355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Offf ben de yaptım yapacağımı şimdi. Aradı beni. Canım sıkkındı zaten. Hayırdır keyifsizsin dedi. Evet dedim. Ne oldu dedi. Boşver dedim. Israr edince söyledim eski şeyler aklıma geliyor kendimi üzüyorum dedim. Ben yanında yokken niye böyle şeyler düşünüp üzüyorsun kendini ne geçiyor eline dedi. Off bilmiyorum dedim. İyi o zaman iyi geceler dedi. Kapattı :(

Galiba bir daha arasın beni nazlasın istiyorum ya şimdi offff...

Bebeğim senin sesini duymak, rahatlamak istediği için arıyor, keşke yansıtmasaydın ona, yarın aradığında telafi edersin bebeğim. :26:

canım bnm farklı şeyler sayılmaz yaşadıklarımız o eski sevgilisi evlendiği gün omzumda agladi içim yandı ve ben onu teselli ettim... maalesef çok şey yaşadım sustum sabır dedim..sevdiğim adam dedim....

Aynen seviyoruz ya tüm hatalarını affetmek geliyor içimizden, hep iyi yönlerini görüyoruz. İnş. değerini bilir bebeğim. Çok zor ayrılmak. :50:

kızlar herkese iyi akşamlar okudumda kötü haberler var :( üzüldüm rahatsız olan arkadaşa umarım tez zamanda sağlığına kavuşur.
ve birde ayrılık haberi :50: beni çok etkiledi hakkınızda hayırlısı olsun ama çok fevri davranmayın derim ne şartta ne psikiolide olduklarını bilemeyiz ama hakta vermedim değil ben olsam bende telefonu kapatırdım tamam alttan almamız gerekiyor ilgi gerekiyor ama bizde taş değiliz ki http://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/1no2.gif

Sen nasıl sabırlı bir insansın da senden ayrılıp başka kızla çıkıyor ve sen kabul ediyorsun geri gelmesini. Offf Allah çok kolaylıklar versin, sabır versin, güç versin.

Gururumu ayaklar altına aldım, sağol bebeğim, Allah sizede kolaylıklar, sabır ve güç versin. Benim yakın arkadaşlarım bana acıyor, herkes beni hak etmediğini söylüyor, ben şimdi ne söyleyeceğim herkese onu düşünüyorum. Biz sana demiştik sözünü tekrardan duyucam :50: Akrabalarıma ne diyeceğim :50: Tam bir çıkmazdayım :50:

kızlar herkese iyi akşamlar okudumda kötü haberler var :( üzüldüm rahatsız olan arkadaşa umarım tez zamanda sağlığına kavuşur.
ve birde ayrılık haberi :50: beni çok etkiledi hakkınızda hayırlısı olsun ama çok fevri davranmayın derim ne şartta ne psikiolide olduklarını bilemeyiz ama hakta vermedim değil ben olsam bende telefonu kapatırdım tamam alttan almamız gerekiyor ilgi gerekiyor ama bizde taş değiliz ki http://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/1no2.gif

Sağol Dilan'cım, telefonu kapatmak zorunda kaldım ne diyeceğimi bilemedim zaten. Hayırlısı olsun herşeyin. Beni hak etmediği çok belli :50: Allah'ım sizin ilişkilerinizi korusun.

Gururumu ayaklar altına aldım, sağol bebeğim, Allah sizede kolaylıklar, sabır ve güç versin. Benim yakın arkadaşlarım bana acıyor, herkes beni hak etmediğini söylüyor, ben şimdi ne söyleyeceğim herkese onu düşünüyorum. Biz sana demiştik sözünü tekrardan duyucam :50: Akrabalarıma ne diyeceğim :50: Tam bir çıkmazdayım :50:

Ahh şu ben şimdi herkese ne söyleyeceğim düşüncesi yok mu.... İnsanın ülkeyi terkedesi geliyor.

Belki de biz genç kadınlar bundan çok etkileniyoruz. Herkese ne diyeceğim? O kadar kişiyi karşıma aldım?

Çevre o kadar üzerimize geliyor kiii olmayacağı varsa bile belki de inat gurur yapıyoruz. Gençlik, adı üstünde deli kanlılık değil mi?

herkesi boşver kim ne derse desin..sen kendini dinle kalbini beynini...

Sağol Dilan'cım, telefonu kapatmak zorunda kaldım ne diyeceğimi bilemedim zaten. Hayırlısı olsun herşeyin. Beni hak etmediği çok belli :50: Allah'ım sizin ilişkilerinizi korusun.

ararsa sakin bir şekilde konuşmayı deneyin canım bak sende üzülüyorsun çünkü insan üzülmezmi içi erir :50:

kızlar gerçekten bugün bir terslik var bizde bir ara ufak bir tartışma yaşadık ama kapattık hemen biraz sesimi yükselttim hatta biz anlayış gösteriyoruz tamam hakta veriyorum kuş kadar özgürken tutup bir kafese koyuyorlar sizi çok zor ama bu karşındakini üzüncede değişmeyecekki aksine biz iyi oldukça onlara daha iyi yansıyacak bu üzülmeyinnnnn hepsi geçecek umarım gülerek anlatırsınız bunları bir birinize Allah sevenleri hiç ayırmasınnnnnn Aminnnn :16:

Son düzenleme:
Ahh şu ben şimdi herkese ne söyleyeceğim düşüncesi yok mu.... İnsanın ülkeyi terkedesi geliyor.

Belki de biz genç kadınlar bundan çok etkileniyoruz. Herkese ne diyeceğim? O kadar kişiyi karşıma aldım?

Çevre o kadar üzerimize geliyor kiii olmayacağı varsa bile belki de inat gurur yapıyoruz. Gençlik, adı üstünde deli kanlılık değil mi?

Ben inat yapmam bir şeyi olacak diye diretmem asla :50: Ama bunlarla karşılaşıcam tabi çok belli :50:

Back
X