Offf ben de yaptım yapacağımı şimdi. Aradı beni. Canım sıkkındı zaten. Hayırdır keyifsizsin dedi. Evet dedim. Ne oldu dedi. Boşver dedim. Israr edince söyledim eski şeyler aklıma geliyor kendimi üzüyorum dedim. Ben yanında yokken niye böyle şeyler düşünüp üzüyorsun kendini ne geçiyor eline dedi. Off bilmiyorum dedim. İyi o zaman iyi geceler dedi. Kapattı
Galiba bir daha arasın beni nazlasın istiyorum ya şimdi offff...
canım bnm farklı şeyler sayılmaz yaşadıklarımız o eski sevgilisi evlendiği gün omzumda agladi içim yandı ve ben onu teselli ettim... maalesef çok şey yaşadım sustum sabır dedim..sevdiğim adam dedim....
ah ah inşallah canımAynen seviyoruz ya tüm hatalarını affetmek geliyor içimizden, hep iyi yönlerini görüyoruz. İnş. değerini bilir bebeğim. Çok zor ayrılmak.
Sen nasıl sabırlı bir insansın da senden ayrılıp başka kızla çıkıyor ve sen kabul ediyorsun geri gelmesini. Offf Allah çok kolaylıklar versin, sabır versin, güç versin.
Aynen seviyoruz ya tüm hatalarını affetmek geliyor içimizden, hep iyi yönlerini görüyoruz. İnş. değerini bilir bebeğim. Çok zor ayrılmak.
kızlar herkese iyi akşamlar okudumda kötü haberler varüzüldüm rahatsız olan arkadaşa umarım tez zamanda sağlığına kavuşur.
ve birde ayrılık haberibeni çok etkiledi hakkınızda hayırlısı olsun ama çok fevri davranmayın derim ne şartta ne psikiolide olduklarını bilemeyiz ama hakta vermedim değil ben olsam bende telefonu kapatırdım tamam alttan almamız gerekiyor ilgi gerekiyor ama bizde taş değiliz ki http://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/1no2.gif
Gururumu ayaklar altına aldım, sağol bebeğim, Allah sizede kolaylıklar, sabır ve güç versin. Benim yakın arkadaşlarım bana acıyor, herkes beni hak etmediğini söylüyor, ben şimdi ne söyleyeceğim herkese onu düşünüyorum. Biz sana demiştik sözünü tekrardan duyucamAkrabalarıma ne diyeceğim Tam bir çıkmazdayım
Gururumu ayaklar altına aldım, sağol bebeğim, Allah sizede kolaylıklar, sabır ve güç versin. Benim yakın arkadaşlarım bana acıyor, herkes beni hak etmediğini söylüyor, ben şimdi ne söyleyeceğim herkese onu düşünüyorum. Biz sana demiştik sözünü tekrardan duyucamAkrabalarıma ne diyeceğim Tam bir çıkmazdayım
ben onun düşünüp yanlış yaptığını anlayıp sana döneceğini düşünüyorum şayet dönmez ise hiç üzülme derim
Sağol Dilan'cım, telefonu kapatmak zorunda kaldım ne diyeceğimi bilemedim zaten. Hayırlısı olsun herşeyin. Beni hak etmediği çok belliAllah'ım sizin ilişkilerinizi korusun.
Ahh şu ben şimdi herkese ne söyleyeceğim düşüncesi yok mu.... İnsanın ülkeyi terkedesi geliyor.
Belki de biz genç kadınlar bundan çok etkileniyoruz. Herkese ne diyeceğim? O kadar kişiyi karşıma aldım?
Çevre o kadar üzerimize geliyor kiii olmayacağı varsa bile belki de inat gurur yapıyoruz. Gençlik, adı üstünde deli kanlılık değil mi?
ararsa sakin bir şekilde konuşmayı deneyin canım bak sende üzülüyorsun çünkü insan üzülmezmi içi erir
deamm sen nasılsın konuştunuzmu bugün :)
herkesi boşver kim ne derse desin..sen kendini dinle kalbini beynini...
Tahmın edebılıyorum herşey yenı ama bitticek bişi yook aama uzar gıbıme beklıyoo durum :26::26:
Biticek birşey yoktu o seviyorum demedi o kaybetti bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?