• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Kızlar sevdiceği manisa merkez de olan kaç kişi var?

Benimkide manisa merkezde

Manisa merkez jandarma eşim de. Ne kadar çok manisa varmış. Eşimle dün 1 dk falan konuşmuştuk ama bugün baya konuşabildik. Yemekleri çok güzelmiş kadın budu köfte ve baklava yemişler. Albayda onlarla aynı yemeği yiyormuş. Yürü, selam ver yat kalk yapıyorlarmış. Giydikleri kamuflajlar falan çok iyiymiş. Ben ayağının yara olmasından korkuyordum.

Bugüne kadar iyi idare etmiştim ama sesini duyunca :43: Çok özledim ya ne bileyim. Tişörtünün birini yastığına geçirdim ona sarılıp anca uyuyabiliyorum.Sevgicim usta birliğine tel sokabilemelerine çok sevindim. Uzakta olmasından çok haber alamamak kısacık konuşmak üzüyor beni.

Başka haber alan varsa paylaşsak içimiz rahatlasa olmaz mı?

Son düzenleme:
benim kocamda dün teslim oldu akşama aradı okadar moral olduki anlatamam. ağlamadan uyudum . bugun öğlen arasında aramış ama müdür toplantı yapıyordu duymadım. akşam bayagı gec aradı. umudumu kesmiştim. yemin töreni hazırlıkları yapıyoruz dedi. 29 kasımmış. yemekler filan iyi dedi. benim eşim böbrek hastası. tuzlu yağlı yasaktır. yemeklerden çok korkuyordum aç kalır diye ama sıkıntı yokmuş. bu akşam banyo bile yapmışlar.
sesini duyup iyi oldugunu bilince sakinleşiyorum. allah herkesin askerine kolaylık versin. dağlara çıkıp aylarca sesini duyamayan var.

Allah kavuştursun nerede askerin?

benim kocamda dün teslim oldu akşama aradı okadar moral olduki anlatamam. ağlamadan uyudum . bugun öğlen arasında aramış ama müdür toplantı yapıyordu duymadım. akşam bayagı gec aradı. umudumu kesmiştim. yemin töreni hazırlıkları yapıyoruz dedi. 29 kasımmış. yemekler filan iyi dedi. benim eşim böbrek hastası. tuzlu yağlı yasaktır. yemeklerden çok korkuyordum aç kalır diye ama sıkıntı yokmuş. bu akşam banyo bile yapmışlar.
sesini duyup iyi oldugunu bilince sakinleşiyorum. allah herkesin askerine kolaylık versin. dağlara çıkıp aylarca sesini duyamayan var.

Nerede askerın :) evet 29 kasımmış:16:

Manisa merkez jandarma eşim de. Ne kadar çok manisa varmış. Eşimle dün 1 dk falan konuşmuştuk ama bugün baya konuşabildik. Yemekleri çok güzelmiş kadın budu köfte ve baklava yemişler. Albayda onlarla aynı yemeği yiyormuş. Yürü, selam ver yat kalk yapıyorlarmış. Giydikleri kamuflajlar falan çok iyiymiş. Ben ayağının yara olmasından korkuyordum.

Bugüne kadar iyi idare etmiştim ama sesini duyunca :43: Çok özledim ya ne bileyim. Tişörtünün birini yastığına geçirdim ona sarılıp anca uyuyabiliyorum.Sevgicim usta birliğine tel sokabilemelerine çok sevindim. Uzakta olmasından çok haber alamamak kısacık konuşmak üzüyor beni.

Başka haber alan varsa paylaşsak içimiz rahatlasa olmaz mı?

gerçekten çok fazla giden var manisaya valla benmkı cok memnun değilmiş gibi geldi fena değil falan dedii :43: 93/4 asker yarenleri topiğinede uğrayın kızlar :54: Herkez askernın sesıyle uyanır ıns ıyı geceler :16:

Senınkıde manisa de deglmıı bnmkı arkdsndn almıs kart :) ararım gene dedi sukurler olsn yaaa :16::16:

Evet canım kart almış baştan, şimdi 2 tane daha aldım demişti. İstediğin zaman ulaşamamak, böyle ha aradı, ha arayacak diye beklemek çok zormuş.. :25::ssz:

Benim Sevgilimde aradı pırasalı börek yedik dedi. sürrekli ayaktalarmış. biraz beli ağrımış .....

Konuştuk aşkımla çok iyimiş, komutanlar arkadaş gibiymiş, rahatım dedi çok mutlu oldum. İnş. günler çabuk geçer çünkü bana hala şaka gibi geliyor. Şimdi burada olsaydı yarın bizim günümüzdü buluşacaktık. :50:

Son düzenleme:
merhaba,

öncelikle şimdiden Allah kavuştursun canım askerin nereye gidecek?? ben açıkçası memnun kaldım 20 küsür lira tuttu kargo dahil. 2 adet takvim geldi ve çok güzel bir kutu içerisinde biri bende diğeri sevgilimde kalacak. resimleri zaten yüklerken siz ortalıyorsunuz bikaç fotoda uyarı verdi resim boyutu büyük diye ama yükledi yinede. açıkçası onlar kötü gelir diye düşünmüştüm ama tam tersi hepsi cuk oturmş olarak geldi. kağıt baskısı çok çok iyi değil ama önemli olan düşünce bence sonuçta cüzdanında duracak fotoğraflarımıza bakacak kağıdın kaliteli olması önemli değil kime anlatsam herkes harika bir fikir olduğunu düşünüyor eminim sevgilimde beğencek. ben salı sipariş vermiştim cuma kargo geldi. buradan hesaplayabilirsiniz:) bugün verseniz ucu ucuna yetişir olmazsa telefon açın acil olduğunu söyleyin... foto yükleyemedim telefonum bozuk şu anda kusura bakmayın...

Gökçe merhaba, çok tesekkür ederim, hediyem yetişti ve çok anlamlı oldu. Lakin bana da takvimden koymamışlar, yani sadece 1 tane cuzdan takvim geldi, neyseki yetişti ya mutluyum. Bu arada yemin töreni icin aklına gelen böyle ince bir fikir var mı? Hediye götürülür mü yemin törenine? Yani içeriye sokarlar mı hediyeyi? Yoksa oyle sallanarak mı gidelim bilemedim :S

Evet canım kart almış baştan, şimdi 2 tane daha aldım demişti. İstediğin zaman ulaşamamak, böyle ha aradı, ha arayacak diye beklemek çok zormuş.. :25::ssz:

cidden cok zoormus beklemek.deki gbi.ozlemek allah hepimize sabir versin bende aramasini bekliyorum sabah ararim demisti bekliyorum..

Gökçe merhaba, çok tesekkür ederim, hediyem yetişti ve çok anlamlı oldu. Lakin bana da takvimden koymamışlar, yani sadece 1 tane cuzdan takvim geldi, neyseki yetişti ya mutluyum. Bu arada yemin töreni icin aklına gelen böyle ince bir fikir var mı? Hediye götürülür mü yemin törenine? Yani içeriye sokarlar mı hediyeyi? Yoksa oyle sallanarak mı gidelim bilemedim :S

canım beğenmene çok sevindim. bizimkisi aralıkta gideceği için daha vermedim giderken garajda vericem :5:

ben aşağıdaki kitabı yapmayı düşünüyorum ;

Sevgiliye Hediye, Sevgili Kitabı | Kitap Örnekleri - Asker Yolu Gözlerim

çok hoşuma gitti kullanacağı birşey olmayacak belki ama hatıra olsun diye 2 ocakta doğumgünü bir sonraki hafta falan yemin töreni olacak hem d.günü hediyesi gibide olur diye düşündüm ama içeri sokarlar mı bilemiyorum işte ya :( onu araştıracağım. netten okuduğum kadarıyla biri göndermiş sevgilisine sorun çıkmamış.

canım beğenmene çok sevindim. bizimkisi aralıkta gideceği için daha vermedim giderken garajda vericem :5:

ben aşağıdaki kitabı yapmayı düşünüyorum ;

Sevgiliye Hediye, Sevgili Kitabı | Kitap Örnekleri - Asker Yolu Gözlerim

çok hoşuma gitti kullanacağı birşey olmayacak belki ama hatıra olsun diye 2 ocakta doğumgünü bir sonraki hafta falan yemin töreni olacak hem d.günü hediyesi gibide olur diye düşündüm ama içeri sokarlar mı bilemiyorum işte ya :( onu araştıracağım. netten okuduğum kadarıyla biri göndermiş sevgilisine sorun çıkmamış.

Çok beğendim varsın kullanışlı olmasın durumu özetleyen, anlamlı ve her daim saklayabileceği birşey olsun ;))

numarayı da bana mutlaka ver tatlım ya çok teşekkür ederm beni o kadar mutlu ettin ki içimi rahatlattın Allah razı olsun

canım söylemez söyledim ben eğitimleri başlamış on gibi aradı ara verdik dedi.. bni ankesörlüden arıo 02243981627 numarası.. başka içeride santral numarasını daha almamış onu alıncada yazarım... çok rahatmış yerleri komutan çok iyiymiş ..acemilikten sonra ilçelere gideeklermiş

Merhaba kızlar hayırlı cumalar...bakıyorum yavaş yavaş alışmışsınız bile yemin töreni konuşmaları başlamış askerleriniz rahatladıkta daha iyi olacaksınız inş...Allah yardımcınız olsun hepimizin

canım söylemez söyledim ben eğitimleri başlamış on gibi aradı ara verdik dedi.. bni ankesörlüden arıo 02243981627 numarası.. başka içeride santral numarasını daha almamış onu alıncada yazarım... çok rahatmış yerleri komutan çok iyiymiş ..acemilikten sonra ilçelere gideeklermiş

anladım canım yemin törenleri ne zamanmış ? onun koğuşundaki gökhan benm gökhan mıymış ? bu ankesörlüden arasam verirler mi ki gökhan ı ?

kızlar çok canım yanıo benim... çok özledim böle kaçak gibi sanki, sanki gizli saklı konuşuyoruz gibi 1dk -iim- bitti knuşma... çok fena koyuyor.. kısa dönemde görüş izni olmuyor değilmi olsa nolack bir bilet gidiş dönüş en az 250tl.. çok lazımdı 1200km... bukadar ağır olabilceğini tahmin etmedim. gülüyorum ama içime akıo resmen... oturuo içime...:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:
keşke dedikleri gibi amaaan desem... olmuyor işte...

akşam olunca bn iice kötü oluorm bi sesini duysam bari diorm :14::14:ev arkadaşımın erkek arkadaşı gelio bn tek başıma yemek yemiorm akşamları boğazımda düğümlenio

ohh be valla çok sevndm :)))))))

akşam olunca bn iice kötü oluorm bi sesini duysam bari diorm :14::14:ev arkadaşımın erkek arkadaşı gelio bn tek başıma yemek yemiorm akşamları boğazımda düğümlenio

cNimm kiyamam benm gozmde camda arabasiyla gelir die bekliyorum ama yok evimin onunde arabasyla beklemiyoor ulasamiyorum bile o aramadgi zamanlar :,( allahim onlarada bizede guc ve sabir versinnn ya :,(((

Back