inş dedigin gibi olur cnm boyle ayakta durursun ınssss
İnş. bebeğim, üzüntü tabiki de var kolay mı askerlik alışverişini bile birlikte yaptık. Fotoğraflarımız var onun bana aldığı kazak, kolye hatta aldığı çiçek bile duruyor. şimdi ben bunları napıyım
hiçbişi bi sure durmaya dvm ettsın oyle ılıskıler 1 lafla bıtseydı ooo
Bu sefer bitti sanırım bebeğimAllah sizin ilişkinizi korusun
beeen sanmıyorum Allah hepımızın ilişkisini korusun Askerın şuanda cook hasas kımsyle bıle muhbbtı yok anlaşılan nerede askerlık yapıodu ?
Muğla- Merkez'de. Sevmiyormuş, sıkıcıymış, arkadaşlarından memnun değilmiş sanırım. Sesi böyle isteksiz felan geliyordu. Artık anlamıyorum onu bebeğim. :44:
bakalım şafak kaç olmuş
Muğla- Merkez'de. Sevmiyormuş, sıkıcıymış, arkadaşlarından memnun değilmiş sanırım. Sesi böyle isteksiz felan geliyordu. Artık anlamıyorum onu bebeğim. :44:
kız bende muğla merkezdeyim benimkide izmirde çok kötüdür muğlanın merkezi
Kızlaaarr! Ben geldiim! Bu ara çok yoğunum çok zor girip yazabiliyorum ama sürekli sizlerin yazdıklarınızı takip etmeye çalışıyorum.. Otobüste bile forumu okuyorum :) Kızlar neler olup bitmiş böyle uzrammcım çok üzüldüm canımhakkınızda hayırlısı olsun inşallah..
cnmm Her tur adam var demek kafasna uuyan bulamamış onun durumuda cok zor
uzramm herşey brz zamana baglı sızdeee
Bakalım herşeyin hayırlısı kuzum. Nasibimse eğer bulur beni.., Sizin şafakların atmasına az kalmış bebeğim
aaa kaldırmış şafaak panosunuda
Kaldırdım ama bende sizinleyimBeklediğim biri yok ama iyi geliyor burası bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?