355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

inş dedigin gibi olur cnm boyle ayakta durursun ınssss :42:

İnş. bebeğim, üzüntü tabiki de var kolay mı askerlik alışverişini bile birlikte yaptık. Fotoğraflarımız var onun bana aldığı kazak, kolye hatta aldığı çiçek bile duruyor. şimdi ben bunları napıyım :50:

İnş. bebeğim, üzüntü tabiki de var kolay mı askerlik alışverişini bile birlikte yaptık. Fotoğraflarımız var onun bana aldığı kazak, kolye hatta aldığı çiçek bile duruyor. şimdi ben bunları napıyım :50:

hiçbişi bi sure durmaya dvm ettsın oyle ılıskıler 1 lafla bıtseydı ooo:34:

Kızlar merhaba sevgilisi doğubeyazıta gidecek olan var mı ya da doğubeyazıtta olan?

beeen sanmıyorum Allah hepımızın ilişkisini korusun Askerın şuanda cook hasas kımsyle bıle muhbbtı yok anlaşılan nerede askerlık yapıodu ?

Muğla- Merkez'de. Sevmiyormuş, sıkıcıymış, arkadaşlarından memnun değilmiş sanırım. Sesi böyle isteksiz felan geliyordu. Artık anlamıyorum onu bebeğim. :44:

Kızlaaarr! Ben geldiim! Bu ara çok yoğunum çok zor girip yazabiliyorum ama sürekli sizlerin yazdıklarınızı takip etmeye çalışıyorum.. Otobüste bile forumu okuyorum :) Kızlar neler olup bitmiş böyle uzrammcım çok üzüldüm canım :( hakkınızda hayırlısı olsun inşallah..

Kızlaaarr! Ben geldiim! Bu ara çok yoğunum çok zor girip yazabiliyorum ama sürekli sizlerin yazdıklarınızı takip etmeye çalışıyorum.. Otobüste bile forumu okuyorum :) Kızlar neler olup bitmiş böyle uzrammcım çok üzüldüm canım :( hakkınızda hayırlısı olsun inşallah..

Sağol bebeğim amin. Herşeyin hayırlısı, teşekkür ederim güzel dileklerin için :16:

Back
X