• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

benimkide manisa merkezdee Amin cumlemızı tatlımm :))) Valla 165 dıe gıdıyorum ben 04 kasıım sils tarıhmz 1 gun yol ıznıı :17: evet 21 nısanda tezkere alırsa 165 oluyor gozukuyor net kmse cok blmıo ztnn tatlım:50:

Benim eşim de Manisa'da. O dün teslim oldu. Onun dönüşü de 23 Nisan'a denk gelecek diye hesapladım ben de. Çocuklar gibi şen :16::14:

Benim esim de Manisa merkezde :)

bugün grüştüm nişanlımla ilk aradığında 5 dk konuştuk yarım saat sonra tekrar ardı 1 saat konuştuk o zaman:52:

yemekler kötü tavuk pilav varmış kulağa hoş geliyo ama bide o tavukla pilavı grseydin diyo :2: kötüymüş yemek yedik ama napalım diyo kantin yarım saat uzaktaymış izin vermiyolar zaten saat 5 buçukta kalktık koyun sürüsü gbi sürekli sayıyolar gelmiyenleri bekliyoruz devamlı ayaktayız yada taşa oturuyolarmış beklemekten ayakları ağrımış botlar çok sertmiş taş bulup ezmeğe çalışmış yumuşatmak için berbat etti ayaklarımı 1 günde diyo :18: ilk gün böyle geçmiş

bugün grüştüm nişanlımla ilk aradığında 5 dk konuştuk yarım saat sonra tekrar ardı 1 saat konuştuk o zaman:52:

yemekler kötü tavuk pilav varmış kulağa hoş geliyo ama bide o tavukla pilavı grseydin diyo :2: kötüymüş yemek yedik ama napalım diyo kantin yarım saat uzaktaymış izin vermiyolar zaten saat 5 buçukta kalktık koyun sürüsü gbi sürekli sayıyolar gelmiyenleri bekliyoruz devamlı ayaktayız yada taşa oturuyolarmış beklemekten ayakları ağrımış botlar çok sertmiş taş bulup ezmeğe çalışmış yumuşatmak için berbat etti ayaklarımı 1 günde diyo :18: ilk gün böyle geçmiş

Esime ayak tabanligi ve ayak vatkasi aldik. InsAllah ise yarar.

istanbulda değilde bursadayım yakın sayılırım :32:

evet yemeklerı ıyı degılms dışardayz dıo keyfıı yoktu ıyı değill yanii peek :/// sendemı tek gidicektn cnnmm yemn torenıne ???

evet yemeklerı ıyı degılms dışardayz dıo keyfıı yoktu ıyı değill yanii peek :/// sendemı tek gidicektn cnnmm yemn torenıne ???

k.validemler başka şehirde yaşıyolar baya da uzaktalar onlar bursaya gelip ya beraber gdicez yada ben tek gidicem belli değil nişanlım gelmeyin demiş k.validemlere çünkü onlara manisa 15 saatlik mesafede çünkü 2 günde yol izni vermişler nişanlımda gelip bizim evde kalıcak o sürede sonra istanbulda kıbrısa:26:

k.validemler başka şehirde yaşıyolar baya da uzaktalar onlar bursaya gelip ya beraber gdicez yada ben tek gidicem belli değil nişanlım gelmeyin demiş k.validemlere çünkü onlara manisa 15 saatlik mesafede çünkü 2 günde yol izni vermişler nişanlımda gelip bizim evde kalıcak o sürede sonra istanbulda kıbrısa:26:

Senınkıdemı kıbrısa gdıo neresııne ?:emir_bebek:

Ilk yorumlari nasil peki? Esim fena degil diyor fazla siki degilmis her yerde ankesorlu telefon varmis. Usta birliktekilercep telefonlari sallaya sallaya geziyormus :)

aa o kadar telefon rahatlığı varmış yani onu sylemedi bak manisada ustabirliğne kalıcaklar yaşadı o zaman

cnm morale ıhhtyclrı vr sakınn sesın kotu cıkmasn :26::26:

hee kotu oluyoo ya dınlemesı ama ıı oluyoo :48::48:

bi mail adresi açıp ona hergün için günlük mail atıyorum. bugün ilk atııyrdum. tam içim cayır cayır yanıyor, arasan keşke dedim.. tel çalmaya başladı tutamadım kendimi ağladım. bişi demedi dikkatli ol dedi sadece.. biliyorum morale ihtiyacı var herkese bende böle sölerdim ama olmuyo işte bişi çıkıo aradan...

Son düzenleme:
benim kocamda dün teslim oldu akşama aradı okadar moral olduki anlatamam. ağlamadan uyudum . bugun öğlen arasında aramış ama müdür toplantı yapıyordu duymadım. akşam bayagı gec aradı. umudumu kesmiştim. yemin töreni hazırlıkları yapıyoruz dedi. 29 kasımmış. yemekler filan iyi dedi. benim eşim böbrek hastası. tuzlu yağlı yasaktır. yemeklerden çok korkuyordum aç kalır diye ama sıkıntı yokmuş. bu akşam banyo bile yapmışlar.
sesini duyup iyi oldugunu bilince sakinleşiyorum. allah herkesin askerine kolaylık versin. dağlara çıkıp aylarca sesini duyamayan var.

ooo ne kadar şanslısın beni 4 kez aradı ama 1 dk.. ahh keşke arasa nasıl özledim

Back