355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Allah kavustursun canim.. alisiliyor mu gercekten? Sanki hic alisamayacakmisim normal hayata donemeyecekmisim gibi hissediyorum.. Her an telefonun basindayim, disari cikmak bile istemiyor canim Canim ben sana asil seyi soracaktim Kibrista nerede yapti erkek arkadasin? Orada durumlar nasildi? Telefonla hangi sıklikla gorusuyordunuz?

Off ooooffffff daha 4 gun oldu benim omrumden omur gitti.. Sabirim hepimiz ayni haldeyiz..

kıbrısla ilgili bilgileri merakla bekliyorum bende.Bide manisadan giden 900 kişi ne zman gitmiş biz bugün akşam konusamadık gitmiş olabilir mi acaba ?

Artvin... kuzeydoğu ama doğu yani yine de :)

Askerini kıbrısa göndericek olan yarenler kıbrısta askerlik yapmak biraz pahalıya mal oluyor ordan arandınız mı kontürler tak tak diye çok fena atıyor türk telekom gibi değil malesef.. havaalanına iner inmez aramak istiyorlar kartlar farklı oranın kendine ait.. birliğine gidip ordan tedarik etmesi falan ilk günler iletişim biraz sıkıntılı oluyo ama sonra oturucaktır.. denetleme dönemi çok yoğun oluyolar eğitim hep var ama çarşıları önce haftada bir sonra çift çarşı izinleri oluyo yani esas sıkıntı ilk zamanlar çok sabırlı olmak zorundasınız öncelikle bunu söyliyim sürekli moral vericeksiniz ''sen ağasın'', ''sen paşasın'' sonra plakalar gelicek ve ztn ordan sonra şafak hızla atıcak inş :))) ( bu arada askerim kıbrıs/değirmenlikteydi)

Aa oyle mi? Gercekten cokmus! Ben bir kogusluk filan saniyordum.. Neyse cok sukur iyi bir yere gittiler.. Sonra ver elini Kibris.. Insallah oralarda da buradaki rahatligi bulabilirler...

İnşallah orda da gerçekten rahat ederler. Sesini duymamak beni çok üzer. Kıbrıs neden bu kadar pahalı. Hiç değilse asker için uygun olsa.

Neyse Kibris askeri bekleyecek kizlar en azindan sukredelim doguya cikmadi.. Evet pahali ama olsun bir simit alirlar otururlar deniz kenarinda bir yerde..
Tek korkum rahatliga alistiktan sonra Kibrista alabora olmalari.. Galiba bizlere cok is dusuyor.. Ama biz nasil dayanacagiz onu bilmiyorum iste.. Konusmadan nasil icimiz rahat edecek ilk gunler? Hadi burayi bir sekilde atlattik diyelim bir de Kibris icin yasayacagiz bu telaslari.. Allah hepimizin ve hepsinin yardimcisi olsun.. Tum askerlerimizi saglikla sevdiklerine, ailelerine kavustursun..

kibriss iyi diyodukkk ama sikintili desenizee manisada iyidi yaa ((

Canım benim sevgilimde 6 kasım'da gitti, biz kısa dönemler 355. diye mi geçiyoruz 93/4 değil miyiz ?

Canım benim sevgilimde 6 kasım'da gitti, biz kısa dönemler 355. diye mi geçiyoruz 93/4 değil miyiz ?

Canim bizim kisa donemler 353 mh 355 mi hala bilmiyorum ben 2 topiktede varim :)) 93/4 biz degiliz tatlim onlar allahin sabri daha bol vermesi dilegiyle uzun donemler (

Gunaydiiinn yarencikler ben dunden beri baya biseyler buldum kendime oyalanacak oncelikle spora basliyorum piloxing ve pilastese bugunde sac kas biyik manikur yaptircam zaman baya gececek ilk h.sonu cok zorlandim bu yuzden surekli biseylerle ilgileniyorum :)) aksam kv gidicez allah kavustursuna o an kotu olabilirim biraz sevdicegimin odasina girince ( aglamak yok bugun 5. Gunumuz geciyor dondugunde yuvamizi kurucaz insallah sizler napiyosunuz bakalimmm

kibriss iyi diyodukkk ama sikintili desenizee manisada iyidi yaa ((

Canim yaa evet Kibris' i simdi yine arastirmaya baslafim da kimse mutlu degilmis.. Giden askerlet hep sikayetci.. Ama iste tek tesellimiz canlarinin korkusunda olmayacagiz.. Evet onlar biraz zorlanacaklar, bizler biraz zorlanacagiz ama iyi olduklarini bilecegiz insallah..

Kizlar benim hafta sonum gecmek bilmiyor Cok mutsuzumm coook..... Oyalanacak bir seyler bulsam da olmuyor her an aklimda. Yani bunu yapmak cok yanlis biliyorum. Sonucta o oraya vatanimiz icin, bir seyler ogrenmek icin gitti. Evet Allah hic bir zaman zor zamanlar gostrrmesin, ogrendiklerini kullandirtmasin o ayri bir sey ama sanirim isyan etmek yerine surekli onlarla gurur duymaliyiz. Kacmadilar, korkmadilar, gittiler. Insallah geldikleri gunleri de gorecegiz. Evet bundan sonra bu yolu izleyecegim. Isyan edecegim her an onunla gurur duydugumu hatirlayacagim boylece uzulmekten cok mutlu olacagimi dusunuyorum.

Kızlar Kıbrıs'a gönderenler korkmayın kaynım Güzelyurt'ta yaptı çok rahattı her açıdan tek sorun Kıbrıs telefon konusunda biraz pahalı onun dışında hersey iyiymiş...

oo bunu da çok beğendim, biraz kopye çekmek gibi oluyor ama ne yapayım bu işleir bilmek d eçok önemli, çok tşk ederim:)

oo bunu da çok beğendim, biraz kopye çekmek gibi oluyor ama ne yapayım bu işleir bilmek d eçok önemli, çok tşk ederim:)

ne demek böyle şeyler paylaşılmalı zaten sonuçta hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz şu anda:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…