bizimkilerin yemin töreni 6 aralıkta ve yemin töreninden sonra 15 20 gün daha orda ailesi yemin törenine gideceği için ben gitmiycem sevgilim olmadan onlarla beraber olmak istemiyorum. ee bende onlardan önce giderim dedim :) acemi birliğinde ziyaret edeniniz oldumu hiç :18:
Benimkinden ses yok.. Müsait olamadı galiba.. Aman iyi olsun da akşamdan akşama arasın o da yeter.. Kıbrıs turkcell hattı ne kadar iyiymiş.. tabi benim cancağızım içeriye telefon sokmak için kendini kasmayacağı için ben hiç heveslenemedim araştırayım diye..:26:
bennmki aradi yorgunmusskiyamam yaaa yerim yer
aranızda polis olan veya avukat olan var mı yada böyle yakını olan bi sorunum var
hayırdır canım sor sen var tanıdıklarım :)
sevgilimin eski sevgilisi çok uzun süre bni rahatsız etti yani ikimizide ...artık buna mesaj attım yakınlarınada tabi o zamn susabildi.. ama yediremiorm kendime ve dava açmak istiorum var mı bu hakkım ?? sonuç ne olur...ve aramalarıyla mesajlar tespit edilir mi
sevgilimin eski sevgilisi çok uzun süre bni rahatsız etti yani ikimizide ...artık buna mesaj attım yakınlarınada tabi o zamn susabildi.. ama yediremiorm kendime ve dava açmak istiorum var mı bu hakkım ?? sonuç ne olur...ve aramalarıyla mesajlar tespit edilir mi
sevgilim aradı iyiymiş çok şükür :)) ama yemin töreni 1 hafta geriye alınmış yani 29 ben 30nda gitcektim planalrım suya düştü(( bu arada acemilikteki askeri sadece 1. derece yakınlarımı ziyaret edebiliyomuş.. ???
Bizim yemin töreni de 29 kasım canım.Patrondan izin alabilirsem ben gidicem inşallah...Ziyaret için öyle bir şart yok herkes gidip görebilir..Ben askeriyeyi aramış öğrenmiştim.Herkes gelebilir demişti.
ailesi gitmese bende gidecektim yane yapsam kafam karışık iyice. tşk ederim diğer bilgi için :)
aranıza bende yenı katıldım kızlarrr nişanlımı göndereli 10 gun oldu dahazaman gecmek bılmıyo yaaaaaa
ya çok sinir oldum şimdi gerçekten o günler aklıma geldii bu eskiler ne ister yaaaa iyi olsan eskimezdin dimi ne bu kıskaçlıkk yaaaaa
günaydın kızlarrr :)) nasılsınız? ben çok heyecanlıyım sabah sevgilimle konuştum sürekli söylediği gibi bu sabahta beni çok özlediğini söyledi bende yanına gitme kararı verdim :) ayın 30 unda gitcem inşalllahçok heyecanlıyım süpriz yapıcam söylemiycem gidiceğini aranızda bilecikli olan varmı :) bilecik söğüt :18:
aranıza bende yenı katıldım kızlarrr nişanlımı göndereli 10 gun oldu dahazaman gecmek bılmıyo yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?