'ye kadar, 2 gün yol izni olanlar pazartesi günü saat 12:00'ye kadar teslim olur. Bana 2 gün yol izni verildi ve pazartesi 12:00'ye kadar teslim olmam istendi.
Yol izni süresi acemilik ve ustalık yeri arasındaki demir yolu mesafesine göre hesaplanır.0-800 km'ye 1 gün 800-1600 km'ye 2 gün yol izni verilir. Askerliği uzatmaz.

Kaynak: İzin Turleri - Kısa Dönem Askerlik
Under Creative Commons License: Attribution

OKU CANIM DEDIGIMI DOGRULUYO SANIRIM :):16::16:

Yol izni: Acemilik ve ustalık yerleri farklı olanların iki seçeneği vardır. Birincisi kendi imkanları ile birliğine teslim olmak. İkincisi askeriyenin imkanları ile teslim olmak. Birincisini seçerseniz acemiliğin sonundaki yemin töreni bitince valizinizi alır, çıkar, serbest kalırsınız. Bir, iki veya 3 gün yol izni verilir.

Teslim süresi için farklı uygulamalar olabilir.
Birinci uygulama göre 1 gün yol izni olanlar cumartesi günü saat 17:00 'ye kadar, 2 gün yol izni olanlar pazar günü saat 17:00'ye kadar teslim olur.
İkinci uygulamaya göre 1 gün yol izni olanlar pazar günü saat 12:00 'ye kadar, 2 gün yol izni olanlar pazartesi günü saat 12:00'ye kadar teslim olur. Bana 2 gün yol izni verildi ve pazartesi 12:00'ye kadar teslim olmam istendi.
Yol izni süresi acemilik ve ustalık yeri arasındaki demir yolu mesafesine

OKU CANIM DEDIGIMI DOGRULUYO SANIRIM :):16::16:

evet tatlimm sagol 158 cikio 18 nisan teskere ama dagitim.iznine gelirse uzar biz kullanmiycazz siz izin.kullan
cakmsnz

evet tatlimm sagol 158 cikio 18 nisan teskere ama dagitim.iznine gelirse uzar biz kullanmiycazz siz izin.kullan
cakmsnz

valla esim bana yemin törenine gelirseniz iznimi kulanmam diyodu eger gidersek kullanmaz diye düsünüyorum :) aslında en iyisi kullanmamak kendıni 21 nısana odaklıyosun bu sefer gelırse uzuyo bı hafta fılan gecmek bılmez o bı hafta :)

Son düzenleme:
valla esim bana yemin törenine gelirseniz iznimi kulanmam diyodu eger gidersek kullanmaz diye düsünüyorum :) aslında en iyisi kullanmamak kendıni 21 nısana odaklıyosun bu sefer gelırse uzuyo bı hafta fılan gecmek bılmez o bı hafta :)

kullanmasn.bencede :) bizde yol.iznimi tek.degerlendircez:) ucakla ist. gelck 1,5 gun burda 3.gun kibrisa.ucup teslim olck :))

hadiya noldu :26::26:

beni arıcakmış ama hakkımı helal etmyorum dediğim için aramamış unut hepsni dedm özür dledm ben unutamam dedi sil beni dedi ağladım ama kesin kararlı konuştu bilmiyorum çok üzülüyorum napcam bilmiyorum hiç haber alamıyorum çıkmazda gibiyim:14::14:

Son düzenleme:
bilmiyorm.ki tatlimm iletism.brz.sikntli olabiliyorms .. pahaliymis :/ ankesrluler bozuk olablioms sans artk bakicaz... sizn neresydi usta brlgi ?

cnm her yerde aynımı bilmiyorum ama biz lefkosayı arastırdık gidenlere falan sorduk en büyük sıkıntı su oluyormuş kesilebiliyormuş arada o yuzden yanında bolcana ıslak mendil götürsün içeriye çok rahat tel sokabiliyorlarmış bir sıkıntı olmuyormuş biraz pahalı bi yermiş o kdr :)

beni arıcakmış ama hakkımı helal etmyorum dediğim için aramamış unut hepsni dedm özür dledm ben unutamam dedi sil beni dedi ağladım ama kesin kararlı konuşu bilmiyorum çok üzülüyorum napcam bilmiyorum hiç haber alamıyorum çıkmazda gibiyim:14::14:

ayyy cnm Allah kolaylık versin yaa ama psikolojisi bozulmuştur kolay değil askerde şu anda sağlıklı düşünemiyor olabilir kafasına takıyordur mutlaka :26:

Back