Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inş dedigin gibi olur cnm boyle ayakta durursun ınssss![]()
İnş. bebeğim, üzüntü tabiki de var kolay mı askerlik alışverişini bile birlikte yaptık. Fotoğraflarımız var onun bana aldığı kazak, kolye hatta aldığı çiçek bile duruyor. şimdi ben bunları napıyım![]()
hiçbişi bi sure durmaya dvm ettsın oyle ılıskıler 1 lafla bıtseydı ooo![]()
Bu sefer bitti sanırım bebeğimAllah sizin ilişkinizi korusun
![]()
beeen sanmıyorum Allah hepımızın ilişkisini korusun Askerın şuanda cook hasas kımsyle bıle muhbbtı yok anlaşılan nerede askerlık yapıodu ?
Muğla- Merkez'de. Sevmiyormuş, sıkıcıymış, arkadaşlarından memnun değilmiş sanırım. Sesi böyle isteksiz felan geliyordu. Artık anlamıyorum onu bebeğim. :44:
bakalım şafak kaç olmuş![]()
Muğla- Merkez'de. Sevmiyormuş, sıkıcıymış, arkadaşlarından memnun değilmiş sanırım. Sesi böyle isteksiz felan geliyordu. Artık anlamıyorum onu bebeğim. :44:
kız bende muğla merkezdeyim benimkide izmirde çok kötüdür muğlanın merkezi![]()
Kızlaaarr! Ben geldiim! Bu ara çok yoğunum çok zor girip yazabiliyorum ama sürekli sizlerin yazdıklarınızı takip etmeye çalışıyorum.. Otobüste bile forumu okuyorum :) Kızlar neler olup bitmiş böyle uzrammcım çok üzüldüm canımhakkınızda hayırlısı olsun inşallah..
cnmm Her tur adam var demek kafasna uuyan bulamamış onun durumuda cok zor![]()
uzramm herşey brz zamana baglı sızdeee
Bakalım herşeyin hayırlısı kuzum. Nasibimse eğer bulur beni.., Sizin şafakların atmasına az kalmış bebeğim![]()
aaa kaldırmış şafaak panosunuda![]()
Kaldırdım ama bende sizinleyimBeklediğim biri yok ama iyi geliyor burası bana
![]()