kilo mu vermiş bnm aşkım verdimi acaba .. o değil ama bn o gitti gideli bi öğün yiyebiliorum o da şirkettekilerle.. ne kahvaltı ne akşam yemeği içimden gelmiyo
almak gerekiyo şimdiden de nişanlım çocukluk arkadaşıyla aynı yere düştüler hatta ranza arkadaşılar acemide aynı usta birliğede aynı çok şanslılaronla birlikte gdicekleri için onada sormamız ee telefon olmayıncada nasıl alıcağımızı bilmyruz
Canim senin sozlun direk mi Narlidereye gitti yoksa Manisa'da yer kalmadigi icin mi Narlidere'ye goturduler?
Hepimiz aynıyız, yalnız değilsin canım, inş bu süreci burada birlikte sohbet edererek geçireceğiz.
Şafak panosu için nickinin yazdığı yerde kullanıcı kontrol paneli var ona gir, oradan profili düzenle, aşağılarda göreceksin tezkere tarihi, kimi beklediğinle ilgili kutucuklar var seç ve kaydet.
yeri ıyı o zaman hergun rahatlıkla arıyabıldıgıne göre maşallah :) bnm askerımınde usta birliği Kıbrıs - Girne allah yardımcıları olsn
kızlar dün konuştum önce sesi çok mutlu geliodu ama yapmacık biliodum sonra dediki kötüyüm işte kötü.. sensizlikten ölüyorum ama iyiymş gibi yapıorm nasıl geçer bu askerlik bilmem dediherşey iyi yemekler falan dedi ama hapis gibi muhabbet et nereye kadar sbah beşten akşama kadar 3 gün gibi dedi
arıyor çok şükür,aramazsa ben burda üzüntüden kendimi yerim valla:26: asıl kıbrısa gittiğinde ne yapıcam onu bilmiyorum,oranın şartları şu an ki yer gibi olur mu olmaz mı bilmiyorum..
Manisa da yer kalmadığı için Narlıdereye götürdüler canım,senin ki demi aynı?
Belki de olabilir canım bizimkisinin demesine göre 900 asker seçilmiş Manisa'dan.Ayy evettt canım.. Belki aynı yerde bile olabilir bizimkiler..
arkadaşlar bu askerlik kaç gün sürüyo ben anlamıs deilim 5 ay 5 gün mü yoksa 6 ay mı
izin kullanmazsa 5ay 15 gün sürüyormuş
Belki de olabilir canım bizimkisinin demesine göre 900 asker seçilmiş Manisa'dan.
arkadaşlar sevgilim kısmetse Kasım 2013'te askere gidiyor. Okulu bu sene bitti. AÖF İşletme. tek dersi kalmıştı bütünlemeler de kalkınca moral çöküntüsü yaşadık resmen Şubat'a kalıyor diye. Ama Tek ders sınavı oldu çok şükür ve geçti. Gidip gelmesine bağlı planlarımız çünkü. Sizlerin hikayesi var mı? Haydi dertleşelim....
iyi geceler yarenler
arada size yazarım bende bitanecik kardeşim asker şimdilerde çok zor geçsede alışılıyor biliyorum.. acemi: kastamonu usta: ordu ..
geçen sene aralık dönemi erkek arkadaşımı göndermiştim o da acemi burdur usta kıbrıs size göre kıdemliyim sanırım :))) sormak istediğiniz bişey olursa burdayım)
Allah kavuştursun kardeşine inşallah .. benim erkek arkadaşım aralıkta acemilik kastamonuya gidecek nasıl bir yer rahat mı biraz anlatabilir misin???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?