ağlattın beni sabah sabah çok güzel olmuş
kızlar bu topik resmen Kıbrıs asker yarenleriyle doldubenim 2 tane arkadaşım Kıbrısta yaptı tek sıkıntısı su olmamasaydı onun haricinde pek bişey anlatmadı açıkcası:26:
tatlım ben 4 kasımdan itibaren 167 gün saydım çünkü nişanlım izin kullanmayacak 20 nisan terhis tarihi oluyor sen nasıl hesapladın?
günayyyydın kızlar :))))
ya bn netten baktım 22 nisan yazıodu bnmki tuttrdu izin alcam die en az 1 haftaymış izinler....ee bn çalışıorm sadece 1 gün tam görecek diğeri akşamları sadece alma dedim kırılıo(
almak istiyosa alsın çok bunalmıştır senide ailesinede görür onlarıda anlamak lazım :44:
günaydın kızlarrrr :))) kıbrısın kızlarına gelinceeeeevet gerçekten güzelmiş özellikle bir çarşısı varmış vakıflar diye bütün askeri malzemeler orda satılıyomuş ve esnafın neredeyse tamamı açık saçık giyimli samimi davranan bayanlarmışşşşş
wi pşedgıj wifo :)) size adigabze bi günaydın dedim :))) kızlar ben adigeyim varmı aranızda kuzey kafkaslı olanlar :))
4 kasım tan itibaren saydığımızda şafak 151 değil mi?
4 kasım tan itibaren saydığımızda şafak 151 değil mi?
günaydın kızlarrrr :))) kıbrısın kızlarına gelinceeeeevet gerçekten güzelmiş özellikle bir çarşısı varmış vakıflar diye bütün askeri malzemeler orda satılıyomuş ve esnafın neredeyse tamamı açık saçık giyimli samimi davranan bayanlarmışşşşş
Gidelim de görelim bakalım bir şu Girneyi =)
6 sında teslim oldu ama 4ünden beri sayıyorum ben. sanırım doğru gidiyor hesabım..
ne kadar çok kıbrısa gönderen var. Tekirdağa giden hiç yok sayfada...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?