355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

canim burda cogu insn yeni yolladi sanmiormm ama gzl sprzz.cok sevincektr

Benimkinden ses yok.. Müsait olamadı galiba.. Aman iyi olsun da akşamdan akşama arasın o da yeter.. Kıbrıs turkcell hattı ne kadar iyiymiş.. tabi benim cancağızım içeriye telefon sokmak için kendini kasmayacağı için ben hiç heveslenemedim araştırayım diye..:26:

arar cnm aksama ... canim ya bnmki giriste ins sokucak bakalm:)

bennmki aradi yorgunmuss kiyamam yaaa yerim yer

sevgilim aradı iyiymiş çok şükür :)) ama yemin töreni 1 hafta geriye alınmış yani 29 ben 30nda gitcektim planalrım suya düştü (( bu arada acemilikteki askeri sadece 1. derece yakınlarımı ziyaret edebiliyomuş.. ???

hayırdır canım sor sen var tanıdıklarım :)

sevgilimin eski sevgilisi çok uzun süre bni rahatsız etti yani ikimizide ...artık buna mesaj attım yakınlarınada tabi o zamn susabildi.. ama yediremiorm kendime ve dava açmak istiorum var mı bu hakkım ?? sonuç ne olur...ve aramalarıyla mesajlar tespit edilir mi

cnm bence hiç uğraşma zaten bi dava acıp sonuclanmasını beklemek nereden baksan 3 yıl sürüyor bosuna ugras cıkıyor sana buradakilerinin cogunun basına gelmiştir böyle olaylar bnmde geldi sahte hesaplar acıldı sacma msjlar atıldı bi süre ugrastı ugrastı baktıki bi karşılık alamıyor vazgecti rabbim elbet verir karsılıklarını hiç uğraşmaya değmez sen sevdiceğinle huzurlu mutlu bir hayat yasamaya devam et o zaten en büyük ders olur ona :26:

benim eski sevgilimde bizi çok rahatsız etti 3 ay öncesine kadar çok şey yaşadık hatta zaman zaman ayrılık seviyelerine geldik çünkü benim hakkımda ağza alınmayacak ve yapmadığım şeyleri yaptı olarak lanse etti. bizde dava açmayı düşündük araştırdım ve pek ilgilenilmeyeceğini sonuçlanmasının uzun süreceğini üstüne bide avukat parası ödeyeceğimi öğrendim. en sonunda sevgilim gitti bi güzel dövdü oda sustu... yapılacak iş bumuydu tabiki değil ama erkeklerinde bi sabrı var kızlar ve bazı şeyleri duymaya tahammüleri yok eğer uğraşabilirsen uğraş iyi bi ders verirsin süründür

ya çok sinir oldum şimdi gerçekten o günler aklıma geldii bu eskiler ne ister yaaaa iyi olsan eskimezdin dimi ne bu kıskaçlıkk yaaaaa

Bizim yemin töreni de 29 kasım canım.Patrondan izin alabilirsem ben gidicem inşallah...Ziyaret için öyle bir şart yok herkes gidip görebilir..Ben askeriyeyi aramış öğrenmiştim.Herkes gelebilir demişti.

Bizim yemin töreni de 29 kasım canım.Patrondan izin alabilirsem ben gidicem inşallah...Ziyaret için öyle bir şart yok herkes gidip görebilir..Ben askeriyeyi aramış öğrenmiştim.Herkes gelebilir demişti.

ailesi gitmese bende gidecektim ya ne yapsam kafam karışık iyice. tşk ederim diğer bilgi için :)

Ben bilecik/söğütte okudum.2 yıl kadar orda yaşadım.

aranıza bende yenı katıldım kızlarrr nişanlımı göndereli 10 gun oldu daha zaman gecmek bılmıyo yaaaaaa

merve aramıza hoş geldin :) benim sevgilim gideli bugün 11. gün :) seninle aynıyız çok zor zamanlar geçirdiğini çok iyi biliyorum. Allah seninde onunda hepimizinde yardımcısı olsun inşalllah sevgililere tam destek full destek veriyoruz herşeyi altan alıyoruz seviyoruzzz :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…