355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Bebeğim ben onun üstüne çok düşerim, ona birşey olsa çok üzülürüm o da bilir. Ama seviyorum demedi seviyorum deseydi beni aramasa dahi ben onu yine beklerdim, arama o zaman tamam felan dedi, aslında yalvaracağımı bekledi genelde ben çok sabırlıyımdır, polyanayımdır biraz. Ama bu sefer suratına kapattım. Artık yoluma bakacağım. Türkçe müzik dinlemiyorum bebeğim, yabancı pop dinliyorum sadece, onun yüzünden şarkılara küstüm desem yeridir. :19:

Senin için istediğin bile bile bir seviyorum bile demiyor değil mi? Bir seviyorum u bile çok görüyor.

Sabredebilirsen arama biraz sürtsün burnu diyeceğim ama aramazsan da arayacak kadar cesaret ve kendine güven yok bence seninkinde.

Sen ararsan istersen devam eder sen büyütürsün öğretirsin ona bazı şeyleri ya da yoluna bakarsın.

canım benim. askerde erkeklerin gerçekten psikolojileri değişiyor ne dediklerinin ne yaptıklarının farkında olmuyolar bence sabret tabi ben yeni okudum bunları neler yaşadığını bilmiyorum ama onların yerine kendimizi koysak? mesela benim sevgilim askere gideli 10 gün son 3 gündür saçma sapan seblerden dolayı kızıyo dışarı çıkmama bile. hatta bana eski sevgilimi hatırlatıp o hiç aradımı bile dedi çok şaşırttı beni dün akşam aradığında uzun bi konuşma yaptım sonra özür diledi bana hak verdi..

Bebeğim ben yeteri kadar fedakarlık yaptım o bana bir seviyorumu çok gördü. Benimkisi mutsuz hayata küsmüş bir sesi vardı. Meo adında bir arkadaş var ona mesaj atıcam onun sevgilisi bir baksın yine de, belki arkadaş olurlar. En azından arkadaş olurlar. Ama artık biz diye birşey yok :50: Aramayacağım birdaha

Ahh canım bu erkeklerde hiç mi akıl yok. Umarım hatasını anlar. Sen onun için çabalıyorsun değerini bilmesi gerek :50:
değer anlamak ve erkekler..canım bna çok acı verdi sonra çok çok değer gördüm ama unutamıyor insan sen tutup elin kizina bi yılı aşkın sevgilini nasıl karalarsin ..ki bn ona gün sayarken..degmez ama insan kalbine söz geçiremiyor

Senin için istediğin bile bile bir seviyorum bile demiyor değil mi? Bir seviyorum u bile çok görüyor.

Sabredebilirsen arama biraz sürtsün burnu diyeceğim ama aramazsan da arayacak kadar cesaret ve kendine güven yok bence seninkinde.

Sen ararsan istersen devam eder sen büyütürsün öğretirsin ona bazı şeyleri ya da yoluna bakarsın.

Çok sabırlıyımdır bebeğim, bizim ilişkimizin yarısında benden ayrılıp 5 ay başka kızla çıkmış bir insandan bahsediyorum. Hiç bir ayrıldığımızda ben ona dönmedim. Hep o döndü bana. Annemde aynısını söylüyor, o çocuğun kendine güveni yok, cesaretsiz diyor. Artık hiçbirşey yapmayacağım bu ilişki için yoluma bakacağım :6:

Peki ne kadar süredir görüşüyordunuz? Uzun ilişkilerde normal biraz boğulma hissinin olması.

Bir de bir sinirle söylenebiliyor böyle şeyler ama bir de bunu gidip dıdısının dıdısı ile paylaşması da hoş değil. Gelsin sana anlatsın bunları. Çok yormuyor muyuz birbirimizi desin sence çözebilecek miyiz tüm bu tartışmalarımızı, bizi birbirimize bağlayan ne desin.

Bir de sen ne hissediyorsun??

canım bi yılı geçti...aynen gidip yakinina söylese amenna ama o kızdan da nefret ederim çok sinsi o da demiş umarım iyi bi ask bulursun....o da hayır bn onu seviyorum dememiş

değer anlamak ve erkekler..canım bna çok acı verdi sonra çok çok değer gördüm ama unutamıyor insan sen tutup elin kizina bi yılı aşkın sevgilini nasıl karalarsin ..ki bn ona gün sayarken..degmez ama insan kalbine söz geçiremiyor

Seni anlıyorum, o da beni bırakıp başka bir kızla çıkmıştı. Ben daha kötüsünü yaşadım, hergün ağladım psikolojik destek bile aldım. Geri döndü yalvardı ağladı, bak şimdide tekrardan aynı acıları yaşatıyor bana 5 yıldır yaşamadığım acı kalmadı onu istemediği için akrabalarımın çoğuyla konuşmuyorum üstelik :50: Bak bana seni seviyorumu esirgeyen bir insan oldu, arama tamam diyor kestirip atıyor. Ama emin ol biz kaybetmiyoruz onlar kaybediyor. :50:

Offf ben de yaptım yapacağımı şimdi. Aradı beni. Canım sıkkındı zaten. Hayırdır keyifsizsin dedi. Evet dedim. Ne oldu dedi. Boşver dedim. Israr edince söyledim eski şeyler aklıma geliyor kendimi üzüyorum dedim. Ben yanında yokken niye böyle şeyler düşünüp üzüyorsun kendini ne geçiyor eline dedi. Off bilmiyorum dedim. İyi o zaman iyi geceler dedi. Kapattı :(

Galiba bir daha arasın beni nazlasın istiyorum ya şimdi offff...

Offf ben de yaptım yapacağımı şimdi. Aradı beni. Canım sıkkındı zaten. Hayırdır keyifsizsin dedi. Evet dedim. Ne oldu dedi. Boşver dedim. Israr edince söyledim eski şeyler aklıma geliyor kendimi üzüyorum dedim. Ben yanında yokken niye böyle şeyler düşünüp üzüyorsun kendini ne geçiyor eline dedi. Off bilmiyorum dedim. İyi o zaman iyi geceler dedi. Kapattı :(

noluyoor bugn sizlere :(((

ay bugün herkese noluyo :-(

Seni anlıyorum, o da beni bırakıp başka bir kızla çıkmıştı. Ben daha kötüsünü yaşadım, hergün ağladım psikolojik destek bile aldım. Geri döndü yalvardı ağladı, bak şimdide tekrardan aynı acıları yaşatıyor bana 5 yıldır yaşamadığım acı kalmadı onu istemediği için akrabalarımın çoğuyla konuşmuyorum üstelik :50: Bak bana seni seviyorumu esirgeyen bir insan oldu, arama tamam diyor kestirip atıyor. Ama emin ol biz kaybetmiyoruz onlar kaybediyor. :50:

Sen nasıl sabırlı bir insansın da senden ayrılıp başka kızla çıkıyor ve sen kabul ediyorsun geri gelmesini. Offf Allah çok kolaylıklar versin, sabır versin, güç versin.

Çok sabırlıyımdır bebeğim, bizim ilişkimizin yarısında benden ayrılıp 5 ay başka kızla çıkmış bir insandan bahsediyorum. Hiç bir ayrıldığımızda ben ona dönmedim. Hep o döndü bana. Annemde aynısını söylüyor, o çocuğun kendine güveni yok, cesaretsiz diyor. Artık hiçbirşey yapmayacağım bu ilişki için yoluma bakacağım :6:

canım bnm farklı şeyler sayılmaz yaşadıklarımız o eski sevgilisi evlendiği gün omzumda agladi içim yandı ve ben onu teselli ettim... maalesef çok şey yaşadım sustum sabır dedim..sevdiğim adam dedim....

Back
X