355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

canım benim eğer tlf sokablrse engel olma bırak soksun kısa mısa en azından aklın kalmaz daha rahat olursunuz dua etmekten başka bişey gelmiyor elimizden yatarken bile tlf elimde uyuyorum resmen her fırsatta arayacaktır emin ol

canım seni daha önce okumuştum az çok biliyorum durumu sakın üzülme dua et onun için

sağol canım üzülmemeye çalışıorum ama elimde değil işte hiç haber alamadım dün en son bana beni bi daha arama sorma dedi snra da teslim oldu zaten bi haber alsam rahatlcam nasıl napıo rahat mı herkesn sevgilisi nişanlısı aramış kaç defa ben böyle 5 ayı nasıl geçirirm bilmiyorum

evet tatlım dün sabah 10:00 da teslim oldu aynen maşallah diyorum

canım seni daha önce okumuştum az çok biliyorum durumu sakın üzülme dua et onun için

maşallah demek rahat bızımkının yerıı coook kalabalıkmışşş o yuzdn bızmkı sıra kart bulmak derken uzun surecek gıbı :)

Tatlımm durumuna üzüldüm keşke kagva etmeseydınız

canımm benmkıde manisa merkez de arıyammadı kalablıkmıs cook dilerim kızgınlıktn demiştirrr

inşallahhhh bekle ve dua et zanetmıyorum daha dun gırdıler arıyabılcegımızı dusunmyrm bide cok kalablık

doğru söylüyosun canım sabırla beklemekten başka çare yok. burdan bulabilirsem bursa da olan birini en azından öyle haber alabilirim belki

doğru söylüyosun canım sabırla beklemekten başka çare yok. burdan bulabilirsem bursa da olan birini en azından öyle haber alabilirim belki

aynen oyle sabır arkadaşımm.. ıns gelen olur daha yenıı teslım oldular gelırr yarencıkler kader arkadaşlarımız :)

bıde kapttırır askerlıgı uzarr dıe endeıse ederımm :) yatarkeeen billleee yastıgmn yanında vallahi telefonumm ehe

üzülme canım benim çok mu kötü kavga ettiniz hani o psikoloji ile belki çıkmıştır ağzından isteyerek söylememiştir belki (

maşallah demek rahat bızımkının yerıı coook kalabalıkmışşş o yuzdn bızmkı sıra kart bulmak derken uzun surecek gıbı :)

Tatlımm durumuna üzüldüm keşke kagva etmeseydınız

şimdilik rahat tatlım daha 2. gün bugün ilerleyen günlerde bakalım nolcak hepimizin askeri rahat olsun inşallah

inşallahhhh bekle ve dua et zanetmıyorum daha dun gırdıler arıyabılcegımızı dusunmyrm bide cok kalablık

benimki bugün teslim oldu arayamazlarmı yapma bunu yaaa çok kötüyüm elimde telefon bekliyorum... nekadar koyuyormuş insana...

benimki bugün teslim oldu arayamazlarmı yapma bunu yaaa çok kötüyüm elimde telefon bekliyorum... nekadar koyuyormuş insana...

çok koyuyor hemde çok canından bir parça kopup gidiyor sanki ama birde şöyle bakalım hayatımızdaki son engel kalkacak artık önümüzde hiçbir engel kalmayacak bunu düşünelimm canım belli olmaz nişanlım 10 da teslim oldu 10:44 te aradı 17 sn konultuk geldim iyiyim dedi kapattı öğlen ve akşam bidaha aradı ilk günü yani bekle canım sabır de bekle

aramıza hoşgeldiiin.. benimkide dün teslim olduu ve coook zorlanıyorum cok kalabalıkmıs arıyamadı daha senınkı nereye gttı

üzülme canım benim çok mu kötü kavga ettiniz hani o psikoloji ile belki çıkmıştır ağzından isteyerek söylememiştir belki (

çok kötü zaten ii değildi son zamanlarda pskolojisi ben üstüne gttkçe gittm iş yerinden bi kıza sinir oluodum pasta kesmişler askere gidio die kız bunu etiketlemiş facebook a filan koymuşlar asker uğurluoruz biz filan yazmş ben kızdım ağzıma ne gelirse saydım olay buyudu en sonunda ben sana hakkımı helal etmiyorum gibi bi kelime kullandım o da napıosan yap beni bekleme arama sorma bidaha dedi

canı cok sıkkındır seen ne olurs olsn o kdr buyutmesedydınn inşllh hersyyy duzellr yaa dayanammmmaz

canım benim üzüldüm durumuna inşallah arar aradığında sakin ol alttan al güzel konuş olur mu o tavırlı olsa bile yumuşat sen onu inşallah arar (

canım benim üzüldüm durumuna inşallah arar aradığında sakin ol alttan al güzel konuş olur mu o tavırlı olsa bile yumuşat sen onu inşallah arar (

inşallah dayanamaz inşallah yeter ki arasın hiç bişey olmamış gibi davranırım yeter ki iyiym desin bana çok yemek seçer o yaa yemez herşeyi öyle ben burda istediğimi yiyorum bi de o kdr laf ettm içime oturdu valla ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…