ağlattın beni sabah sabah çok güzel olmuş![]()
hepinizin hisselerini okadar iyi biliyorum ki...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ağlattın beni sabah sabah çok güzel olmuş![]()
kızlar bu topik resmen Kıbrıs asker yarenleriyle doldubenim 2 tane arkadaşım Kıbrısta yaptı tek sıkıntısı su olmamasaydı onun haricinde pek bişey anlatmadı açıkcası:26:
tatlım ben 4 kasımdan itibaren 167 gün saydım çünkü nişanlım izin kullanmayacak 20 nisan terhis tarihi oluyor sen nasıl hesapladın?
günayyyydın kızlar :))))
ya bn netten baktım 22 nisan yazıodu bnmki tuttrdu izin alcam die en az 1 haftaymış izinler....ee bn çalışıorm sadece 1 gün tam görecek diğeri akşamları sadece alma dedim kırılıo(
almak istiyosa alsın çok bunalmıştır senide ailesinede görür onlarıda anlamak lazım :44:![]()
günaydın kızlarrrr :))) kıbrısın kızlarına gelinceeeeevet gerçekten güzelmiş özellikle bir çarşısı varmış vakıflar diye bütün askeri malzemeler orda satılıyomuş ve esnafın neredeyse tamamı açık saçık giyimli samimi davranan bayanlarmışşşşş
![]()
wi pşedgıj wifo :)) size adigabze bi günaydın dedim :))) kızlar ben adigeyim varmı aranızda kuzey kafkaslı olanlar :))
4 kasım tan itibaren saydığımızda şafak 151 değil mi?
4 kasım tan itibaren saydığımızda şafak 151 değil mi?
günaydın kızlarrrr :))) kıbrısın kızlarına gelinceeeeevet gerçekten güzelmiş özellikle bir çarşısı varmış vakıflar diye bütün askeri malzemeler orda satılıyomuş ve esnafın neredeyse tamamı açık saçık giyimli samimi davranan bayanlarmışşşşş
![]()
Gidelim de görelim bakalım bir şu Girneyi =)
6 sında teslim oldu ama 4ünden beri sayıyorum ben. sanırım doğru gidiyor hesabım..
ne kadar çok kıbrısa gönderen var. Tekirdağa giden hiç yok sayfada...