• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

anladım canım yemin törenleri ne zamanmış ? onun koğuşundaki gökhan benm gökhan mıymış ? bu ankesörlüden arasam verirler mi ki gökhan ı ?

bilmiorm ama bana içerinn numarasını verecek yemn törenini unuttum sormayı ama bi gökhan var dedi.. odur bence yine sorcam ararsa:ssz::ssz:

cNimm kiyamam benm gozmde camda arabasiyla gelir die bekliyorum ama yok evimin onunde arabasyla beklemiyoor ulasamiyorum bile o aramadgi zamanlar :,( allahim onlarada bizede guc ve sabir versinnn ya :,(((

amin canım.. ben ona pandam der severdim giderken kocaman bi panda almış parfümünü sıkmış :((( ona sarılıorm bnde

bilmiorm ama bana içerinn numarasını verecek yemn törenini unuttum sormayı ama bi gökhan var dedi.. odur bence yine sorcam ararsa:ssz::ssz:

kusura bakma canım ya seni de zor durumda bırakıyorum haber alabileceğim başka kimse yok Allah senden razı olsun ne muradın varsa versin inşallah

Kızlar hediye almak istiorm bn ne alabilirm acaba ???????? öneri bekliorm yemn törenine gidebilirssem götürürüm yoksa annesiyle yollayacağım :26::26:

Back