355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Canımm benm sevgılımde bgn teslım oldu şafak kaç olarak sayıyorsn bzm 04.11.2013 sevk tarıhı Kısa dönem şafak kaç blmıorm

canım Allah kavuştursun kısa dönem izin kullanmazsa 167 gün olarak sayılıyor sülüsteki teslim tarihinden itibaren saymaya başlıcaksın mesela benim nişanlımın sülüsünde 6 kasım saat 10:00 da teslim olması gerektiği yazıyodu o tarihte teslim oldu ve o günden itibaren 167 saydığında 22 nisan dönüş tarihi oluyor

Canımm benm sevgılımde bgn teslım oldu şafak kaç olarak sayıyorsn bzm 04.11.2013 sevk tarıhı Kısa dönem şafak kaç blmıorm

canım Allah kavuştursun kısa dönem izin kullanmazsa 167 gün olarak sayılıyor sülüsteki teslim tarihinden itibaren saymaya başlıcaksın mesela benim nişanlımın sülüsünde 6 kasım saat 10:00 da teslim olması gerektiği yazıyodu o tarihte teslim oldu ve o günden itibaren 167 saydığında 22 nisan dönüş tarihi oluyor

aynı numaradan aramayabilir tatlım.. yaa walla başlarda kötü olacak mutlaka ama alışılacak kızlar bende 1 ay sonra burada sizinle aynı duyguları yaşayacağım

canım 2 kez aynı numaradan aradı bende senin gibi düşünüyodum ama aynı numara askerim diye kaydetmiştim onu ekranda görünce o kadar mutlu oldum ki kesinlikle sizde öyle yapın çünkü başka bi şehrin alan kodunu görünce kötü oluyorum ( canım benim son 1 ayın tadını çıkarın

canım bnmkıde 6 kasımmda dun gırdı ama sevk gırıs tarıhı 4 kasım oldugu ııcn oradan basladım saymaya 1 gunde yol ıznımız vardııı 165 cıkıyor :)

canım bnmkıde 6 kasımmda dun gırdı ama sevk gırıs tarıhı 4 kasım oldugu ııcn oradan basladım saymaya 1 gunde yol ıznımız vardııı 165 cıkıyor :)

canım benim biz izmirde yaşıyoruz nişanlım denizliye çıktı askerliği yani 200 km o yol iznni km bazında veriyolar hani o konuda bilgim yok (

evet canım oradan kıbrısa geçiceek

canım benim yakın bi arkadaşım kıbrısta yaptı hatta Nisan ayında döndü kısa dönem olarak gitmişti yanına bol bol telefon kartı götürsün arkadaşım cep tlf sokmamıştı oraya ama kendi isteği ile almamıştı yanına Kıbrısta su sıkıntısı var hani bunları bilerek gitmesi belki bi nebze yararına olacaktır sende tlf yurtdışı aramalara açmayı unutma )

AA benımkıde manisa merkezde arıyabıldımı senınkı dun gırdı benmmkı bırlıge :/

Benimki de girdi dün akşam 8 civarı aradı, sabah aradı 10 gibi bir de 1 saat önce aradı. Her yerde tlf var diyor, serbest kaldığı zaman arıyor hemen canım, sen haber alabildin mi?

burdakı kaart orada çalışırmıymış ki ?? evet su sıkıntısını bılıyorum ne yazıkkı :2: teşekkürler

kızlar nişanlım dünden beri 6 kez aradı :)) akşam 21:30 da uyuya kalmış :))

Denizliye jandarma olarak gitti biliyosunuz ve şöyle bi durum var; bugüne kadar Denizliye hep ustalar gidermiş acemiler hiç gitmemiş ve ilk acemiler benim nişanlımın grubu olmuş askeriyede yer kalmadığı için onları arabayla ilçedeki bi cezaevine götürmüşler bu cezaevi yeni yapılmış boş bir koğuşu varmış ve hepsi bu koğuşta kalmışlar dün akşam ranzaları birleştirip yatmışlar gece 50 kez uyandım diyo yanında yatan çocuk sayıklıyomuş komutanım diye :)) nişanlım elektronik haberleşme mezunu komutan meslekleri sorarken nişanlımın adını bi köşeye yazmış seni sonra değerlendiricez demiş sanırım muhabere olabilirim dedi..acemiliği boyunca cezaevinde kalıcaklarmış rahatmış orası :)) şimdilik bu kadar keyfi yerindeymiş sabah aradı napıyosun dedim napayım film izledik maç yaptık şimdi yemek yicez dedi ben kaldım tabi böyle sen askere mi gittin tatilemi diye :)) alyansımı keşke alsaymışım herkes takıyor burda dedi aayyy anlat anlat bitiremiyorum çok özledim sarımı çoooooooooooooooooookkk

canım senınkide mı dun gitti maşallahh

burdakı kaart orada çalışırmıymış ki ?? evet su sıkıntısını bılıyorum ne yazıkkı :2: teşekkürler

Kıyamam sana sakın üzülme tamammı onun morale ihtyacı var kızlar hepimiz için geçerli bu aradıklarında güzel konuşalım onların yerine kendinzi koysanıza bi tanımadığınız bin kişi tanımadığınız bi yer ailenizden sevdiğinizden ayrı düşündükçe insan kafayı yiyor Allah onlara güç bizede sabır versin ( canım arkadaşım ankesörlüden bizim cep tlf arayabiliyodu ama tlf sokarsa ne olur bilmiyorum bi araştır istersen netten falan

kızlar benimki bursa ya gitti kısa dönem dün gitmiş ama gitmeden büyük bi kavga ettik bana beni bekleme arama sorma bi daha dedi zaten doğru düzgün bi ilişkmz de yoktu ama çok üzüldüm ne durumda nasıl bi yer rahat mı bilmeyi çok isterim aranızda sevgilisi eşi nişanlısı bursa da olan var mı ? Nolur acil cevap atın.

çook uzuluyorum aklım onda yemk bıle bogazmdn gtmıo acaba o orada ıyımmı yemk ıyımı yıyebılıomu huzrlumu dıe arayabilsinn cok ıyı konusurm cnm uzulmesnı asla ıstemem ararda turk telekom kartları o anksrlude gecıomu acba arıosa gecıodur gercı cnm ıstemycem sokmasn kısa donem ztn dişimizi sıkarız ıyıym desn yeter bana huzurm yernde desn

canım seni daha önce okumuştum az çok biliyorum durumu sakın üzülme dua et onun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…