• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

kızlar merhaba;

Benimde sözlüm acemi birliği izmir-narlıdere de usta birliği de kıbrıs-güzelyurtta askerlik yapacak.Şimdi izmirde sağolsun hergün arayabiliyor ama ben sesini bile duysam yüzüne hasret kaldım.Salı gecesi yolladık.O gece gömleğine sarılıp da uyudum.:14: Babası yemin töreninden önce gitmek istersen bana haber ver gidiş-dönüş biletini alayım dedi.Önümüzde ki hafta cuma akşamı yola çıkmak istedim sözlüm yemin törenine gelirsin dedi moralim bozuldu.. :19: Bu arada altta ki şafak tablosunu nasıl yapıyoruz ???

Canim senin sozlun direk mi Narlidereye gitti yoksa Manisa'da yer kalmadigi icin mi Narlidere'ye goturduler?

2 günde kendiliğinden 2 kilo vermişim boyle gidersee daha fena olacak :2::14::14::14: özledim dun şuanda aramıştı daha sesı yok:25:

Aradıı şukurlerr olsunn sesi bugn daha ıyı gelıodu ıyıdı bugn yemekler dedı yuruyoruz boyna baya kılo verıceem anlaşılan dedı yemegnı yemıs sodasını içiyormuş kafama göre arıyamıyorum bozuk bazı anksrler dedıı aradı anksrlude bozuktu sesıı gııdıyodu hep ama sukurler olsn :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16: darısı telefon beklıyenlerın başına :17::16:

Aradıı şukurlerr olsunn sesi bugn daha ıyı gelıodu ıyıdı bugn yemekler dedı yuruyoruz boyna baya kılo verıceem anlaşılan dedı yemegnı yemıs sodasını içiyormuş kafama göre arıyamıyorum bozuk bazı anksrler dedıı aradı anksrlude bozuktu sesıı gııdıyodu hep ama sukurler olsn :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16: darısı telefon beklıyenlerın başına :17::16:

ayni seylri bnada söyledi 5 dk once yne aradi kibrisa gtmek ıçın ucak biletini ayarlamami soyledi ucak firmalarda askeriyeyle isbirlgi ıçinde heralde gdiceklerı tarhte pahalandrmsjar fiyatjari dger gunler daha:20 :19:ucuz

kızlar hep meşgul il jandarma komutanlığını arayı çıkan adama yalvarcam artık

canım bak diğer numarayı akşam 7 ile 8 arası ara yoksa koğuşta olurlar çünkü insanlar hep konuşuo ama bu düşebilir ben arıorm sevglm çağrı yapıo

ayni seylri bnada söyledi 5 dk once yne aradi kibrisa gtmek ıçın ucak biletini ayarlamami soyledi ucak firmalarda askeriyeyle isbirlgi ıçinde heralde gdiceklerı tarhte pahalandrmsjar fiyatjari dger gunler daha:20 :19:ucuz

dagitim.izni.kullancakmi kullanirsa 10gun ekleniyomus uzuyor askerlik dedi benimkinin babasi almis bile kibris biletini :)

kızlar dün konuştum önce sesi çok mutlu geliodu ama yapmacık biliodum sonra dediki kötüyüm işte kötü.. sensizlikten ölüyorum ama iyiymş gibi yapıorm nasıl geçer bu askerlik bilmem dedi:14::14::14: herşey iyi yemekler falan dedi ama hapis gibi muhabbet et nereye kadar sbah beşten akşama kadar 3 gün gibi dedi

2 günde kendiliğinden 2 kilo vermişim boyle gidersee daha fena olacak :2::14::14::14: özledim dun şuanda aramıştı daha sesı yok:25:

:( kilo mu vermiş bnm aşkım verdimi acaba .. o değil ama bn o gitti gideli bi öğün yiyebiliorum o da şirkettekilerle.. ne kahvaltı ne akşam yemeği içimden gelmiyo :14:

gunaydin.kizlarrr sesi ile uyandimm cok mutluyumm varmi sevdgnin sesi ile uyanan :))

ahhh ne kadar güzel bnm aşkım aramadı henüz dün akşam dokuz buçukta aradı hiç beklemiordum oturmuş ağlıodm :14:bi baktım arıo dedi tahmin ettim üzgün olduuğunu aradım o yüzden canımm yaa ordan bni düşünüo

ahhh ne kadar güzel bnm aşkım aramadı henüz dün akşam dokuz buçukta aradı hiç beklemiordum oturmuş ağlıodm :14:bi baktım arıo dedi tahmin ettim üzgün olduuğunu aradım o yüzden canımm yaa ordan bni düşünüo

ariyabildikleri zmn ariyabiliyorlar untma yoksaa hakli her saniye sendedir baak uzulme.cnm beklee telefnunu hic ayirmaaa :(

:( kilo mu vermiş bnm aşkım verdimi acaba .. o değil ama bn o gitti gideli bi öğün yiyebiliorum o da şirkettekilerle.. ne kahvaltı ne akşam yemeği içimden gelmiyo :14:

yoook ben kilo vermisim bnmde hic keyfmm yok.ama.o gayt iyi sukurlerrr olsunn :) coook yiyorumm ama.cok kosuyrzz kilo bile verirm dio:))

dagitim.izni.kullancakmi kullanirsa 10gun ekleniyomus uzuyor askerlik dedi benimkinin babasi almis bile kibris biletini :)

almak gerekiyo şimdiden de nişanlım çocukluk arkadaşıyla aynı yere düştüler hatta ranza arkadaşılar acemide aynı usta birliğede aynı çok şanslılar:52: onla birlikte gdicekleri için onada sormamız ee telefon olmayıncada nasıl alıcağımızı bilmyruz

Back