355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

sevgilim olsa bunu duysa bana çok kızar.. hep anı yaşa sonrasını düşünme önce mutlu ol üzüleceğin zaman gelince üzülürsün der.. ama Kıbrıs yaa uufff.. düşünmeden edemiyorum.. gitsek bile nerede kalıcaz? yanlarına nasıl ulaşacağız? her şey çok yabancı..

Aynen canım öyle illet bı yerkıı tanımıyoruz etmıyoruzz !!! ulkende olsa genede dha rht olr onuda gectm kıbrıs ıcın hıc ıı seyler duyymadm :50::50:

Aynen canım öyle illet bı yerkıı tanımıyoruz etmıyoruzz !!! ulkende olsa genede dha rht olr onuda gectm kıbrıs ıcın hıc ıı seyler duyymadm :50::50:

ya ülkemiz evet ama türkiyeden çok farklı olduğunu duydum.. hadi her şeyi geçtim aynen yani bende hiç iyi şeyler duymadım.. ama dua edelim askerlerimizin başına düşen komutanlar adam gibi adam olsunlar, insancıl olsunlar en önemlisi o...

vayy be daha neler öğrencez küçük şafağın bi adı mı varmış :26: mehtap 9 :48: 152 diye bişi yok :36:

ya ülkemiz evet ama türkiyeden çok farklı olduğunu duydum.. hadi her şeyi geçtim aynen yani bende hiç iyi şeyler duymadım.. ama dua edelim askerlerimizin başına düşen komutanlar adam gibi adam olsunlar, insancıl olsunlar en önemlisi o...

tabı cnm ızne gelecegıı gunu saymaya mehtap denılıo:)

Off ınss kıbrıslalr turk askernıde sevmıomus bakalmmm :50:

Bugün farklı bir boşluk hissediyorum kızlar ben :( sanki ilk gittiği gün gibi bugün neden böyle oldum ben ;((

tabı cnm ızne gelecegıı gunu saymaya mehtap denılıo:)

Off ınss kıbrıslalr turk askernıde sevmıomus bakalmmm :50:

Aman biz sanki bayılıyoruz onlara da kıbrıslarına da :47: sevmiyorlarmış bizim askerlerimiz de bayılmıyor onların adalarına ama onları korumak için gidiyorlar yine de oraya mecburen :47: inşallah askerlerimiz bir de bu sıkıntıyla karşılaşmazlar orada..

Bugün farklı bir boşluk hissediyorum kızlar ben :( sanki ilk gittiği gün gibi bugün neden böyle oldum ben ;((

Ay bugün bende bi garibim ya.. bi karamsarlık var üzerimde :50:

Aman biz sanki bayılıyoruz onlara da kıbrıslarına da :47: sevmiyorlarmış bizim askerlerimiz de bayılmıyor onların adalarına ama onları korumak için gidiyorlar yine de oraya mecburen :47: inşallah askerlerimiz bir de bu sıkıntıyla karşılaşmazlar orada..

Evett evet aynıyım bende bugün ;(( neden böyle olduk acaba ya ;((

Gözyaşları hazır gözümde göğsümde bir acı ;( alışmak gerekiyo zaman geçtikçe ama ben her gün Kıbrıs'a daha da yaklaştığımız için daha kötü oluyorum ;((

Sende bızdensn hee kıbrıs benıde cok dusunduruyo burda kalsaydı keske dıyorum :(

sormaa yaaa hıc yyollamk ıstemıorm hıc :43::43:

Kizlar bugun hepimizde biseyler var havalardanmidir nedir bende bugun bi garibim cok fazla ozledim sanirim hasret artiyor ama kavusamiyoruz sanirim artik dayanamiyoruz demekki tahammul 15 gunmus :(( askerim her aksam bu saatte arardi bu aksam aramadi merak ediyorum alay komutani gelicekti bugun hala ordamidir acaba ondanmi arayamamistir belkide cok yorgundur :(( kizlar o degilde gecmiyor zaman gecmiyor nasil dayanicaz :((

Sende bızdensn hee kıbrıs benıde cok dusunduruyo burda kalsaydı keske dıyorum :(

Evett evet aynıyım bende bugün ;(( neden böyle olduk acaba ya ;((

Aman neyse kızlar durup durup kendimi dolduruyorum sonra başım ağrıyor.. Kızlar benim bir de yarın sınavım var uuf :( Ben şimdi kaçıyorum.. Hepinizi öpüyorum, şafak attırmaya geleceğim inşallah, sizler de o sırada kendinizi iyileştirmeye çalışın, kötü şeyler düşünmeyelim inşallah umduğumuzdan iyi geçsin Kıbrıs..:72:

Off kızlar kıbrıs olduguna mı uzelym ordaa zorlanırlar ona mı uzuleym kıbrıs halkının sevmedgne mı uzuleyım ondan ayrı kalmaya mı uzuleyımm yoksa 4 ay goremıycegme mı uzulymm bılemedım cok kotu oldumm cook:43::43::43::43:

bizimkide kıbrısa gidecek ama ben düşünmek istemiyorum şimdilik orayı ona da düşündürtmüyorum.bi an önce gitsinler gelsinler inşallah gideceği günü beklemek daha zordu şimdi en azından mutlu sona yaklasıyoruz iyi ya da kötü o gün bitiyo :2: kimbilir belki orda rahat olurlar telefon kullanabilirler en azından çarsı izinleri olur da nette görüşürüz vee gün gelir plaka düşeriz gün gelir haftalar biter herseyin hayırlısı olur inşallah herkes için. içinde benim tombiğim içinde :54:

Kizlar bugun hepimizde biseyler var havalardanmidir nedir bende bugun bi garibim cok fazla ozledim sanirim hasret artiyor ama kavusamiyoruz sanirim artik dayanamiyoruz demekki tahammul 15 gunmus :(( askerim her aksam bu saatte arardi bu aksam aramadi merak ediyorum alay komutani gelicekti bugun hala ordamidir acaba ondanmi arayamamistir belkide cok yorgundur :(( kizlar o degilde gecmiyor zaman gecmiyor nasil dayanicaz :((

Bizde gündüz konuşurduk hep 11 buçukda bugün aramadı 2 yi buldu araması o kadar kötü oldum ki birşey mi oldu neden aramadı hasta mı naptı diye :(( Kıbrıs'ta belki hiç arayamıcak böyle haftada bir belki napıcam o zaman ben bilmiyorum ;((

Ne zaman gidiyor?? yoksa aralıkta mı??? nolur seninki bari aralık olsun kimse yok konuyu ben açtım ama hiç muhabbete dahil olamıyorum herkes kasımda göndermiş bitek bizimkisi aralık heralde die düşünüyorum artık :50:

evet canım aralıkta galiba.20 yaşında ama hani burada herkes gideceği yeri falan biliyor.biz bilmediğimize göre aralığa kaldık biz galiba:)

Back
X