şafak 163:2::2:
canım bak diğer numarayı akşam 7 ile 8 arası ara yoksa koğuşta olurlar çünkü insanlar hep konuşuo ama bu düşebilir ben arıorm sevglm çağrı yapıo
canım ben ulaştım 2 akşam önce ulaşmasaydım daha iyiydi belki de herşey tamamen bitti artık bundan sonra da ulaşmamı gerektren bi durum yok çok teşekkür ederim sana tatlım
aahh yawrumm üzülme biz napalım bizimki daha başlamadı bile :/
canım ben ulaştım 2 akşam önce ulaşmasaydım daha iyiydi belki de herşey tamamen bitti artık bundan sonra da ulaşmamı gerektren bi durum yok çok teşekkür ederim sana tatlım
tatlım napıyosun uzun zamandır konuşamadık seninle hani senden örnek aldığım takvim vardı ya siparişini vereyim bugün yarın ha geldi ha gelecek derken bugün 4. günün üstüne çentik attık bile :)) bugün 5. günümüz allahım bize 5 gün kaldığı günleride göstersin inşş sen ne durumdasn nasıl geçiyor son günler?
Kızlar benimkisi 2 gündür aramadı
walla canım sevgilimin işleri şu geçtiğimiz 1 haftadır öyle yoğunlaştı ki h.içi 11'de çıktığından görüşemez olduk. bugün bile toplantı falan yaptılar yani son günlerimizde pek de beraber vakit geçiremiyoruz kasımda gitseymiş işyerindekiler napcaklarmış onsuz bilmiorm wallahiama bi yandan da ii oluyor alıştırıyorum kendimi böylece birden sudan çıkmış balığa dönmemek için kendimi kpss çalışmasına verdim bende kafam da dağılıyor. sizi burada okudukça gideceği gün için korkum çook artıyor
Canım sen elinden geleni yaptın. Eğer gerçekten seni hak ediyorsa arayacaktır. Herşeyin hayırlısı olsun
TGK geçmişe pek bakamadım ulaşabildin mi ne oldu durum nedir?
kıyamam ben sana canım benim valla gideceği güne kadar zaman çabuk geçiyor ama gittiği günden itibaren geçmek bilmiyor alışmaya başladım desem yalan olur nişanlım olmadan ilk haftasonumu geçirdim ve çok özledim onu arıyor allahtan rahat ama yanımda değil işte ilk gün hele çok zor geçiyor bi şekilde yarım saat bile olsa fırsat bulun canım gidince keşke son günlerimizde yanyana olsaydık deme(
ulaştım canım ulaştım zorla ulaştm yalvarp ağladm zorla görüştüm bana seni arıcaktm ama en son söylediğin hakkımı helal etmyorum sözü herşeyi bitirdi askere giden birine öyle denmez olmuyo işte sil beni dedi özür dlerdm ağladım telefonda ama ne oldu anlamadm o beni silmiş gibi konuşuyo çok üzülüyorum bilmiyorum ne olcak
doğru diyorsun canım yaa giyinip de gidiyim yanına yeter artık işler biterrrr diyee kapısının önünde çığlık atiyim :)
canım benim bana önce şunun cevabını ver bu çocuktan sana yar olur mu? evlilik hayallerini bu genç adamla süsleyebilir misim? sana koca çocuklarına baba olur mu? gerçekten seviyosan ve herşeyiyle tamamsa bu genç adam senin için önce ona güzel bi mektup yaz mektuba senden bi parçada gönder ne bileyim bi atkı örebilirsin mesela mektubun eline ulaştığından emin ol haa baktın o da olmuyosa eğer imkanın varsa atla yemin törenine git derim çünkü bi erkek ne olursa olsun çok sağlıklıda olsa şuan psikolojisi berbat emin ol.. hani açık konuşucam askere giden herkese hakkın helal olsun denir ama sen tam aksini söylemişsin sinirle de olsa cidden keşke çıkmasaymış ağzından20:
Kızlar Kıbrıs'a gönderenler korkmayın kaynım Güzelyurt'ta yaptı çok rahattı her açıdan tek sorun Kıbrıs telefon konusunda biraz pahalı onun dışında hersey iyiymiş...
Gercekten mi? Insallah her yeri ayni rahatliktadir. Telefon parasi hic sorun degil. Su egitimlerinden ve denetlemelerinden korkuyorum ben. Cok yogun oluyormus egitimleri. Komutanlar cok sertmis cok fazla disiplin varmis. Telefon pahali o ayri mesele ama telefon etmek icin zayen firsatlari olmuyormus kulubeler az ve uzak yerlerdeymis. O yazilari okudukca korkuyorum.....
tatlım panik yapma nerde yapıyor askerliğini? eğitimlere başlamışlardır çok yoğunlardır ilk fırsatta arar sen merak etme :))
aahh yawrumm üzülme biz napalım bizimki daha başlamadı bile :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?