• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Kıbrıs olsaydı benim açımdan rahat olurdu, en azından uçakla 1-2 satte orda olabilir, dönebilirdim.
Ama manisa otobüsle 6-7 saat, ne zaman gidip ne zaman döneceğim? :ssz:
Yine de belli olmaz tabii nasip.. :31:

manisaya bende bekki gidemiycemm geliceek nasilsa diye :/ kibrisada cok dusuk ihtimal gidebilirim ... :/

manisaya bende bekki gidemiycemm geliceek nasilsa diye :/ kibrisada cok dusuk ihtimal gidebilirim ... :/

Şuan tek derdim yemin törenine gidebilmek, askerliği boyunca tek görüşmemiz olabilir çünkü, ya bide istiyorum ya sevdiceğimi kamuflajlı görmek, o anı izlemek.. Düşündüğüm de bile tüylerim ürperiyor.. :31:

Şuan tek derdim yemin törenine gidebilmek, askerliği boyunca tek görüşmemiz olabilir çünkü, ya bide istiyorum ya sevdiceğimi kamuflajlı görmek, o anı izlemek.. Düşündüğüm de bile tüylerim ürperiyor.. :31:

bende cok gitmek istiyordm ama ailesde gtmyckkmis onlarla gelrsn diodu tek olmaz diodu zor o yuzdn cnm 3 gun yol izni vaar ?

Ben bir arkadaşı ve kuzeni ile gideceğim inşallah yemin törenine. Tören bitince de alacağız evimize getireceğiz :)

Kıbrıs'a da gitmek istiyorum. Size danışayım.

Sizce ne kadar sürede bir gitmeliyim. Eşi olduğum için evcil çıkarabiliyorum.

Normalde 14 Şubat'ı kutlamayız ama belki bekler birşey. Hem cuma gününe geliyor. O zaman bir gideyim. Onu görmeyeli 2.5 ay olacak o zaman. O da uzun sanki baya:s

Bir de doğumgünü 11 Nisan o da cuma gününe geliyor. Ama askerliği de 19 20 Nisan gibi bitecek inşallah. Arada az zaman var. Gitmek yersiz mi olur ? Doğumgününde yanında olayım istiyorum. Hem havalar da güzel olur. Bir daha ne zaman gideceğiz. Kıbrıs'ı gezeriz. Karar veremiyorum. Siz ne dersiniz ?

Ben bir arkadaşı ve kuzeni ile gideceğim inşallah yemin törenine. Tören bitince de alacağız evimize getireceğiz :)

Kıbrıs'a da gitmek istiyorum. Size danışayım.

Sizce ne kadar sürede bir gitmeliyim. Eşi olduğum için evcil çıkarabiliyorum.

Normalde 14 Şubat'ı kutlamayız ama belki bekler birşey. Hem cuma gününe geliyor. O zaman bir gideyim. Onu görmeyeli 2.5 ay olacak o zaman. O da uzun sanki baya:s

Bir de doğumgünü 11 Nisan o da cuma gününe geliyor. Ama askerliği de 19 20 Nisan gibi bitecek inşallah. Arada az zaman var. Gitmek yersiz mi olur ? Doğumgününde yanında olayım istiyorum. Hem havalar da güzel olur. Bir daha ne zaman gideceğiz. Kıbrıs'ı gezeriz. Karar veremiyorum.

bende yemin torenine gitmek istiyorum ailesi gtmycekmis onlarla gelrsn.diodu tek yollamio gidemem belki :/ dogum gununde gt bencee hem gezersnzzde super.oluuur kibrii gezersmzz :)

Bizimkinin de çarşı izni yok ama ziyaretçi gidebiliyormuş canım o yüzden gidip göreyim nasıl ne durumda yoksa içim rahat etmez.Tamam her gün arıyor sağ olsun şükürler olsun ama bir de gidip orda görmek istiyorum. Kıbrıs'a belki giderim belki gidemem.:26:

usta birliğimi kıbrısa düştü cnm ?

Kızlar aranızda tam olarak kaçta uyandıklarını, kaçta kahvaltı yaptıklarını, kaçta öğle yemeği yediklerini, kaçta tekrar eğitime başladıklarını tam olarak bilen var mı? Tahmin ediyorum ki her yerde bu saatler aynıdır. Maksimum aralarında yarım saatlik bir oynama olur. Yani benim sevgilim çok düzensiz arıyor ve hepsi maksimum 1 dakikalık konuşmalar oluyor bu yüzden ondan net bir bilgi alamıyorum. Mesela merak ediyorum kahvaltıdan sonra arayabilecekleri boş zamanları oluyor mu? Veya öğle yemeğinden sonra? Yoksa dur durak bilmeden sürekli eğitimde mi oluyorlar?:43:

Kızlar aranızda tam olarak kaçta uyandıklarını, kaçta kahvaltı yaptıklarını, kaçta öğle yemeği yediklerini, kaçta tekrar eğitime başladıklarını tam olarak bilen var mı? Tahmin ediyorum ki her yerde bu saatler aynıdır. Maksimum aralarında yarım saatlik bir oynama olur. Yani benim sevgilim çok düzensiz arıyor ve hepsi maksimum 1 dakikalık konuşmalar oluyor bu yüzden ondan net bir bilgi alamıyorum. Mesela merak ediyorum kahvaltıdan sonra arayabilecekleri boş zamanları oluyor mu? Veya öğle yemeğinden sonra? Yoksa dur durak bilmeden sürekli eğitimde mi oluyorlar?:43:

Bence düzenli olmuyor. Bir keresinde 23:30 da aradı. Dün konuştuğumuzda akşam 21:00 de yatış var demişti. 20:30 gibi aradı beni. Bence tam bir saati yok. Bir gün yarın 6 da kalkacağız demişti. bir gün de bugün kalkış 6:45 ti dedi.

Ama telefonda sıra oluyormuş. Biraz daha konuşalım dediğimde sırada bekleyenler var daha diyor.

cnm bnm sevgilim manisa merkezde yapıyor şu an acemiliğini akşamları 7 buçuktan sonra arayabiliyor en fazla 5 dk konuşabiliyoruz o kdr günde bir defa arıyor sadece gittikten sonra 2. gün 2 defa arayabildi sabah 6da kalkıyorlarmış 6 buçuk kahvaltı sonra eğitim başlıyormuş aralarda 20 dk falan mola veriyorlarmış ondada sigara falan içiyorlarmış telefon edebilmek için 20 dk falan sıra bekliyorlarmış o yüzden molalarda ve yemek sonralarında arayamıyor yatmadan önce arıyor :26:

benim aşkımda askerde
bende sevgililer gününde renkli kartonları kalp şeklinde kestim
A'dan Z'ye kadar bendeki Onu yazdım sonra 27 tane filan kağıt oldu sanırım onları delgeçle deldim
en üstünede bi tane daha kalp kestim Aşkım'a yazdım
delgeçle deldiğim yerlerden kurdelayla bağladım
kitapçık gibi olduu birazda süsledim filan
çoooook şaşırmıştı aşkım hiç beklemiyodu
komutanı bile demiş kaç senelik evliyim böyle bişi görmedim diye :)

Kızlar birisi yazmış forumda böyle bir şey. Benim bir kız olarak hoşuma gitti. Ama sizce gerçekten hoşuna gider mi böyle bir şey bir erkeğin?

cnm bnm sevgilim manisa merkezde yapıyor şu an acemiliğini akşamları 7 buçuktan sonra arayabiliyor en fazla 5 dk konuşabiliyoruz o kdr günde bir defa arıyor sadece gittikten sonra 2. gün 2 defa arayabildi sabah 6da kalkıyorlarmış 6 buçuk kahvaltı sonra eğitim başlıyormuş aralarda 20 dk falan mola veriyorlarmış ondada sigara falan içiyorlarmış telefon edebilmek için 20 dk falan sıra bekliyorlarmış o yüzden molalarda ve yemek sonralarında arayamıyor yatmadan önce arıyor :26:

Benimki de Manisa merkezde bu arada :)

Benimki de Manisa merkezde bu arada :)

benimkide.manisa.merkezdu.dun 9 da zprunlu iceriye girme var hemen arym demsti.bence.degisio 12 de ogle yemekleri var ama egitimler bu hafta baslamstr bence. cnku bnmknin.sesi ile uyaniodm bgn ariyamadi daha gunde allaha sukur iki kere ariyo bakalm beklyrm :) canim de notlar yazmaktn bajsedss.beenir josuna gider ni arkdss sordu hemen yaziym dedm :D yapinn bence bende dusuneblrm kibrisa giderken verrblrm.d

Back