aradığı telefonu kaydettim askerim diye hani sanki burdaymış gibi alan kodunu görünce kötü olmayayım diye tabi aynı numaradan ararsa tekrar
aradığı telefonu kaydettim askerim diye hani sanki burdaymış gibi alan kodunu görünce kötü olmayayım diye tabi aynı numaradan ararsa tekrar
bende aradi kaydettim 6 kasim yani bugun teslim tarihi seneye 6 kasimda bi aksilik cikmazsa ordan cikmismi olcak yani ya
canım sennki ne zamn teslim oluo ki benden iki hafta önce şafağın
benimde bu şehirde ondan başka kimsem yok hep yapışık ikiz gibiydik şimdi sudan çıkmış balık gibiimçok şükür ki kısa dönem yoksa ne olurdum
Cok sukur kisa donem diyorum bende. Rabbim umutsuz ozlemler yaaatmasin.
Bu sabah teslim oldu. Hesaplamasina gore oyleymis bilmiyorum bende. Zaten her celp doneminin gunleri farkli oluyormus.
Cok sukur kisa donem diyorum bende. Rabbim umutsuz ozlemler yaaatmasin.
Bu sabah teslim oldu. Hesaplamasina gore oyleymis bilmiyorum bende. Zaten her celp doneminin gunleri farkli oluyormus.
senınde mı bgn teslım oldu sen 158 mı dıyorsn upss :)
kizlar soyle hesaplayabilirsiniz eger ayin 4unde basladiysa sevk tarihi 4mayis tezkere tarihi izin kullanmayacaksa askeriniz 12gun dusun birde yol izninizi dusun 1,2 kac gun verdiyse onuda 12nin uzerine ekleyin 4mayisdan dusun...askeriye o sizin tezkere tarihiniz cunku sayilirken gun degil ay olarak sayiliyor...30 31 cekmesine bakmiyorlar
az önce iş telefonum çaldı, aşkımmış arayan..
Eğitim yapıyorlarmış, 05: 15' te kalkmışlar, 15 dk mola vermişler o da koşa koşa telefon etmeye gelmiş.
Bu sefer sesi çok iyidi, çok iyi geçiyor alışmaya başladım herkes şanslısınız burada olduğunuz için diyorlarmış.
şuan daha iyi, daha mutluyum, umarım böyle sesini duymaya devam ederim..
Manisa da canım..
Manisa da canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?