Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar sevgilim kısmetse Kasım 2013'te askere gidiyor. Okulu bu sene bitti. AÖF İşletme. tek dersi kalmıştı bütünlemeler de kalkınca moral çöküntüsü yaşadık resmen Şubat'a kalıyor diye. Ama Tek ders sınavı oldu çok şükür ve geçti. Gidip gelmesine bağlı planlarımız çünkü. Sizlerin hikayesi var mı? Haydi dertleşelim....![]()
canım hoşgeldin aramıza Allah kavuştursun(
aramıza hoşgeldiiin.. benimkide dün teslim olduu ve coook zorlanıyorum cok kalabalıkmıs arıyamadı daha senınkı nereye gttı![]()
Malatya canım...
seninki nerede? Allah kavuştursun.
Şafak bugün 165 değilmi neden 166 yazıyor herkeste... 20 nisanda bitirip,21 nisanda tezkere almıyormu?
benimkide manisa merkezdee Amin cumlemızı tatlımm :))) Valla 165 dıe gıdıyorum ben 04 kasıım sils tarıhmz 1 gun yol ıznııevet 21 nısanda tezkere alırsa 165 oluyor gozukuyor net kmse cok blmıo ztnn tatlım
![]()
benimkide manisa merkezdee Amin cumlemızı tatlımm :))) Valla 165 dıe gıdıyorum ben 04 kasıım sils tarıhmz 1 gun yol ıznııevet 21 nısanda tezkere alırsa 165 oluyor gozukuyor net kmse cok blmıo ztnn tatlım
![]()
eger izinde kullanmazsa 153) evet valla tektek üşenmedim saydım
şöyle diyelim aradaşlar 24 haftaydı bu hafta bitti bile az kaldı.. kaldı 23.5 hafta izin kullanmazsa kaldı tam 21 hafta:)
aa öylemi acemilik usta aynı yerdemi :) çok şanslısın ya :) benimki 1277km uzakta benden
biz izin kullanmıycaaz ama otomatık ızın kullanmadan şafak ölçerlere yazdıgmda bıle 165 dıo :/
yok cnm usta bırlıgı kıbrıııs suanda ıse manisa merkezdee![]()
kızlar benimki bursa ya gitti kısa dönem dün gitmiş ama gitmeden büyük bi kavga ettik bana beni bekleme arama sorma bi daha dedi zaten doğru düzgün bi ilişkmz de yoktu ama çok üzüldüm ne durumda nasıl bi yer rahat mı bilmeyi çok isterim aranızda sevgilisi eşi nişanlısı bursa da olan var mı ? Nolur acil cevap atın.
1 haftadır dınledıgıımm ve sevgılme soyledıgım şakrı gıdıyoor gonlumunn efendısı onsuz olaamam kıı![]()
![]()
kızlar BURSA İL JANDARMA KOMUTANLIĞI yok mu aramızdaa ?
bizim arkadaş yaptı aynı şekilde merak etmesin çok rahat ama kış dönemi olduğu için çok denetim olabilirmiş, ceza almamaya baksın sadece.
off ya ne kadar zormuş nekadarrr...![]()
1 haftadır dınledıgıımm ve sevgılme soyledıgım şakrı gıdıyoor gonlumunn efendısı onsuz olaamam kıı![]()
Benim eşim de Manisa'da. O dün teslim oldu. Onun dönüşü de 23 Nisan'a denk gelecek diye hesapladım ben de. Çocuklar gibi şen![]()
Benim eşim de Manisa'da. O dün teslim oldu. Onun dönüşü de 23 Nisan'a denk gelecek diye hesapladım ben de. Çocuklar gibi şen![]()