iyi geceler yarenler
arada size yazarım bende bitanecik kardeşim asker şimdilerde çok zor geçsede alışılıyor biliyorum.. acemi: kastamonu usta: ordu ..
geçen sene aralık dönemi erkek arkadaşımı göndermiştim o da acemi burdur usta kıbrıs size göre kıdemliyim sanırım :))) sormak istediğiniz bişey olursa burdayım)
saolasın canım inşallah...
bugün 4. günü ama anladığım kadarıyla çok zorlu geçmiyor birliğin içinde çok sayıda ankesörlü telefon varmış yemekler yenilebilirmiş ilk günler kayıt falan yapmakla geçiyomuş aşı falan olmuşlar öyle yorucu bişey yapmamışlar yani sanıyorumki bundan sonra yemin törenine hazırlık eğitimle geçer. Erkek arkadaşın 2. grup acemisi kastamonu olanlar çoğunlukla ustası doğu bölgesi olmuş sizin neresi??
Kızlar eşi veya sevgilisi Muğlada askerlik yapan var mı ? :26:
kıbrısla ilgili bilgileri merakla bekliyorum bende.Bide manisadan giden 900 kişi ne zman gitmiş biz bugün akşam konusamadık gitmiş olabilir mi acaba ?
Aa oyle mi? Gercekten cokmus! Ben bir kogusluk filan saniyordum.. Neyse cok sukur iyi bir yere gittiler.. Sonra ver elini Kibris.. Insallah oralarda da buradaki rahatligi bulabilirler...
Benim erkek arkadaşım da Muğla'da asker şuanKasım 4te gidenlerden
Neyse Kibris askeri bekleyecek kizlar en azindan sukredelim doguya cikmadi.. Evet pahali ama olsun bir simit alirlar otururlar deniz kenarinda bir yerde..
Tek korkum rahatliga alistiktan sonra Kibrista alabora olmalari.. Galiba bizlere cok is dusuyor.. Ama biz nasil dayanacagiz onu bilmiyorum iste.. Konusmadan nasil icimiz rahat edecek ilk gunler? Hadi burayi bir sekilde atlattik diyelim bir de Kibris icin yasayacagiz bu telaslari.. Allah hepimizin ve hepsinin yardimcisi olsun.. Tum askerlerimizi saglikla sevdiklerine, ailelerine kavustursun..
kızllaaaaarrrrrrryaren olmaya hazırlanan arkadaşlarımm kendim bizzat açtığım 355. dönem asker yarenleri topiciğinde de kimsecikler yok burda da bakıyorum bakıyorum kimse gelmiyoo yoksa yalnız ben mi göndericem askerimi Kasımda? :2:
Canım benim sevgilimde 6 kasım'da gitti, biz kısa dönemler 355. diye mi geçiyoruz 93/4 değil miyiz ?
Canım benim sevgilimde 6 kasım'da gitti, biz kısa dönemler 355. diye mi geçiyoruz 93/4 değil miyiz ?
kibriss iyi diyodukkk ama sikintili desenizee manisada iyidi yaa((
Canim yaa evet Kibris' i simdi yine arastirmaya baslafim da kimse mutlu degilmis.. Giden askerlet hep sikayetci.. Ama iste tek tesellimiz canlarinin korkusunda olmayacagiz.. Evet onlar biraz zorlanacaklar, bizler biraz zorlanacagiz ama iyi olduklarini bilecegiz insallah..
Kizlar benim hafta sonum gecmek bilmiyorCok mutsuzumm coook..... Oyalanacak bir seyler bulsam da olmuyor her an aklimda. Yani bunu yapmak cok yanlis biliyorum. Sonucta o oraya vatanimiz icin, bir seyler ogrenmek icin gitti. Evet Allah hic bir zaman zor zamanlar gostrrmesin, ogrendiklerini kullandirtmasin o ayri bir sey ama sanirim isyan etmek yerine surekli onlarla gurur duymaliyiz. Kacmadilar, korkmadilar, gittiler. Insallah geldikleri gunleri de gorecegiz. Evet bundan sonra bu yolu izleyecegim. Isyan edecegim her an onunla gurur duydugumu hatirlayacagim boylece uzulmekten cok mutlu olacagimi dusunuyorum.
canım beğenmene çok sevindim. bizimkisi aralıkta gideceği için daha vermedim giderken garajda vericem
ben aşağıdaki kitabı yapmayı düşünüyorum ;
Sevgiliye Hediye, Sevgili Kitabı | Kitap Örnekleri - Asker Yolu Gözlerim
çok hoşuma gitti kullanacağı birşey olmayacak belki ama hatıra olsun diye 2 ocakta doğumgünü bir sonraki hafta falan yemin töreni olacak hem d.günü hediyesi gibide olur diye düşündüm ama içeri sokarlar mı bilemiyorum işte yaonu araştıracağım. netten okuduğum kadarıyla biri göndermiş sevgilisine sorun çıkmamış.
355. dönem diye geçiyo canım uzun dönem yapanlar 93\4 diye geçiyor
oo bunu da çok beğendim, biraz kopye çekmek gibi oluyor ama ne yapayım bu işleir bilmek d eçok önemli, çok tşk ederim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?