• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

:( kilo mu vermiş bnm aşkım verdimi acaba .. o değil ama bn o gitti gideli bi öğün yiyebiliorum o da şirkettekilerle.. ne kahvaltı ne akşam yemeği içimden gelmiyo :14:

almak gerekiyo şimdiden de nişanlım çocukluk arkadaşıyla aynı yere düştüler hatta ranza arkadaşılar acemide aynı usta birliğede aynı çok şanslılar:52: onla birlikte gdicekleri için onada sormamız ee telefon olmayıncada nasıl alıcağımızı bilmyruz

supermiss yaaa masallahhh olsun cnmm bi sekilde ayarlarlar seninkinin ustasi neresiydi

Hepimiz aynıyız, yalnız değilsin canım, inş bu süreci burada birlikte sohbet edererek geçireceğiz. :29:
Şafak panosu için nickinin yazdığı yerde kullanıcı kontrol paneli var ona gir, oradan profili düzenle, aşağılarda göreceksin tezkere tarihi, kimi beklediğinle ilgili kutucuklar var seç ve kaydet. :34:

inşallah canım hepimiz birbirimize destek olmalıyız gerçekten,onlar orda biz burda askerlik yapıyoruz artık.:72: inşallah son 2 son 1 gün diyeceğimiz günleride görürüz.kısmetse haftaya cuma akşamı izmire gidicem onu görmeye

yeri ıyı o zaman hergun rahatlıkla arıyabıldıgıne göre maşallah :) bnm askerımınde usta birliği Kıbrıs - Girne allah yardımcıları olsn :72:

arıyor çok şükür,aramazsa ben burda üzüntüden kendimi yerim valla:26: asıl kıbrısa gittiğinde ne yapıcam onu bilmiyorum,oranın şartları şu an ki yer gibi olur mu olmaz mı bilmiyorum..

kızlar dün konuştum önce sesi çok mutlu geliodu ama yapmacık biliodum sonra dediki kötüyüm işte kötü.. sensizlikten ölüyorum ama iyiymş gibi yapıorm nasıl geçer bu askerlik bilmem dedi:14::14::14: herşey iyi yemekler falan dedi ama hapis gibi muhabbet et nereye kadar sbah beşten akşama kadar 3 gün gibi dedi

arıyor çok şükür,aramazsa ben burda üzüntüden kendimi yerim valla:26: asıl kıbrısa gittiğinde ne yapıcam onu bilmiyorum,oranın şartları şu an ki yer gibi olur mu olmaz mı bilmiyorum..

ayy ınanmıyorum cok zoor tutamazdım ben kendımı sen naptın ??:2::2:

benımkide kıbrısa gıdıcekk napıcazz bılmıyorumm :2:

Merhaba kızlar öncelikle Allah hepimize sanırlar versin benim sevgilim İzmir Gaziemirde askerlik yapıyor 7sinde gitti acaba bütün yemin törenleri 29 kasım mı bilginiz var mı

nişanlı sözlü hatunlarr sevdiceğiniz askere gittikten sonra ailenizle birlikte nişanlınzın ailesine gittiniz mi allah kavuştursuna?

selam kızlar hepinize nasılsınızz sevdiceğiniz olmadan ilk haftasonunuzu nasıl geçirdiniiz:31:

iyi geceler yarenler
arada size yazarım bende bitanecik kardeşim asker şimdilerde çok zor geçsede alışılıyor biliyorum.. acemi: kastamonu usta: ordu ..
geçen sene aralık dönemi erkek arkadaşımı göndermiştim o da acemi burdur usta kıbrıs size göre kıdemliyim sanırım :))) sormak istediğiniz bişey olursa burdayım;))

arkadaşlar sevgilim kısmetse Kasım 2013'te askere gidiyor. Okulu bu sene bitti. AÖF İşletme. tek dersi kalmıştı bütünlemeler de kalkınca moral çöküntüsü yaşadık resmen Şubat'a kalıyor diye. Ama Tek ders sınavı oldu çok şükür ve geçti. Gidip gelmesine bağlı planlarımız çünkü. Sizlerin hikayesi var mı? Haydi dertleşelim....:72:

mrb herkese.bende kocamı gönderdim 5 kasımda.offf offf geçmiyor günler..

iyi geceler yarenler
arada size yazarım bende bitanecik kardeşim asker şimdilerde çok zor geçsede alışılıyor biliyorum.. acemi: kastamonu usta: ordu ..
geçen sene aralık dönemi erkek arkadaşımı göndermiştim o da acemi burdur usta kıbrıs size göre kıdemliyim sanırım :))) sormak istediğiniz bişey olursa burdayım;))

Allah kavuştursun kardeşine inşallah .. benim erkek arkadaşım aralıkta acemilik kastamonuya gidecek nasıl bir yer rahat mı biraz anlatabilir misin???

arkadaşlar ben yeni katılıyorum aranıza.dün 93/3 dönem askerlerin topiğine girmiştim yanlışlıkla inanırmısınız kovulduk oradan :1: burda durumlar nasıl.

Allah kavuştursun kardeşine inşallah .. benim erkek arkadaşım aralıkta acemilik kastamonuya gidecek nasıl bir yer rahat mı biraz anlatabilir misin???

saolasın canım inşallah...
bugün 4. günü ama anladığım kadarıyla çok zorlu geçmiyor birliğin içinde çok sayıda ankesörlü telefon varmış yemekler yenilebilirmiş ilk günler kayıt falan yapmakla geçiyomuş aşı falan olmuşlar öyle yorucu bişey yapmamışlar yani sanıyorumki bundan sonra yemin törenine hazırlık eğitimle geçer. Erkek arkadaşın 2. grup acemisi kastamonu olanlar çoğunlukla ustası doğu bölgesi olmuş sizin neresi??

selamlar herkese
ilk haftasonunu geçirdik artık devamını anlamayız sanırım. ben alıştım gibi. hatta gideli aylar olmuşta zaman azalmış gibi geliyor. bugun kendimi alışverişe vurdum resmen. evde kalsam zor gelecekti.
şükür hergün arıyo sesini duyuyorum iyi oldugunu biliyorum yetiyor.

Back