• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Kızlar ya benim erkek arkadaşım ankara merkez jandarmada bugün hic aramadi meraklaniyorum sesini duymak istiyorum ancak hep ankesorluden aradigi icin benim ulaşabileceğim bi numara vermemisti. Şimdi internetten merkez jandarmanin telefonunu buldum arasam ordan ulaşabilirmiyim. Garip mi olur bu saatte onu zor durumda birakirmiyim

Bu saatte yatmışlardir canım. Arasanda açan olmaz ki. Önemli bir şey yoksa yarın ara.

Önemli bir şey yok aslında canim ama çok huzursuzum alışamadim ondan haber alamamk cok zor:14: safaksayari nerden yükledin peki

Gercekten mi? Insallah her yeri ayni rahatliktadir. Telefon parasi hic sorun degil. Su egitimlerinden ve denetlemelerinden korkuyorum ben. Cok yogun oluyormus egitimleri. Komutanlar cok sertmis cok fazla disiplin varmis. Telefon pahali o ayri mesele ama telefon etmek icin zayen firsatlari olmuyormus kulubeler az ve uzak yerlerdeymis. O yazilari okudukca korkuyorum.....

Canım kaynımın komutanı çok iyi biriydi hiç sorun yaşamadı denetim konusunu bilmıyorum ama o tel kullanıyordu ve komutanına söyleyip sokmuştu içeri..eğitimleri de çok sıkı değildi diye biliyorum..tel konusu evet az kulübe varmış ama pahalı olduğu için ankesörlüden arayan az oluyormuş o yüzden istediği zaman arayabiliyordu...valla ben kaynımın günde 5 6 kere eltimi aradığını biliyorum...şimdi eşimle konuşuyorlar da eşime ben senden çok daha rahatım diyor...umarım sizin askerleriniz de rahat eder

Benim telefon s3 google play store dan şafak sayar dedim ordan indirdim. İçin rahat olsun canım. İyi düşün ki iyi olsun. Sabırlı olmak lazım tatlım.

Canım kaynımın komutanı çok iyi biriydi hiç sorun yaşamadı denetim konusunu bilmıyorum ama o tel kullanıyordu ve komutanına söyleyip sokmuştu içeri..eğitimleri de çok sıkı değildi diye biliyorum..tel konusu evet az kulübe varmış ama pahalı olduğu için ankesörlüden arayan az oluyormuş o yüzden istediği zaman arayabiliyordu...valla ben kaynımın günde 5 6 kere eltimi aradığını biliyorum...şimdi eşimle konuşuyorlar da eşime ben senden çok daha rahatım diyor...umarım sizin askerleriniz de rahat eder

Ohh icimi rahatlattim Allah razi olsun senden canim cok sagol. Sanirim nerede olurlarsa olsunlar en onemlisi iyi komutanlara denk gelmeleri. Insallah Allah haklarinda hayirlisini versin.

Bu saatte yatmışlardir canım. Arasanda açan olmaz ki. Önemli bir şey yoksa yarın ara.

merhaba arkadaslar bende yeni katıldım aranıza benim esimde 6 kasımda teslim oldu aydında yapıyor askerliğini kısa dönem olarak bende arayamazz vakit bulamaz diyordum cünkü ellerinde değil onların ama cok şükürki arıyor.. arkkadasım yerinde olsam aramam o numaradan hele suan acemi birliğindeyse hic arama derim sıkıntı yaratabilir komutanları az daha sabret derim dayım diyarbakırda yapmıstı arayamıyordu hep operasyonlara katılıyordu esi resmen deliriyodu arayacagım komutanı diyodu ama sonra dayım ona iyiki aramamıssın dedi.. gercekten cok zor insanın sevdiğinden uzak olması ama sabır ve tahammül gerekk..

Hoşgeldin:72: evet bende vazgeçtim aramaktan cok gec oldu saat. Sabah aramazsa bi sekilde ulasmaya caliscam artk.

sen ulasmaya calısmadan o ulasır sana insallah.. iyi geceler

ha bu arada aile iletisim merkezi diye bi numara varsa ordan ulasmak sorun olmuyor diyede biliyorum eger aramazsa öyle bir numaradan ulasabilirsin askerinin askerlik yaptığı yerin yer bilgilerinden öğrenebilirsinn ben facebook sayesnde ögrendim..

bnm erkek arkadaşımda 7sinde gitti ve hala alışamadım günler çabuk geçer diyorlar ama aksine hiç geçmiyor :25:

Bizde her aramasında yaklaşık 10 dk. konuşuyoruz Rabbime şükürler olsun, sık sıkta arıyor merakta bırakmıyor beni. En son dün saat 22:30 civarı aradı. Daha doğrusu 2 tane ankösörlü telefon, dışarıdan gelen aramaya açıkmış kaydettirdi bana bazen çağrı atıyor ben arıyorum onu, bazen kendisi arıyor. Zamanın çabucak geçmesi, kavuşmamız dileğiyle.. :31::16:

inşallah canım hepimiz birbirimize destek olmalıyız gerçekten,onlar orda biz burda askerlik yapıyoruz artık.:72: inşallah son 2 son 1 gün diyeceğimiz günleride görürüz.kısmetse haftaya cuma akşamı izmire gidicem onu görmeye

O günlerin hayali bile güzel, sayıyorum daha 6 güncük müüü diye kalıyorum. :ssz:
Ne güzel canım, ben çalıştığımdan gitme durumum yok maalesef, bir de yemin töreninden önce çarşı izni yokmuş benimkine sanırım..

günaydın yarencikler hepimize hayırlı güzel haftalar diliyorum bu hafta inşallah 1 haftayı devirmiş olacağıızzz :16: nişanlım sabah aradı beni sesiyle uyandım çok güzeldii :16::16: alışmaya başlıyoruz hafiften sanki hı ne dersiniz??:53:

O günlerin hayali bile güzel, sayıyorum daha 6 güncük müüü diye kalıyorum. :ssz:
Ne güzel canım, ben çalıştığımdan gitme durumum yok maalesef, bir de yemin töreninden önce çarşı izni yokmuş benimkine sanırım..

Bizimkinin de çarşı izni yok ama ziyaretçi gidebiliyormuş canım o yüzden gidip göreyim nasıl ne durumda yoksa içim rahat etmez.Tamam her gün arıyor sağ olsun şükürler olsun ama bir de gidip orda görmek istiyorum. Kıbrıs'a belki giderim belki gidemem.:26:

Bizimkinin de çarşı izni yok ama ziyaretçi gidebiliyormuş canım o yüzden gidip göreyim nasıl ne durumda yoksa içim rahat etmez.Tamam her gün arıyor sağ olsun şükürler olsun ama bir de gidip orda görmek istiyorum. Kıbrıs'a belki giderim belki gidemem.:26:

Kıbrıs olsaydı benim açımdan rahat olurdu, en azından uçakla 1-2 satte orda olabilir, dönebilirdim.
Ama manisa otobüsle 6-7 saat, ne zaman gidip ne zaman döneceğim? :ssz:
Yine de belli olmaz tabii nasip.. :31:

Back