olur mu canm yaa elimden inşallah bişi gelir
daha ne olsun canım benim senden öğrenmeseydim rahat olduğunu kafayı yerdim şimdiye kadar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insallah cnm dualarim seninlede cok.zoor cnku biliyoruz hepimiz(
acaba cep telefonlarını hiç alamcaklar mı yanlarına ?
bilmem acemilik bitince ancak alınır bnce
kızlar dün akşam 10 da aradı nişanlım yataklar dolaplar belirlenmiş kamuflajların bi kısmı gelmiş numara sırasına göre olduğundan ranza da üstk kata düşmüş hiç istemiyodu( komutan sert ve disiplinli birine benziyo korktuk biraz dedi bugün sanırım eğitimlwere başlanıcakmış acemilikte ne eğitim görüyolar ki ? sabahtan beri hiç aramadı daha
(
çok sağol canım benim 5 ten sonra denemeye başlarım düşene kadar ararım inşallah ters bişey demez
İnşallah bii ulaştaaa desede uzulme oradaki psklıjıde var artık unutma bunu tatlım yanındayız haberlerını beklıyoruz :26:![]()
sağolun canım benim valla bu sitede böyle konuşunca haber alınca az da olsa rahatlıyorum sesini duyayım da artık ne derse desin
kızlar inanaın bnm kadar stresli olmamalısınız... hiç sevmediğim bi iş yerinden kredi borcumdan dolayı çalışıorm.... sevgilim vardı bu şehirde bi tek ailem uzakta yapayanlız kaldım inanın her gün iş yeri yüzünden ağlıorm... dayanağım da gitti o kadar kötüyüm ki anlatamameve gidiorum yemek temizlk bni beklio ha bi de ev arkadaşım ile yani bi tanesi ile problemler var çileden çıkıorm... o varken iş çıkışı ona sarılınca herşey bitiodu ama şimdi
çok darda ve çıkmazdayım
![]()