• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

kızlar bu topik resmen Kıbrıs asker yarenleriyle doldu :9: benim 2 tane arkadaşım Kıbrısta yaptı tek sıkıntısı su olmamasaydı onun haricinde pek bişey anlatmadı açıkcası:26:

benimki daha belli olmadı umarım kıbrıs olmaz :) gerçi bizim çok iyi bi torpilimiz var kızlar umarım işe yarar eğer yararsa askerliği benim bulunduğum ilde samsunda yapacak :)))) inşlllahh o zaman bize askerlik bayram olacak... :34:

tatlım ben 4 kasımdan itibaren 167 gün saydım çünkü nişanlım izin kullanmayacak 20 nisan terhis tarihi oluyor sen nasıl hesapladın?

ya bn netten baktım 22 nisan yazıodu bnmki tuttrdu izin alcam die en az 1 haftaymış izinler....ee bn çalışıorm sadece 1 gün tam görecek diğeri akşamları sadece alma dedim kırılıo :((

günaydın kızlarrrr :))) kıbrısın kızlarına gelinceeee:30: evet gerçekten güzelmiş özellikle bir çarşısı varmış vakıflar diye bütün askeri malzemeler orda satılıyomuş ve esnafın neredeyse tamamı açık saçık giyimli samimi davranan bayanlarmışşşşş :47::47:

şaafaaaakkkk:14::14::14::14::14::14::14:

Eklentiler

• $adsız.webp
    $adsız.webp
    21 KB · Görüntüleme: 23
almak istiyosa alsın çok bunalmıştır senide ailesinede görür onlarıda anlamak lazım :44: :50:

ya ailesi istemio babası dio biz çok mu umrundayız senin için gelio :( bide dediki yemin törenine bile gitmek istemiorm çünkü senden başka kimsenin gitmesi önemli değil bi sen varsın sanki :53::53::17:sevineceğini bilsem koşarak giderm ama emnm sen olmayınca umrunda olmayız dedi :((( çok mahçup oldum

günaydın kızlarrrr :))) kıbrısın kızlarına gelinceeee:30: evet gerçekten güzelmiş özellikle bir çarşısı varmış vakıflar diye bütün askeri malzemeler orda satılıyomuş ve esnafın neredeyse tamamı açık saçık giyimli samimi davranan bayanlarmışşşşş :47::47:

vuhuuuu :)) bursa nasıl ki :)) bizimkinin yanı otogarmış hep arkadaşları kızlara numaralarını yolluomuş:ssz::ssz:

Gidelim de görelim bakalım bir şu Girneyi =)

evet bende dun aksamm okudumm kesinn gidiyoruz kizlar kibrisa bizmklere guvnyrz tamamda ben gene catlarmmm bi naslmis oralar gorrlim :D

Back
X