• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

kızlar inanaın bnm kadar stresli olmamalısınız... hiç sevmediğim bi iş yerinden kredi borcumdan dolayı çalışıorm.... sevgilim vardı bu şehirde bi tek ailem uzakta yapayanlız kaldım inanın her gün iş yeri yüzünden ağlıorm... dayanağım da gitti o kadar kötüyüm ki anlatamam :14:eve gidiorum yemek temizlk bni beklio ha bi de ev arkadaşım ile yani bi tanesi ile problemler var çileden çıkıorm... o varken iş çıkışı ona sarılınca herşey bitiodu ama şimdi :14::14::14:çok darda ve çıkmazdayım:43::43:

Yaa kıyamam çok haklısın o kdr zor bir durum ki ama kendini üzmemeye çalış pozitif bak olaylara şöyle düşün. askerden gelicek ve ilerisi için planlar yapacaksınız öyle avut kendini.

kızlar inanaın bnm kadar stresli olmamalısınız... hiç sevmediğim bi iş yerinden kredi borcumdan dolayı çalışıorm.... sevgilim vardı bu şehirde bi tek ailem uzakta yapayanlız kaldım inanın her gün iş yeri yüzünden ağlıorm... dayanağım da gitti o kadar kötüyüm ki anlatamam :14:eve gidiorum yemek temizlk bni beklio ha bi de ev arkadaşım ile yani bi tanesi ile problemler var çileden çıkıorm... o varken iş çıkışı ona sarılınca herşey bitiodu ama şimdi :14::14::14:çok darda ve çıkmazdayım:43::43:

Canımm Çok uzuldum :14: cidden zoor ama bak bızler hepmz aynı dertteyizz :14: bırbırmze destek olucaz 5 ay gelene kadar :( Herşey güzel olck dua et bı işin var bı seklde bsylerle oyalanıosn :50:

Kızlar yemın torenıne gitmek ıcın aılenızı nasl ıkna edıceksnz ozllkle annenızı ya ızn vermez dıe cok korkuorm :14:

Kızlar yemın torenıne gitmek ıcın aılenızı nasl ıkna edıceksnz ozllkle annenızı ya ızn vermez dıe cok korkuorm :14:

ben babama baştan söyledim bak dedim ben yemin törenine giderim haberin olsun sonradan arıza çıkarma diye gitmesen şaşardım zaten dedi :):) ama iş yerimden nasıl izin alıcam onu bilmiyorum bakalım :50:

inşallah ikna edesin canım sıkma canını

ben babama baştan söyledim bak dedim ben yemin törenine giderim haberin olsun sonradan arıza çıkarma diye gitmesen şaşardım zaten dedi :):) ama iş yerimden nasıl izin alıcam onu bilmiyorum bakalım :50:

inşşşşşşş

oyy maşallah :nazar::nazar: ne guzel aile ızın vermısss benmde ızn verse keske ya senın askern nede gokche ?:44:

inşşşşşşş

oyy maşallah :nazar::nazar: ne guzel aile ızın vermısss benmde ızn verse keske ya senın askern nede gokche ?:44:

benimki daha aralık celbinde gidiyor canım acemilik kastamonu ustalık artvin biz balıkesirde oturuyoruz oldukça uzak yani. yemin törenine bişe demedi ama askerlik yerini duyunca artvine gitmeyi düşünmüyorsun heralde dedi direk :) otobüsle 49 saat :) zaten gidemem çalışmıyor olsam belkide.. dediğim gibi ancak yemin törenine gidebileceğim için sesini çıkarmıyor pek..

kızlar aradım ankesörlü telefon geri dönüşümsüzmüş snra il jandarma komutanlığını aradım beni aktarablcekleri bi telefn olmadğnı ankesörlü telefonlara aktaramadıklarını onun aramasını beklemem gerektiğini söledler offf ağlcam

kızlar aradım ankesörlü telefon geri dönüşümsüzmüş snra il jandarma komutanlığını aradım beni aktarablcekleri bi telefn olmadğnı ankesörlü telefonlara aktaramadıklarını onun aramasını beklemem gerektiğini söledler offf ağlcam

canım benim biraz sakin ol bugün daha 3. günleri nişanlım aradı eğitimlere başladık dedi yani yoğunlardır aklındasındır ama arayamıyodur inşallah tez zamanda arar dualarımız seninle hemen bizimle paylaş olur mu? ailesinden bilgi alma şansın yok mu yada en yakın arkadaşından falan?

Annem olsa ikna etmem daha kolaydı sanki, yolcu ederken bile zor izin aldım babam' dan bin dereden su getirdi. Sırf bu sebeple nişanı bile fazla uzatmayabilirim, eve gelemezmiş, yalnız gezmeye gidemezmişiz. Herşeyi 30 yıl önceki gibi zannediyor kendisi annemle birlikte 3 baldızını da aldığı için yanına,:53:

Erkek arkadaşım flörtümüz boyunca yemin törenine geliceksin tamam mı derdi? Bir şekilde gitmeliyim hem belki de 6 boyunca tek yüzyüze görüşmemiz olacak, izin kullanmayı düşünmüyor çünkü. :ssz:

canım benim biraz sakin ol bugün daha 3. günleri nişanlım aradı eğitimlere başladık dedi yani yoğunlardır aklındasındır ama arayamıyodur inşallah tez zamanda arar dualarımız seninle hemen bizimle paylaş olur mu? ailesinden bilgi alma şansın yok mu yada en yakın arkadaşından falan?

ya bizim öyle düzenli bi ilişkimiz yoktu 4 yıl olcak nerdeyse ama doğru düzgün kopamadıkta birleşemedkte ailesi bizm köylü o yüzden arayamam köy yerinde herkes birbrni tanır malum en yakın arkdşyla konuştum onu ilk teslim olduğu akşam aramış ama beni aramadı ve aramıcak biliyorum

ya bizim öyle düzenli bi ilişkimiz yoktu 4 yıl olcak nerdeyse ama doğru düzgün kopamadıkta birleşemedkte ailesi bizm köylü o yüzden arayamam köy yerinde herkes birbrni tanır malum en yakın arkdşyla konuştum onu ilk teslim olduğu akşam aramış ama beni aramadı ve aramıcak biliyorum

hemen ümitsizliğe kapılma dur bakalım bekleyelim birkaç gün daha hani tartışmışsınız şimdi orda ne psikolojide bilmiyoruz yakın arkadaşından ailesine sormasını istesen belki yardımcı olur ha ne dersin?

arkadaşını aradığı ankesörlü telefon numarasını buldum kızlar çalıo açan yok neden ki :S

canım eğitimlere başlamışlardır şimdi akşam 5 6 ta ancak serbest kalıyolar o tlf başında birinin olduğunu sanmıyorum bekleyelim kuzum az daha dua edelim

Back