• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Kızlar eşi veya sevgilisi Muğlada askerlik yapan var mı ? :26:

Öncelikle merhabalar.. Acaba 29'unda yemin töreninden hemen sonra çıkacaklar mı askeriyeden bu konuda bilgisi olan var mı? yemin töreni saat kata olacak ve kata yol izni için serbest kalacaklar bunu bilen var mı? bir de aranızda acemiliği Manisa'ya çıkmış ama Manisa'da yer kalmamasından ötürü İzmir Narlıdere'ye gönderilen askeri olan var mı???

kızlar dün akşam 10 da aradı nişanlım yataklar dolaplar belirlenmiş kamuflajların bi kısmı gelmiş numara sırasına göre olduğundan ranza da üstk kata düşmüş hiç istemiyodu :(( komutan sert ve disiplinli birine benziyo korktuk biraz dedi bugün sanırım eğitimlwere başlanıcakmış acemilikte ne eğitim görüyolar ki ? sabahtan beri hiç aramadı daha :((

kızlar dün akşam 10 da aradı nişanlım yataklar dolaplar belirlenmiş kamuflajların bi kısmı gelmiş numara sırasına göre olduğundan ranza da üstk kata düşmüş hiç istemiyodu :(( komutan sert ve disiplinli birine benziyo korktuk biraz dedi bugün sanırım eğitimlwere başlanıcakmış acemilikte ne eğitim görüyolar ki ? sabahtan beri hiç aramadı daha :((

allah yardimcilari olsun yaa :( egitimler acelemikte.daha skki die biliyorum hersyi gosteriolr bide yemn toreni olck onada hazrlik yapcklr falan filan :/

çok sağol canım benim 5 ten sonra denemeye başlarım düşene kadar ararım inşallah ters bişey demez

İnşallah bii ulaştaaa desede uzulme oradaki psklıjıde var artık unutma bunu tatlım yanındayız haberlerını beklıyoruz :26::6:

İnşallah bii ulaştaaa desede uzulme oradaki psklıjıde var artık unutma bunu tatlım yanındayız haberlerını beklıyoruz :26::6:

sağolun canım benim valla bu sitede böyle konuşunca haber alınca az da olsa rahatlıyorum sesini duyayım da artık ne derse desin

kızlar inanaın bnm kadar stresli olmamalısınız... hiç sevmediğim bi iş yerinden kredi borcumdan dolayı çalışıorm.... sevgilim vardı bu şehirde bi tek ailem uzakta yapayanlız kaldım inanın her gün iş yeri yüzünden ağlıorm... dayanağım da gitti o kadar kötüyüm ki anlatamam :14:eve gidiorum yemek temizlk bni beklio ha bi de ev arkadaşım ile yani bi tanesi ile problemler var çileden çıkıorm... o varken iş çıkışı ona sarılınca herşey bitiodu ama şimdi :14::14::14:çok darda ve çıkmazdayım:43::43:

sağolun canım benim valla bu sitede böyle konuşunca haber alınca az da olsa rahatlıyorum sesini duyayım da artık ne derse desin

kesinliklee canımm dua ett guzeel konuşmanız geçsin ulaşabill haberlerini hemen bekliyruuuuz :26::26:

kızlar inanaın bnm kadar stresli olmamalısınız... hiç sevmediğim bi iş yerinden kredi borcumdan dolayı çalışıorm.... sevgilim vardı bu şehirde bi tek ailem uzakta yapayanlız kaldım inanın her gün iş yeri yüzünden ağlıorm... dayanağım da gitti o kadar kötüyüm ki anlatamam :14:eve gidiorum yemek temizlk bni beklio ha bi de ev arkadaşım ile yani bi tanesi ile problemler var çileden çıkıorm... o varken iş çıkışı ona sarılınca herşey bitiodu ama şimdi :14::14::14:çok darda ve çıkmazdayım:43::43:

üzülme canım benim merak etme 5 ay ne ki hemen geçicek sonra inşallah sevdiğinle hep beraber olacaksın düşünme hiç iş yerinde de mecburiyetten çalşıorum die düşünme ii vakit geçirmeye çalış ki sıkıntı çekmeyesin hepsi geçicek merak etme üzülme askerden döndüğünde bi sarılcak ve hepsini unutacaksın inşallah

Back