• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Kızlar hepinize teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.:16: Herhalde bu hafta daha bir düzene oturturlar, arama saatleri filan netleşir değil mi? Çünkü dediğim gibi benimki çok düzensiz arıyor. Benim sevgilim de manisa merkezde yapacaktı ama yer kalmadığı için izmir narlıdereye götürüldüler sanırım o da bu düzensizliği etkiledi biraz. Bir gün öğlen arıyor, bir gün akşamın bir saatinde arıyor, bir gün öyle arada boşluk bulup alakasız bir saatte arıyor artık her an telefona gözümü dikip bakmaktan yoruldum. Hep bir umut hep bir bekleyiş, aramayınca moralim bozuluyor bir şey mi oldu dün bu saatte aramıştı diyorum. En azından az çok saatlerini bilsem ona göre beklerim. Galiba ben hiç alışamayacağım bu askerlik işine :43:

alışmak zor gerçekten cnm her etrafımdakiler cok destek olmaya çalışıyor ama ansızın bir anda gözlerim doluyor o aradığında sesini duymamla havalara uçuyorum ararda telefon çekmez diye ona göre hareket ediyorum metroya binmiyorum falan şu acemilik bitse gerisi kolayda :26:

alışmak zor gerçekten cnm her etrafımdakiler cok destek olmaya çalışıyor ama ansızın bir anda gözlerim doluyor o aradığında sesini duymamla havalara uçuyorum ararda telefon çekmez diye ona göre hareket ediyorum metroya binmiyorum falan şu acemilik bitse gerisi kolayda :26:

tuvalete giderken bille goturuyo insn telii o derece ah askerlik :)

buyuk olasilikla erkek arkdslarmz birbrni taniyodur hehe yaa manisa.merkezde ki herkezi kibrisa yolluyolar snrm .d

evet geneli öyle bnmki biraz şanslı bu konuda üniden çok yakın bir arkadaşıyla aynı yerde yapıyorlar odaları bile aynı bir tanede liseden arkadası var oda aynı yerlerde kıbrısa gittiğindede bayagı tanıdık cıkar diye bekliyorum insallah :16:

evet geneli öyle bnmki biraz şanslı bu konuda üniden çok yakın bir arkadaşıyla aynı yerde yapıyorlar odaları bile aynı bir tanede liseden arkadası var oda aynı yerlerde kıbrısa gittiğindede bayagı tanıdık cıkar diye bekliyorum insallah :16:

vallahi sansliyms :) benmki knci.vundn 6 kisiyiz grupca.takilorz demeye basladi haha cok sukur :)

Kıbrıs girne. Evet kısa dönem. Seninkisinin neresi?

kesiinlikle dualar karsiliksiz kalmazmis coook sukur :)

kızlar bir de yemin törenleri ne zmnmış biliyor musunuz? ben sordum daha belli değil dedi ama mesela bir öncekiler 15 günde bitirmişler acemiliği onlardan öncekiler 20 günde bitirmiş cok kalabalık olduğu için erken bitirebiliyorlarmış :26:

kızlar bir de yemin törenleri ne zmnmış biliyor musunuz? ben sordum daha belli değil dedi ama mesela bir öncekiler 15 günde bitirmişler acemiliği onlardan öncekiler 20 günde bitirmiş cok kalabalık olduğu için erken bitirebiliyorlarmış :26:

29 kasimdaymis yemin toreni canim

29 Kasım Cuma günüymüş.

Benim erkek arkadaşım kasım' ın 29' da dedi.
Abisiyle konuştum aradı mı dedi yok henüz aramadı dedim. Bugün biraz zor akşama arar, pazartesi ya eğitim yoğundur dedi.
Yemin töreni yaklaştıkça daha da yoğunlaşır herhalde.

Aynen canım. gittiğinden beri dışarı çıkmıyorum. Asansöre binmiyorum telefon çekmezse diye. Hepimize sabır versin Allah, dayanma gücü versin. İnşallah sağlıkla, mutlulukla kavuştuğumuz gün bu günleri gülümseyerek hatırlayalım. :59:

Back